Rexona Erkek Deodorant Stick Invisible Black White 50 ml X2

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
477,99 TL407,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
429,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Rexona Erkek Deodorant Stick Invisible Black White 50 ml X2

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hka Group - Fırsat Kapıda Satıcı Ünvanı: HKA PAZARLAMA PETROL MÜHENDİSLİK İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0463119050500001 Vergi Kimlik Numarası: 4631190505
    Bu ürün Hka Group - Fırsat Kapıda tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SET.UNİ.466

Ürün Özellikleri

  • Hacim 50 ml
  • Ek Özellik Yok
  • Çeşit Pudrasız
  • Form Stick
Geri Bildirim Ver

Rexona Invisible Erkek Deodorant ile Gün Boyu Rahatlık

Terlemek, vücudun kendi ısı dengesini sağlayabilmek için gerçekleştirdiği doğal bir süreçtir. Terlemek, ter bezlerinizin sağlıklı ve sorunsuz şekilde çalıştığının da bir göstergesidir. Terlemek doğal bir süreç olsa da terlemeye bağlı koku oluşumu bu doğal sürecin istenmeyen ve korkulan bir sonucudur. Ter kokusu, cilt üzerindeki gözeneklerin tıkanması ve bu alanda oluşan bakterilerden kaynaklanmaktadır. Özellikle yaz aylarında bu konu oldukça can sıkıcı bir hal alabilir. Ter kokusu kişinin hem kendisini hem de çevresini oldukça rahatsız edebilir üstelik kokunun giysilere de yerleşmesine yol açar. Bunun önüne geçmek için cilde zarar vermeyecek, doğal terleme dengesini bozmayacak ve koku oluşumunu engelleyecek bir deodorant tercih edilmesi gerekir. Terlemenin önüne geçmek ve sağlığınızı tehlikeye atmamak için terleme dengenizi kontrol altında tutmak için Rexona Invisible Black White Erkek Stick Deodorant 50 ml kullanabilirsiniz.

  • Stick Deodorant
  • 50 ml
  • 48 Saate Kadar Etkili

Rexona Erkek Deodorant Stick Kullanımı

Deodorant tercihi kadar deodorantınızı doğru kullanmak da terleme dengenizi kontrol altında tutmak için önemlidir. Öncelikle deodorantınızı terli alana direkt olarak kullanmamalısınız. Öncelikle deodorantınızı süreceğiniz alanı temiz tutmalısınız. Temizlik aşaması cildinizdeki gözeneklerin açılmasına ve cildin nefes almasına yardımcıdır. Temiz cilde uygulanan deodorantlar bakterilerle savaşmada ve ter kokusunu engellemede daha iyi sonuçlar verecektir. Rexona Invisible Stick ter kokusuyla mücadelede gün boyu yanınızda olur. Cildinizdeki gözenekleri açmadan deodorant kullandığınızda ter kokusunu önlemek oldukça zor olur ve daha kötü bir koku oluşumuna neden olabilir. Bu yüzden deodorantı ter kokusunu bastırmak için kullanmak oldukça yanlıştır. Deodorant böyle bir kullanımda işlev göremez. Temiz cildiniz üzerine uyguladığınız deodorant hem ter kokunuzu önler hem de güzel bir koku vererek kendinizi iyi hissetmenizi sağlar. Temiz cildinize deodorant uygulamadan önce cildinizin tamamen kuru olmasına da dikkat etmelisiniz. Rexona Invisible Black and White Stick gün boyu tam koruma sağlar ve ter kokusunun önüne geçmenize yardımcı olur.

Rexona Stick Invisible Black White İçeriği

Rexona Erkek Deodorant Stick Invisible Black White içeriğindeki bileşenler sayesinde doğal terleme dengenizi bozmadan gün boyu ter kokusu oluşumunun önüne geçmenize yardımcı olur. Yoğun ve hareketli bir gün geçiriyor olabilirsiniz ancak Rexona ile ter kokusunun önüne geçebilir ve kendinizi en yoğun gülerinizde bile rahat hissedebilirsiniz. Rexona Erkek Deodorant Stick Invisible Black White 50 ml x 2 SET.UNİ.466 yalnızca terlemenizin önüne geçmez aynı zamanda güzel kokusuyla gün boyu taze ve ferah hisetmenize de yardımcı olur. Rexona Erkek Deodorant Stick Invisible Black White 50 ml x 2 içeriği Cyclopentasiloxane, Aluminum Zirconium Tetrachlorohydrex GLY, Stearyl Alcohol, C12-15 Alkyl Benzoate, PPG-14 Butyl Ether, Aqua ve Limonene bileşenlerini barındırır. Siz de Rexona Stick Invisible Black White ile doğal terleme dengenizi koruyarak ter kokusunun önüne geçebilir ve her gün, gün boyu rahatlıkla hareket edebilirsiniz.

Rexona Invisible Black and White Stick Yorumları

Rexona Erkek Deodorant Stick Invisible Black White 50 ml x 2 gün boyunca sizi ter kokusundan korur ve hareketlerinizi kısıtlamak zorunda kalmazsınız. Rexona Invisible Stick giysilerinizde beyaz iz ve sarı leke oluşumunu da engelleyerek kötü kokunun yanında kötü bir görünüm oluşmasının da önüne geçer. Dört mevsim güvenle kullanabileceğiniz Rexona Invisible Black + White Anti-Perspirant Stick ile kendinizi 7/24 güvende hissedin ve hareketten korkmayın. MotionSense teknolojisine sahip Rexona Men Anti-Perspirant deodorant ile hareket halinde olduğunuz sürece kapsüller aktive olarak sizin gün boyunca ferah hissetmenize yardımcı olur. Alkol içermeyen stick deodorant 48 saate kadar ter kokusunu engellemeye yardımcı olur. Ter kokusunu engellemeye yardımcı Rexona Erkek Deodorant Stick Invisible Black White 50 ml aromatik kokusuyla güzel bir koku kazanmanıza da yardımcıdır. Rexona Erkek Deodorant Stick Invisible Black White 50 ml x 2 yorumları kullanıcıların üründen oldukça memnun kaldığını ve kullanmaya devam etmek istediklerini gösterir. Trendyol'da yer alan bu ürünü Rexona Erkek Deodorant Stick Invisible Black White 50 ml x 2 satın al seçeneği ile anında sipariş verebilirsiniz.