Rexona Aerosol Invisible Black + White Kadın Deodorant Sprey 150 Ml

123,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kurumsal Fatura
129,95 TL
8 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
149,50 TL
Kurumsal Fatura
161,88 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Rexona Aerosol Invisible Black + White Kadın Deodorant Sprey 150 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GMarket Satıcı Ünvanı: GÜZEL ATTARİYE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0453008663100017 Vergi Kimlik Numarası: 4530086631
    Bu ürün GMarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rexona Invisible Diamond Aerosol 50 ML Bembeyaz bir gömlek. Yeni yıkanmış siyah bir tshirt. Rexona Women Invisible Black + White ile siyahlarınız siyah, beyazlarınız beyaz kalsın! Rexona Women Invisible Black + White Rexona Women Invisible Black + White özel formülü ve eşsiz teknolojisi ile siyah elbiselerinizde beyaz iz bırakmaz, beyaz kumaşlarda sarı leke oluşumunu engeller. Hareket ettikçe artan ferahlık, Rexona Women Invisible Black + White sayesinde her an yanınızda olacak. Terlemeye çözüm getiren Rexona Women Invisible Black + White, Rexona'ya özel, devrim niteliğindeki patentli MotionSenseTM teknolojisine sahiptir. Ter kokusunu önleyen akıllı kapsüller siz hareket ettikçe kırılır, gün boyu ferahlık ve koruma sağlar. Rexona sizi asla yarı yolda bırakmaz! Rexona’nın tüm erkek ve kadın deodorantları ter ve vücut kokusuna karşı 48 saate kadar koruma sağlar. Dünyanın 1 Numaralı Deodorant Markası Her kullanım öncesi çalkalayın. Her duştan sonra, 15 cm uzaktan koltuk altınıza sıkın.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 50 ml
  • Form Sprey
Geri Bildirim Ver