Rexona Deodorant Sprey Shower Fresh 150 Ml

130 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
157,99 TL
150 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
219,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Rexona Deodorant Sprey Shower Fresh 150 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Murat Ünlü Satıcı Ünvanı: MURAT ÜNLÜ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4540372511200001 Vergi Kimlik Numarası: 9140264324
    Bu ürün Murat Ünlü tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rexona Shower Fresh deodorant, içeriğinde yer alan mikrokapsüllerle gün içinde dilediğiniz gibi hareket etme imkanı sağlıyor.
  • Rexona tarafından geliştirilen Shower Fresh deodorant, siz hareket ettikçe aktif hale gelen içeriğe sahip. Motion Sense teknolojisi ile hareketinize bağlı olarak açığa çıkan koku kapsülleri, ter kokusuna karşı ferah tutuyor. Ter ve vücut kokusunu 48 saate kadar engelleyen deodorant, her türlü fiziksel aktivite sonrası duş yapmış gibi zinde kalmanıza yardımcı oluyor.
  • Eşsiz kokusu ve canlandırıcı etkisi duştan yeni çıkmış gibi özgür hissettiriyor. Alkol içermeyen yapısı Rexona Shower Fresh'i güvenle kullanmanızı sağlıyor. Mikrokapsüllerin sağladığı özgürlükle daha aktif ve hareketli bir hayat sizi bekliyor. Özel olarak tasarlanan Shower Fresh'in lale desenli kutusu ve pratik başlığı kolay şekilde kullanılıyor.

Ürün Özellikleri

  • Form Sprey
Geri Bildirim Ver

Rexona 35038037 Shower Fresh 150 ml Deodorant Sprey

Rexona Shower Fresh 150 ml sprey deodorant; gün içinde yoğun tempo, stres ve diğer sebeplerden dolayı oluşan ter ve kokusunu engeller. Ürün, özel teknolojisiyle her zaman iyi hissetmenizi sağlar. Duş sonrası ferahlık sunan formülüyle kullanıcıların beğenisini kazanır. Ürün lale figürü kullanılan özel tasarım kutusuyla ve kullanışlı başlığıyla avantaj sağlar. Rexona Shower Fresh 150 ml sprey deodorant; işe, okula, alışverişe veya spora giderken kullanabileceğiniz hoş bir kokudur. Ürün, 48 saate kadar etkili olan özelliğiyle ilgi çeker. Terlemeyi azaltan deodorant her hareketinizde devreye giren kapsülleriyle hoş kokmanızı sağlar. Rexona Shower Fresh sprey deodorant, enerjik hissetmeniz için tercih edebileceğiniz bir seçenektir. Söz konusu ürün, içeriği ve kokusuyla hem kullanıcıları hem de çevresindekileri etkiler.

  • Ürün Hacmi: 150 ml
  • Antiperspirant: Evet
  • Etki Süresi: 48 saat

Rexona Shower Fresh Sprey Deodorantın İçeriği Nedir?

Rexona Shower Fresh Sprey Deodorantın İçeriği Nedir?

Rexona Shower Fresh sprey deodorant içeriğinde etil alkol bulunmaz. Böylece hem cildinizi hem de sağlığınızı koruyan bir üründür. Aynı zamanda antiperspirant özelliğiyle cilt yüzeyinde oluşan neme nüfuz eder. Bu sayede ter bezleri üzerinde ter oluşumuna etki eden bir bariyer oluşturur ve bu duruma engel olmayı amaçlar. Deodorant, ıslak ve kötü görünüme çözüm olması açısından da ilgi çeker. Rexona Shower Fresh 150 ml sprey deodorant, MotionSense teknolojisiyle her hareketinizle güzel koku yaymanızı sağlar. Deodorantın içinde bulunan mikro kapsüller, koltuk altınızda sürtünmeyle devreye girer. Bu durum ter kokusunu bastırır ve günün her saati duştan çıkmış gibi hissetmenize yardımcı olur. Rexona Shower Fresh 150 ml sprey deodorant, her kadının kullanmak isteyeceği içeriğiyle kusursuz bir koruyuculuğa sahiptir.

Rexona Shower Fresh Sprey Deodorant Ne İşe Yarar?

Rexona Shower Fresh Sprey Deodorant Ne İşe Yarar?

Hayatın koşuşturmacası içinde farklı sebeplerden dolayı terlenir. Çoğu zaman buna engel olmak mümkün olmasa da etkilerini minimum seviyeye indirebilirsiniz. Bunun için özel olarak üretilen Rexona Shower Fresh 150 ml sprey deodorant alternatifini değerlendirebilirsiniz. Böylece her an banyodan çıkmış gibi etrafa güzel kokular yayma şansınız olur. Ürün, pratik kapağıyla koltuk altına kolaylıkla püskürtülür ve çantanıza atıp istediğiniz yere gidebilirsiniz. Rexona Shower Fresh sprey deodorant, güven ve ferahlık içinde hareket etmenizi sağlar. Ayrıca ürün sayesinde sadece yaptığınız şeylere konsantre olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla eğlenirken anın tadını çıkarabilirsiniz. Ter konusu kafanızdan çıkarıp özgürce hareket etmek için sadece Shower Fresh deodorant kullanmanız yeterlidir. Keyifli vakit geçirmek ve hayatınızı yaşamak için duştan sonra spreyinizi sürüp enerjinizi sonuna kadar kullanabilirsiniz.

Rexona Shower Fresh Sprey Deodorantın Kokusu Nasıldır?

Rexona Shower Fresh deodorant kokusu hoş ve etkileyicidir. Ürün içerisindeki mikro kapsüller, hareketle patlar ve ferahlatıcı bir esans ortaya çıkar. Böylece yoğun terlemenize sebep olan koşu, yürüyüş ve diğer spor aktivitelerini yapmaktan çekinmenize gerek kalmaz. Tüm gün süren tazeleyici hissiyle konforlu bir kullanıma sahiptir. MotionSense teknolojisiyle sizi ter ve kötü kokulara karşı korur. Rexona Shower Fresh 150 ml sprey deodorant, canlandırıcı hoş bir kokuyla herkesi ferahlatır. Kesintisiz etkili olan bu ürünü, günlük bakım amacıyla kullanma olanağınız bulunur. Yetişkinlerin en büyük sıkıntısına çözüm sağlayan deodorantla terlemek sorun olmaz. Rexona 150 ml Shower Fresh sprey deodorant yorumlarını inceleyebilirsiniz. Gerçek kullanıcıların fikirlerinden oluşan bu bölümler sayesinde fikir edinebilirsiniz. Beğendiğiniz ürünü Trendyol ayrıcalıklarıyla birkaç işlemle kısa sürede sipariş verme şansınız olur.