Rich Multi Surface Antik Beyaz 2500 Cc Akrilik Boya

639,20 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
100 TL'ye %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Rich Multi Surface Antik Beyaz 2500 Cc Akrilik Boya

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SEYFİ KIRTASİYE KİTABEVİ Satıcı Ünvanı: MUHAMMET SALİH İNALKAÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4750470996
    Bu ürün SEYFİ KIRTASİYE KİTABEVİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • RICH MULTI SURFACE Kullanım alanları : * Ham mdf ve cilalı parlak mobilyalarınızda yüzey astarı gerektirmeksizin, uygulama yapabilir * Cam üzeri çalışmalarınızda mükemmel örtücülük ve fırınlanmadan elde ve makinada yıkayabilir * Kumaş boyama çalışmalarınızda yumuşak tuşesi elde ve makinada yıkanabilir * Seramik boyama çalışmalarınızda * Dekoratif duvar boyama çalışmalarınızda * Kanvas tuvallerinizde * Her türlü kâğıt ve karton üzeri boyama çalışmalarınızda * Metal yüzeylerdeki çalışmalarınızda

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Rich Multi Surface Antik Beyaz 2500 cc Akrilik Boya

Rich multi surface antik beyaz 2500 cc akrilik boya, hobi ve el sanatları başta olmak üzere pek çok farklı alanda kullanılabilir. Eskitilmiş beyaz rengiyle ürün, evinize harika bir hava katar. 2500 cc ebatıyla bu akrilik boya, mobilyalarınızı yenilemeniz için yeterlidir. Cam, ahşap, metal ya da duvar fark etmeksizin bu boyayı pek çok zeminde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. İnsan sağlığına hiçbir şekilde zarar vermeyen Rich multi surface antik beyaz 2500 cc akrilik boya, güvenli bir kullanım sunar. Kaliteli ve dayanıklı özellikleriyle ürün, hemen herkesin tercih ettiği bir boya çeşididir. Bu akrilik boya sayesinde eski mobilyalarınızı yepyeni bir hâle getirebilirsiniz.

  • Renk: Antik beyaz
  • Hacim: 2500 cc
  • Tür: Akrilik

Rich Multi Surface Antik Beyaz 2500 cc Akrilik Boya Yapısı Nasıldır?

Rich Multi Surface Antik Beyaz 2500 Cc Akrilik Boya Yapısı Nasıldır?

Rich multi surface antik beyaz 2500 cc akrilik boyanın içerisinde reçine parçacıkları bulunur. Su bazlı olan ürün, kremsi ve pürüzsüz bir kıvamdadır. Reçine parçaları, su buharlaştığı zaman boyanın dayanıklılığını çok daha güçlü bir hâle getirir. Boyanın bileşenlerinde yüksek miktarda mevcut olan akrilik reçine, son derece kaliteli şekilde polimer emülsiyonun gerçekleştirilmesine katkıda bulunur. Bu sayede teknik performansı artırılan boya, işlemleri zahmetsizce gerçekleştirmenize yardımcı olur. Uzun süreli kullanım sunan Rich multi surface antik beyaz boya, yapısı gereği su darbelerinden etkilenmez. Akrilik boyanın bu özelliği, onu aranan bir ürün yapar. Sürülen yüzeyi temizlemek için bir miktar su ve sabun kullanmanızda sakınca yoktur. Rich multi surface antik beyaz 2500 cc akrilik boya, tüm kullanıcıların beğenisini kazanmayı başarmış olan bir üründür.

Rich Multi Surface Antik Beyaz 2500 cc Akrilik Boya Sağlıklı mıdır?

Rich Multi Surface Antik Beyaz 2500 Cc Akrilik Boya Sağlıklı mıdır?

El sanatları başta olmak üzere Rich multi surface 2500 cc boya, hemen her işlem için kullanıma uygundur. Ürünün sudan etkilenmeyen ve yanlışlıkla damladığı yüzeylerden kolayca çıkarılabilen bir yapısı bulunur. Rich multi surface antik beyaz 2500 cc akrilik boyanın yapımında insan sağlığına zarar verecek hiçbir etken madde kullanılmaz. Bireye zarar veren bir yapısı bulunmadığı için ürünü gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Keskin bir kokusu olmadığından boyayı sürerken maske takıp önlem almanız da gerekmez. Bu boyanın üretiminin her aşamasında kullanıcı yararı gözetilir. Tüm bu özellikleri sayesinde Rich beyaz akrilik boya, size güvenli bir kullanım vadeder. Yine de hassas bir bünyeniz varsa ya da hamileyseniz ürünün sizi olumsuz yönde etkileyebileceğini unutmamanız gerekir. Bu durumda gerekli önlemleri alarak başarılı bir boyama işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Rich Multi Surface Antik Beyaz Akrilik Boya Kullanım Alanları Nedir?

Rich multi surface antik beyaz 2500 cc akrilik boya, aklınıza gelebilecek pek çok yüzeyde kullanılabilir. Genel olarak tuval, ev dekorasyonu ve hobi amaçlı olarak tercih edilen ürün, zemin konusunda kullanıcısını memnun etmeyi başarır. Akrilik boyanın sıklıkla kullanıldığı yüzeyler; metal, ahşap, plastik, kâğıt, kumaş, seramik, kanvas, duvar, lake ve cam olarak sıralanabilir. Sehpa, kapı ve dolap gibi eski mobilyalarınızı Rich multi surface antik beyaz 2500 cc akrilik boya sayesinde yeni ve pırıl pırıl bir hâle getirebilirsiniz. Ürünü kullanmadan önce ⅓ oranında sulandırarak ilk katı sürmeniz gerekir. 6-8 saat sonrasında ikinci katı sürebilir, son aşama olarak da vernikle bariyer oluşturabilirsiniz. Dilerseniz Rich multi surface antik beyaz 2500 cc akrilik boya yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla sadece birkaç tıklamayla kolayca satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.