Revolution Reloaded Basic Mattes Far Paleti

550 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Revolution Reloaded Basic Mattes Far Paleti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TheToprak Satıcı Ünvanı: SALİHA ATAMIŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Vergi Kimlik Numarası: 8540889468
    Bu ürün TheToprak tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kendinizi mat renklerin büyüsüne Revolution Reloaded Basic Mattes Far Paleti ile teslim edin! Nude ve mat tonlardan oluşan palet ile yumuşak göz makyajınızın keyfini çıkarın! 15 doğal görünümlü renkten oluşan palet ile isterseniz günlük isterseniz gece için uygun göz makyajınızı tamamlayabilirsiniz. Yoğun pigmentli yapısı sayesinde uzun süreli kalıcılık ve etkili bir görünüm sağlar. Kolay karıştırılabilme özelliği ile de kullanım sırasında rahatlık sağlar. Her ortamda ihtiyacınıza yarayacak olan Revolution Reloaded Basic Mattes Far Paleti’ne Watsons ayrıcalıkları ile hemen sahip olabilirsiniz!

Ürün Özellikleri

  • Form Toz
  • Görünüm Mat
  • Renk Bej
  • Boy Palet
Geri Bildirim Ver

Revolution Reloaded Basic Mattes Far Paleti

İnsanlar güzel görünmek ve yüzdeki kusurları kapatmak amacıyla makyaj yapar. Makyaj insanların kendini bakımlı ve iyi hissetmesini sağlar. Kendinizi iyi hissetmeniz gün içinde daha öz güvenli ve enerjik olmanızı sağlar. Bu yüzden hem günlük hayatta hem de özel günlerde kendinize uygun tonlarda yapacağınız bir makyaj size iyi gelir. Özel günlerde ve günlük hayatta yapılacak makyajların tarzı ve yoğunluğu birbirinden farklı olur. Farlar, öne çıkan önemli kozmetik ürünler arasındadır. Revolution Reloaded Basic Mattes far paleti kalitesi ve özel dokusu ile bu alanda trend olan bir üründür. Göz kapağına renk vermek için kullanılan bu ürün makyaj için önemli bir parçadır. Siz de bu kaliteli yapıya sahip ürünle gözlerinizi etkileyici bir şekilde renklendirebilirsiniz.

  • Yüksek pigmentasyon
  • Özel kaliteli doku
  • Farklı tonlar

Revolution Reloaded Basic Mattes Far Paleti Kullananlar

Revolution Reloaded Basic Mattes Far Paleti Kullananlar

Yüzünüz için kullandığınız makyaj malzemelerinin kaliteli olması oldukça önemlidir. Kaliteli olan ürünler daha iyi bir dokuya sahiptir. Aynı zamanda içeriği iyi olan bu ürünler cildinize zarar vermez. Bu yüzden kaliteli makyaj malzemesi kullanmanız sizin için yararlı olur. Revolution Reloaded Basic Mattes far paleti kullananlar ürünün kalitesi sebebiyle memnun olurlar. Bu kaliteli ve özel platte farklı renkler bulunur. Nude ve mat tonlardan oluşan palet renk tonları ile büyüleyici bir etkiye sahiptir. Bu ürün ile yumuşak bir göz makyajı yaparak doğal görünümün keyfini çıkarabilirsiniz. Üründe 15 farklı doğal görünümlü renk bulunur. Bu renkleri hem günlük makyajınızda hem de özel geceler için yapacağınız makyajda kullanabilirsiniz. Siz de bu paletin kalitesi ve özel renk yelpazesiyle ortaya çıkan hoş görünümlü bir makyajın tadını çıkarabilirsiniz.

Reloaded Basic Mattes Kalitesi ve Özellikleri

Reloaded Basic Mattes Kalitesi ve Özellikleri

Göz kapaklarının renklendirilmesi makyajın güzel ve etkileyici olmasında önemlidir. Bunun için güzel bir dokuya sahip kaliteli far kullanmanız gerekir. Kullanacağınız ürünün rengi yüzünüze ve makyajınıza uyum sağlamalıdır. Revolution Reloaded Basic Mattes etkileyici doğal görünümlü renk tonlarının bulunduğu özel bir üründür. Kaliteli bir yapıya sahip olan bu palette bulunan renkler yüksek pigmentasyon sağlayan yapıya sahiptir. Ürünün yüksek pigmentasyon sağlaması uzun süre kalıcılık ve etkileyici bir görünüm sunar. Revolution Basic Mattes ile koyu ve açık tonlara aynı anda ulaşabilirsiniz. Ürünün renk portföyü nude tonlarını barındırır. Palette sıklıkla kullanılabilecek özel renk tonları yer alır. Yoğun pigmentli yapısı sayesinde oldukça beğeni toplayan ürün doğal ve yumuşak görünümlü bir makyajın keyfini sürmenizi sağlar. Siz de bu üründeki doğal görünümlü ve kaliteli yapıya sahip renkleri inceleyerek palete kolayca ulaşabilirsiniz.

Revolution Reloaded Basic Mattes Far Paleti Fiyatı

Revolution Reloaded Basic Mattes Far Paleti Fiyatı

Makyaj insanların günlük hayatta ve özel günlerde daha iyi ve güzel görünmesini sağlar. Kişiler, makyaj yapınca kendilerini daha iyi hissedebilirler. Kullanılan makyaj malzemeleri ortaya hoş bir görünümün çıkmasında oldukça önemlidir. Ürün kalitesi görünüşü ve kalıcılığı etkiler. Aynı zamanda cildinizin zarar görmemesi için de doğru ürünleri kullanmanız size fayda sağlar. Revolution far paleti renk tonları ve yüksek pigmentasyonu ile bu alanda öne çıkan ürünlerdendir. Revolution Reloaded Basic Mattes far paleti yorumlarını inceleyerek ürünün kalitesi hakkında daha detaylı bilgilere ulaşmanız mümkündür. Kalitesi ve sağladığı etkileyici görünüm ile trend olan bu ürün, insanların ilgisini çeker. Revolution Reloaded Basic Mattes far paleti fiyatı merak edilir. Kampanya ve fırsatları takip ederek uygun fiyatlarla bu ürüne ulaşmak mümkündür. Siz de Trendyol’un avantajlı fiyatlarından yararlanarak bu ürüne kolayca sahip olabilirsiniz.