Rich Funny Kids Art Clay Proje Kili 40cc - Mor

63,92 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
100 TL'ye %2 İndirim
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Rich Funny Kids Art Clay Proje Kili 40cc - Mor

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SEYFİ KIRTASİYE KİTABEVİ Satıcı Ünvanı: MUHAMMET SALİH İNALKAÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4750470996
    Bu ürün SEYFİ KIRTASİYE KİTABEVİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Art Clay Proje Kili40cc3 Boyutlu modelleme çalışmalarında kullanılırRenkler birbiriyle karıştırılıp yeni tonlar elde edilebilirHava teması ile 24 saat içinde kuruyarak sertleşirSu ile yumuşatılabilirKullanılmadığı zamanlarda hava teması olmayacak şekilde saklanmalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Rich Funny Kids Art Clay Proje Kili 40 cc - Mor

Rich Funny Kids Art Clay proje kili 40cc - mor çocukların hobi amaçlı kullandığı ürünler arasında yer alır. Eğer çocuğunuzun bir hobi sahibi olmasını istiyorsanız bu konuda Rich Funny Kids Art Clay proje kili 40 cc – mor ürünü gerçekten doğru bir seçenek olur. Bu sayede çocuğunuzun yatkın olduğu hobilere yönelmesini sağlayabilir ve kendi hobilerinizi de çocuğunuza aktarabilirsiniz. Ayrıca mor rengine sahip olması da ürünün görsel olarak dikkat çekici olmasını sağlar. Böylece çocuğunuza onda gelişme yaratacak ve olumlu etkileyecek bir hobi kazandırabilirsiniz. Bu sayede hem siz hem de çocuğunuz gerçekten mutlu olacağınız sanatsal bir hobi edinmiş olursunuz. Beraber eğlenebileceğiniz ve keyifli vakit geçirebileceğiniz ortak bir noktada buluşabilirsiniz. Böylece çocuğunuzun da gelişimine katkıda bulunabilirsiniz.

  • 3 boyutlu modellemeye uygun
  • Su kullanılarak yumuşatma
  • Kolay kullanım

Rich Funny Kids Proje Kili 40 cc - Mor Özellikleri

Rich Funny Kids Proje Kili 40 cc - Mor Özellikleri

Art Clay proje kili çocuğunuzun hem zevkle kullanabileceği hem de motivasyonunun artmasını sağlayacak bir hobiye sahip olmasını sağlar. Çocuğunuzu gözlemleyerek hem becerilerini geliştirme hem de duygusal ihtiyaçlarını karşılama açısından ürünün sağladığı etkiyi gözlemleyebilirsiniz. Çocuğunuzun da bu ürünü sevmesi ile sahip olduğu hobi ile ilgili destekleyebilirsiniz. Yapılan araştırmalar çocukların fiziksel gelişimi kadar ruhsal gelişiminin de önemli olduğunu ortaya koyar. Bu nedenle çocuğunuzun ruhsal hasarlar yaşamasının önüne hobi kazandırarak geçebilirsiniz. Bu proje kili sayesinde çocuğunuzun sahip olduğu becerileri ortaya çıkarabilirsiniz. Aktivite saatlerinde çocuğunuzla birlikte eğlenceli anlar geçirirken motor becerilerinin gelişmesine destek olabilirsiniz. Keyif alacağı ve sürekli bir şeyler keşfedeceği hobiler kazanmasını istiyorsanız çocuğunuza bu ürünü satın alabilirsiniz. Böylece çocuğunuzun gelişimine önemli bir katkıda bulunabilir, tek başına ya da arkadaşlarıyla birlikte eğlenmesini sağlayabilirsiniz.

Rich Funny Kids Clay Proje Kili 40 cc - Mor Avantajları

Rich Funny Kids Clay Proje Kili 40 cc - Mor Avantajları

Çocuğunuzun içindeki sanat ruhuna Rich Funny Kids Art Clay proje kili 40cc - mor ile dokunarak yeteneklerini keşfetmek konusunda destekleyici olabilirsiniz. Bunun için bazı sanatsal hobiler daha da etkili sonuçlar ortaya çıkarır. Proje kiliyle çocuğunuzun becerilerine destek olmak istiyorsanız Rich Funny Kids Art Clay proje kili 40cc - mor yorumlarını inceleyerek merak ettiğiniz detaylar hakkında fikir edinmeniz mümkündür. Böylece harika bir başlangıç yaparak çocuğunuzun yeteneklerini keşfetmesini kolay hale getirebilirsiniz. Zaman içerisinde ilgisini çeken hobilere kolayca yönlenmesini sağlayacak bu geliştirici aktivite aynı zamanda çocuğunuzun stresli olduğu dönemlerde rahatlamasına yardımcı olur. Rich Funny Kids Art Clay proje kili 40cc - mor kullananlar arasına girmek için ürünü birkaç adımda satın alabilirsiniz. Güvenli bir şekilde gerçekleştireceğiniz bu işlemden sonra sahip olacağınız ürünü gerekli şekilde muhafaza ederek uzun süre kullanılmasını sağlayabilirsiniz.

Rich Funny Kids Art Proje Kili 40cc - Mor Fiyatı

Rich Funny Kids Art Proje Kili 40cc - Mor Fiyatı

Çocuğunuzun gelişim sürecinde Rich Funny Kids Art Clay proje kili 40cc - mor ile oynaması pek çok açıdan destekleyici olur. Bu ürün sayesinde çocuğunuz bir hobi edinebilir ve sanat dünyasına küçük ama önemli bir başlangıç yapabilir. Sahip olduğu tüm özellikler göz önünde bulunarak belirlenen bir Rich Funny Kids Art Clay proje kili 40cc - mor fiyatı uygun bir aralıkta satışa çıkarılır. Böylece bu ürününe uygun fiyatlar üzerinden sahip olabilirsiniz. Dilerseniz indirim dönemlerini takip ederek avantajlı fiyata birkaç adet satın alabilirsiniz. Böylece uzun süreli kullanım için ürünü stoklayabilirsiniz. Trendyol ayrıcalığı ile bu ürünün satıl alma işlemini evinizin konforunda gerçekleştirebilirsiniz. Çocuğunuzun gerçekten hoşuna gidecek bu proje kili ürününe sahip olmayı istiyorsanız Rich Funny Kids Art Clay proje kili 40cc - mor satın alabilir, kısa sürede kullanmaya başlamasını sağlayabilirsiniz.