1
KadınDeodorant ve Roll On kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Rexona Clinical Protection Kadın Stick Deodorant Shower Clean 45 ml

269,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (89)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
390 TL299 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Rexona Clinical Protection Kadın Stick Deodorant Shower Clean 45 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Unilever Satıcı Ünvanı: MNK GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622047387500015 Vergi Kimlik Numarası: 6220473875
    Bu ürün Unilever tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Herkes terler. Bazılarımız diğerlerinden daha fazla ve sebepsiz yere terler. Bu çok doğal çünkü hepimiz farklıyız. Sıcaklığınız veya stres seviyeniz ne olursa olsun, bazen normal bir deodorant terlemeyi önlemez ve aşırı terleme günlük hayatınızda ciddi bir sorun haline gelebilir, ancak Rexona Clinical Protection sizi asla yarı yolda bırakmaz. Rexona, terleme sorunu ile mücadele etmek ve kuru kalmanıza yardımcı olmak için çığır açan Gelişmiş Aktif Teknolojisini geliştirdi. Gelişmiş Aktif Teknolojisi 96 saat koruma sağlayan mikro kalkanlar oluşturur ve 3 kat daha güçlü ter koruması sağlar. Günlük hayatından ve özellikle önemli anlarda ıslaklık ve ter kokusundan etkilenmek istemeyen herkes Rexona Clinical Protection Stick Deododorant’ı kullanabilir. Rexona Clinical Protection, terleme problemine karşı ileri düzey ve uzun süren bir koruma sağlar ve günlük kullanıma uygundur. Özel formülü kuru ve ferah kalmanızı sağlar, özgüvenle hareket etmenize yardımcı olur. Bu mükemmel ter önleyici deodorantın Gelişmiş Aktif Teknolojisi 96 saat koruma sağlayan mikro kalkanlar oluşturur. Rexona Antiperspirant ürünlere kıyasla 96 saat sonrasında X3 daha güçlü ter koruması sağlar, Motion Sense™ teknolojisi sayesinde ise ekstra ferahlık sağlar. Tek uygulama gün boyu sizi kuru ve ferah tutar. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Ya kokusu? Narin meyve notaları ve yumuşak misk, bir parça gül ve yasemin ile harmanlanan formülü gün boyu ferah ve durdurulamaz hissetmenizi sağlar. Kullanım önerisi
  • Vücut sıcaklığı gün içinde sabit kalmaz. Normal koşullarda vücut sıcaklığımız akşamları en düşük sıcaklığına, gün ortasında en yüksek sıcaklığa ulaşır. Terleme miktarı da bu değişimlerden etkilenir. Gece uykusu esnasında, ter bezleri en az aktif olduğu için Rexona Clinical Protection’ın özel formülü daha kolay çalışır ve ertesi gün de devam edecek güçlü bir koruma sağlar. •Tere karşı ileri düzey ve uzun süren bir koruma sağlar ve günlük kullanıma uygundur. •Özel formülümüz kuru ve ferah kalmanızı sağlar. •Gelişmiş Aktif Teknolojisi 96 saat koruma sağlayan mikro kalkanlar oluşturur ve 96 saat sonrasında X3 daha güçlü ter koruması sağlar.* •Motion Sense™ teknolojisi sayesinde ekstra ferahlık sağlar. •Narin meyve notaları ve yumuşak misk, bir parça gül ve yasemin ile gün boyu ferah hissettirir. •Dermatolojik olarak test edilmiştir. *Rexona Antiperspirant ürünlerimize kıyasla 96 saat sonrasında.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Hacim 40 ml
  • Çeşit Pudralı
  • Form Stick
Geri Bildirim Ver

Rexona 8690637811593 Clinical Protection Shower Clean 45 ml Ter Önleyici

Rexona Clinical Protection Shower Clean 45 ml ter önleyici krem deodorant, kötü koku oluşumunu önleyen bir bakım üründür. Özellikle yüksek tempolu günlerde ve sıcak yaz aylarında kullanabileceğiniz bu deodorant, dermatolojik testlerden geçirilmiştir. Rexona Clinical Protection Shower Clean ter önleyici, anti alerjik özelliği sayesinde farklı cilt tiplerine sahip olan kişiler tarafından gönül rahatlığı ile tercih edilebilir. Kıyafetlerinizin üzerinde leke oluşmasını engelleyecek olan bu ürün, oldukça kolay bir biçimde taşınabilir ve sürülebilir. Siz de terlemenin meydana getirdiği fiziksel ve psikolojik problemleri ortadan kaldırmak istiyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz. Rexona Clinical Protection Shower Clean 45 ml ter önleyici krem deodorant, tavsiye edilen biçimde kullanıldığı takdirde cilt sağlığı üzerinde herhangi bir olumsuz etki yaratmaz.

  • Formül: Anti Alerjik Rexona Clinical Protection Shower Clean Ter Önleyici 45 ml
  • Tasarım: Stik Rexona Clinical Protection Shower Clean Stick deodorant 45 ml
  • Miktar: 45 ml Rexona Clinical Protection Shower Clean

Rexona Clinical Protection Shower Clean 45ml Ter Önleyicinin Özellikleri

Rexona Clinical Protection Shower Clean 45ml Ter Önleyicinin Özellikleri

Rexona Clinical Protection Shower Clean 45 ml stick deodorant, krem formundadır. Yaz ayları başta olmak üzere her mevsimde kullanılabilir. Terlemeye bağlı olarak ortaya çıkan kötü kokuları engeller. Ürün, anti alerjik yapısı sayesinde cildinize zarar vermez. Özel bir formül barındıran bu ter önleyici, kıyafetlerin üzerinde leke bırakmaz. Ürünün etkisi 48 saate kadar devam edebilir. Narenciye kokusuna sahip olan Rexona Clinical Protection shower clean 45 ml ter önleyicinin temiz bir cilde uygulanması tavsiye edilir. Bu sayede ürünün etkisi bir hayli artar. Markanın patentli TRIsolid formülü, ter bezlerinin üzerinde bir koruyucu tabaka oluşturur ve kötü kokuların meydana gelmesini uzun bir süre boyunca engeller. Makul boyutlara sahip olan ürünü dilediğiniz her yere kolayca götürebilirsiniz.

Rexona Clinical Protection Shower Clean Ter Önleyici Cilde Zarar Verir mi?

Rexona Clinical Protection Shower Clean Ter Önleyici Cilde Zarar Verir mi?

Rexona Clinical Protection Shower Clean 45 ml ter önleyici, cilde zarar vermeyen bileşenler kullanılarak üretilir. Her yaştan yetişkinin kullanımına uygundur. Ürünün içeriğinde cilt sağlığı üzerinde herhangi bir olumsuz etki yaratabilecek maddeler yer almaz. Oldukça uzun bir süre boyunca etkisini sürdüren ürün, gün boyunca rahat ve konforlu hissetmenizi sağlar. Rexona Clinical Protection Shower Clean 45 ml ter önleyici deodorant, anti alerjik formülü sayesinde tahriş, kızarıklık ve yanma gibi istenmeyen belirtilere neden olmaz. Koltuk altındaki ıslaklık hissini ortadan kaldıran bu ürün, kalabalık içinde çok daha öz güvenli bir biçimde hareket etmenize imkân tanır. Özellikle yüksek tempolu bir hayata sahip olan bireyler, bu ürünü herhangi bir şüphe duymadan tercih edebilir.

Rexona Clinical Protection Shower Clean 45ml Ter Önleyici Etkili midir?

Rexona Clinical Protection Shower Clean 45ml Ter Önleyici Etkili midir?

Rexona Clinical Protection Shower Clean 45 ml ter önleyici oldukça etkili bir formüle sahiptir. Koltuk altınızın yaklaşık iki gün boyunca kuru, ferah ve temiz kalmasını sağlar. Özellikle aşırı terleme sorunu yaşayan bireyler bu ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilir. Rexona Clinical Protection Shower Clean 45 ml ter önleyici etkili olduğu için sıklıkla tercih edilen kişisel bakım ürünlerinin arasında yer alır. Özellikle sürekli olarak spor yapan bireylerin bir hayli beğenisini kazanır. Oldukça ferah bir kokuya sahip olan bu ürün, günlük yaşamda kendinizi çok daha rahat hissetmenizi sağlar. Dilerseniz siz de Rexona ter önleyici Clinical Protection Shower Clean 45 ml yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu sayede diğer kişilerin ürün hakkındaki fikirlerini öğrenmiş olursunuz. Yüksek tempolu günlerde çok daha konforlu hissetmenizi sağlayacak olan bu deodorantı Trendyol üzerinden hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.