Rexona Men Erkek Sprey Deodorant Natural Fresh Kömür Detox 150 ml x3 Adet

399 TL
(133 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
150 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
485,90 TL

Ürün Bilgileri

Rexona Men Erkek Sprey Deodorant Natural Fresh Kömür Detox 150 ml x3 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAMPÇILIK Satıcı Ünvanı: MURAT ŞAHİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7940204257
    Bu ürün KAMPÇILIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SET.UNİ.1111

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Ek Özellik Mevcut Değil
  • Hacim 100 - 249 ml
  • Çeşit Pudrasız
  • Form Sprey
Geri Bildirim Ver

Rexona Men Natural Kömür Detox Deodorant ile Kalıcı Etki

Terleme vücudun gösterdiği normal bir reaksiyondur ancak oluşturduğu kötü koku sebebiyle herkes için bir tedirginlik sebebi olabilir. Bunun önüne geçebilmek için öncelikle vücut temizliğine dikkat etmek ve sık sık giysileri değiştirmek gerekir. Temizlik genellikle tek başına yeterli olmayabilir, duştan çıktıktan hemen sonra bile ter kokusu oluşumu engellenemeyebilir. Bu kötü durumun oluşmasını engellemek için deodorant kullanmak oldukça önemlidir. Deodorantlar bakteri oluşumunun önüne geçerek gün boyu rahat hareket etmenizi ve güzel kokmanızı sağlayarak kendinizi güvende hissetmenize yardımcı olur. Deodorant seçiminizi sağlığınıza zarar vermeyen, kötü koku oluşumunu engelleyen iyi bir deodoranttan yana kullanmanız gerekir. Rexona Men Natural Fresh bir deodoranttan beklediğiniz performansı karşılamak amacıyla sizler için üretildi. Ter kokusu giysilerinizde leke bırakabilir ancak Rexona Men Natural Fresh Kömür Detox Erkek Sprey Deodorant 150 ml x3 kullanarak giysilerinizde leke oluşmasının önüne geçebilirsiniz.

  • Anti-perspirant
  • 48 Saat Etkili
  • 150 ml

Rexona Men Natural Fresh Kömür Sprey Deodorant Özellikleri

Deodorant kullanırken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Bu detayları göz önünde bulundurmak size deodorant kullanımınızda en iyi sonuçları verir. Öncelikle deodorantınızı terli cildinize değil temiz cildinize uygulamanız gerekir. Bunu engellemek için duş aldıktan sonra cildinizi iyice kuruladıktan sonra Rexona Natural Men deodorantınızı kuru cildinize uygulamanız gerekir. Her türlü önlemi alsanız da bazen terleme durumunda ter kokusu giysilerinize sinebilir. Rexona Men Natural Fresh Kömür Detox Erkek Sprey Deodorant 150 ml x3 SET.UNİ.1111 kullanarak ter kokusunu cildinizden uzak tutabilirsiniz. Durum böyle olduğunda ilk fırsatta giysilerinizi temizlemeniz gerekir. Cildinizi de devamlı temiz tutmanız giysilerinizin ter kokmasını engellemek için oldukça önemlidir. Pamuklu giysiler sentetik kumaşlı giysilere göre ter kokusunu daha az tutar, bu yüzden pamuk kumaşlı giysileri tercih etmeniz sağlığınız ve ter kokusunu engellemeniz açısından daha iyi olur.

Rexona Men Deodorant ile Terlemeyi Azaltmak Mümkün

Terlemenin önüne geçmek için hijyen ve deodorant ikilisi önceliğiniz olsa da beslenmenizde yapacağınız iyileştirmeler terleme dengenizi düzenlemenize yardımcı olur. Terlemeyi arttıran sebeplerden biri baharatlı gıdalar tüketmektir, bu gıdaları azaltabilirsiniz. Kafein, nikotin ve alkol tüketiminin fazla oluşu da metabolizma hızınızda ani değişikliklere sebep olduğu için terleme oranınızı arttırabilir. Vücudunuzdaki toksik madde birikimi de terlemeyi arttıran sebepler arasındadır. Duş almak ter kokusunu önlemenin iyi sonuç veren yollarından biridir. Duştan sonra cildinizi iyice kuruladıktan sonra kullanacağınız deodorant ile birlikte en iyi sonuçları alabilirsiniz. 48 saate kadar etkili Rexona Men Natural Fresh Kömür Detox Erkek Sprey Deodorant 150 ml x3 kullanarak ter kokusunun önüne geçebilir ve gün boyu kendinize güvenle rahat hareket edebilirsiniz. Rexona Men Natural Fresh Kömür Detox Erkek Sprey Deodorant 150 ml x3 kullananlar üründen memnun kaldıklarını belirtir. Rexona Men Natural Fresh Kömür Detox Erkek Sprey Deodorant 150 ml x3 fiyatları tüm özellikleri göz önünde bulundurularak değerlendirilir.

Rexona Men Natural Fresh ile Gün Boyu Güven

Rexona Men Deodorant ile ter kokusunu engelleyebilirsiniz. Rexona Men Natural Fresh Kömür Detox Erkek Sprey Deodorant 150 ml x3 yorumları kullanıcıların deodoranttan memnun kaldığını ve yakınlarına da tavsiye ettiklerini gösteriyor. Rexona Men Deodorant aromatik ve ferah kokusuyla hem ter kokunuzu engellemeye hem de güzel bir kokuyla kendinizi iyi hissetmenize yardımcı olur. Rexona Men Natural Fresh Kömür Detox Erkek Sprey deodorantınızı duş aldıktan sonra kuru cildiniz üzerine uygulayarak en iyi sonucu elde edebilirsiniz. Rexona deodorantı yalnızca koltuk altınızda değil göğüs altı ve karın bölgelerinizde de güvenle kullanabilirsiniz. Rexona Men siyah ve beyaz tişörtlerinizde beyaz/sarı leke oluşumunun engellenmesine yardımcıdır. Siz de Rexona Men Natural Fresh Kömür Detox Erkek Sprey Deodorant 150 ml’nin özenle hazırlanmış deodorantı ile gün boyunca kendinizi rahat hissederek hareket edebilir ve terleme sorunu yaşamazsınız. Rexona Men Natural Fresh Kömür Detox Erkek Sprey Deodorant 150 ml x3 satın almak isterseniz, Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş verebilirsiniz.