Aprilla AHC 5018 Erkek Bakım Seti Tıraş Makinesi Standlı Şarjlı 2'si 1 Arada

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
519,60 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Aprilla AHC 5018 Erkek Bakım Seti Tıraş Makinesi Standlı Şarjlı 2'si 1 Arada

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ONUR MARKET Satıcı Ünvanı: ÖZEN ALIŞ VERİŞ HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0686042243500235 Vergi Kimlik Numarası: 6860422435
    Bu ürün ONUR MARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çalışma süresi 35 dakika olan sakal tıraş makinesi pil tipi Ni-MH’dir.
  • Şarj standı ile şarjı dolan Aprilla AHC-5018 üzerinde şarj göstergesi bulunur.
  • Çok amaçlı olan erkek tıraş makinesi seti saç kısaltmak ve saça şekil vermek için kullanılır.
  • Sakal kısaltmak ve sakala şekil vermek için kullanılan kablosuz tıraş makinesi tüy alma başlığı vardır.
  • Ana başlığı bulunan kuru tıraş makinesi USB ile şarj olur. Pili 600 mAh kapasiteye sahiptir.
  • Şarjı 4 saatte tam dolan çift başlıklı tıraş makinesi hızlı şarj özelliği ile pratik kullanım sunar, 5 dakikada kullanıma hazır hale gelir.
  • Aprilla AHC-5018 2 in 1 mavi pil gösterge ışığı bulunur. 2 değiştirilebilir başlığı vardır.
  • Aprilla AHC-5018 2 in 1 standlı şarjlı erkek bakım seti içerisinde temizleme fırçası, bakım yağı, 3 mm, 6 mm, 9 mm ve 12 mm olmak üzere 4 tarağı bulunur.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Kuru
  • Tip Kablosuz
  • Tıraş Bölgesi Sakal
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Beyaz
  • Otomatik Kapanma Yok
  • Şarjlı Kullanım Süresi 30 - 60 dk
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Başlık Sayısı 1-3
  • Burun ve Kulak Temizleme Başlığı Yok
Geri Bildirim Ver

Aprilla AHC-5018 2 In 1 Standlı Şarjlı Erkek Bakım Seti Tıraş Makinesi

Kişisel temizlik ve sakal tıraşlarında kullanılan makineler, erkekler için önemli bir araçtır. Kişisel bakımınızda size yardımcı olmak için yeni tasarlanan yüksek performanslı Aprilla AHC-5018 2 in 1 standlı şarjlı erkek bakım seti kablosuz çalışma özelliği ile kolaylık sağlar. 35 dakikalık enerji süresi ile ekonomiden tasarruf sağlarken yeterli sürede de bakımınıza yardımcı olur. Dahili düzleştirici ve kılavuz başlıkları mevcuttur. Mikro delikli ve ince yapılı paslanmaz folyo ile pürüzsüz bir sakal tıraşı sağlar. Model, birden fazla amaçla kullanım sağladığı için farklı başlıklara sahiptir. Çeşitli boyutlarda 4 tarak ataşmanı ve 2 değiştirilebilir başlığı vardır. Uzun kullanım ömrü sağlar. Özel olarak geliştirilen DC1.2v motor gücü sayesinde güçlü bir yapıya sahiptir. Cihaz, içerisinden çıkan USB kablosu ile şarj edilir.

  • Kablosuz çalışma
  • Kuru kullanım
  • 600 mAh Pil

Aprilla AHC-5018 2 in 1 Şarjlı Bakım Seti Özellikleri

Aprilla AHC-5018 2 in 1 Şarjlı Bakım Seti Özellikleri

Aprilla AHC-5018 beyaz renk seçeneğine sahiptir. Bütçe dostu cihazın sarf ettiği enerji süresi 30-59 dakika arasındadır. Ürün, mavi pil gösterge ışığına sahiptir. İçerisinde bulunan USB kablosu ile şarj edilir, ayrıca adaptörü yoktur. Temizlik fırçası ve bakım yağı ile temizliği sağlanır. 4 farklı boyutta tarak parçasıyla farklı tıraş biçimlerinde kullanılabilir. Tarak ataşmanlarının boyutları 3, 6, 9 ve 12 mm’dir. Modelin sahip olduğu siyah kese sayesinde kullanmadığınız zamanlarda ya da seyahatlerde kolayca muhafaza edebilirsiniz. Aprilla AHC-5018 2 in 1 standlı şarjlı erkek bakım seti tıraş makinesi yüksek motor gücüne sahip olduğundan çalışırken titreşim sağlar. DC1.2v motor gücü vardır. 600 mAh pil gücü sayesinde uzun dakikalar kullanıma uygundur. Başlıkları kolay çıkarılabilir özelliği sayesinde kullanım kolaylığı sağlar. Dilediğiniz ayar ve seçenekte tıraş gerçekleştirirken farklı tarak seçeneklerinden de destek alabilirsiniz.

Aprilla Erkek Tıraş Bakım Seti Avantajları

Aprilla Erkek Tıraş Bakım Seti Avantajları

Pratik bir temizliğin olmazsa olmazı küçük ve kullanımı kolay makinelerdir. Bu bakımdan son zamanların sıklıkla tercih edilen modellerinin başında kullanım kolaylığı açısından tıraş makineleri gelir. Hafif özelliği sayesinde Aprilla şarjlı erkek bakım seti kolay taşınabilir. Minimal bir tasarıma sahiptir. Geliştirilmiş özellikleri, yüksek pil gücü ve güçlü motoru sayesinde uzun süre rahat bir kullanım sağlar. Aprilla AHC-5018 2 in 1 standlı şarjlı erkek bakım seti tıraş makinesi yorumlarına baktığınız zaman müşterilere sağlanan memnuniyeti görebilirsiniz. Bir tıraş makinesinden beklenen maksimum performansı vererek birçok farklı boyda saç sakal tıraşı gerçekleştirir. Minimal ve taşınabilir boyutu sayesinde rahatlıkla yanınızda taşıyabilirsiniz. Fiyat performans açısından uzun kullanım ömrü, farklı aparatları ile ihtiyaç duyulan performansı sağlar. Uygun fiyatı sayesinde ekonomiden tasarruf ettirir.

Aprilla AHC-5018 Standlı Şarjlı Tıraş Makinesi Fiyatları

Aprilla AHC-5018 Standlı Şarjlı Tıraş Makinesi Fiyatları

Aprilla AHC-5018 2 in 1 standlı model özenle geliştirilen sağlam motor gücü, yüksek performansta tıraş yapma özelliği ve dört farklı tarak seçeneği ile tıraş yaparken ihtiyacınızı karşılayacak bir üründür. Aprilla AHC-5018 2 in 1 standlı şarjlı erkek bakım seti tıraş makinesi fiyatları ürünün gelişmiş özelliklerine göre değerlendirildiğinde oldukça ekonomiktir. Model uygun fiyatı sayesinde farklı bütçelere hitap eder. Ergonomikliği ile size rahatlık sağlar ve kablosuz taşınabilir özelliği ile dilediğiniz yere yanınızda götürebilirsiniz. Aprilla AHC-5018 2 in 1 standlı şarjlı erkek bakım seti tıraş makinesi kullananların da memnun kaldığı yüksek performansa sahip bir üründür. Bu sebeple ürün özelliklerini daha detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Uzun ve etkili kullanım bir kullanım isterseniz bu ürüne Trendyol aracılığı ile sahip olabilirsiniz.