Revolution Maxi Reloaded Nudes Far Paleti Ultimate

688 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
200 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
999,90 TL

Ürün Bilgileri

Revolution Maxi Reloaded Nudes Far Paleti Ultimate

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Feyabu Satıcı Ünvanı: GİZEM GÜLSEREN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4210557203
    Bu ürün Feyabu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Maxi Reloaded Nudes Far Paleti Ultimate

Ürün Özellikleri

  • Form Toz
  • Görünüm Mat
  • Renk Bej
  • Boy Palet
Geri Bildirim Ver

Revolution Maxi Reloaded Nudes Far Paleti Ultimate

Makyajın dikkat çekici kısımlarından olan göz makyajınızı doğru far paleti seçimiyle çok şık bir hale getirmeniz mümkündür. Bunun için de günün her anında kolayca kullanılabilen ve zengin bir renk içeriği sunan kaliteli bir ürün bulabilmeniz gereklidir. Müşterilerden çok fazla olumlu geri dönüş alan Revolution Maxi Reloaded Nudes far paleti Ultimate hayal ettiğiniz göz makyajınızı yapmanızı sağlar. Yumuşak dokusu ve kolay sürülebilirliği sayesinde kısa sürede uygulanır. 45 farklı nude tonu bulundurarak tüm cilt renkleri ve makyaj çeşitlerine uygun bir göz makyajı imkanı sunar. Yüksek pigmentasyonlu Revolution far paleti Ultimate sayesinde göz renginizi öne çıkaracak ve teninizle mükemmel bir uyum yakalayacak göz makyajını elde edebileceksiniz.

  • Her cilt rengine uyumlu geniş renk paleti
  • Yumuşak dokusu sayesinde kolay uygulabilirlik
  • Gün boyu süren kalıcılık

Kolay Uygulanan Revolution Maxi Reloaded Nudes

Kolay Uygulanan Revolution Maxi Reloaded Nudes

Kıyafet seçimi, mekan, zaman, ruh hali gibi birçok farklı etmen makyaj tercihlerinde önemli bir rol oynar. Revolution Ultimate far paleti sunduğu 45 farklı renk ile size çok yakışacak göz makyajını belirlemenize yardımcı olur. Nötr ve gold tonların hem mat hem ışıltılı versiyonlarını da sunan bu ürün, birçok far paletinin birleşimi gibidir. Toz yapıda olan ürün, yumuşak dokusu sayesinde farı göz kapaklarına makyaj fırçasıyla minik dokunuşlar yaparak kolayca uygulamanızı ve sabitlemenizi sağlar. Kalıcı renk pigmentasyonu sayesinde farın ilk uyguladığınız andaki renginde ve yoğunluğunda gün sonuna kadar azalma olmaz. Böylece farı sürekli tazelemek zorunda kalmayacağınızdan zamandan ve üründen tasarruf edebilirsiniz. Kolay uygulanması ve geniş renk skalası ile acil durumlarda küçük dokunuşlarla bile kısa sürede makyajınızı tamamlamanıza yardımcı olur.

Tarzınızı Yansıtmak İçin Revolution Maxi Reloaded Far Paleti

Tarzınızı Yansıtmak İçin Revolution Maxi Reloaded Far Paleti

Günlük hayatın vazgeçilmez parçası olan göz makyajını tarzınıza özgü bir şekilde yapmak Revolution Maxi Reloaded Ultimate Far paleti sayesinde mümkündür. Ayrıntılı bir özen isteyen göz makyajının tüm mevsimler ve kombinlerinizle ahenk içinde olmasını isteyebilirsiniz. Paletteki soğuk ve sıcak, mat ve ışıltılı tonlarla makyajınızı kolayca günlük amacınıza göre yapabilirsiniz. Ek olarak birçok farklı yumuşak ton sayesinde gölgeleri ve geçişleri kolaylıkla yaparak makyajınıza profesyonel bir hava katabilirsiniz. Revolution Maxi Reloaded Nudes toz formda sunulsa da yoğun renk pigmentasyonu ve hafif dokusu ile bir krem far etkisi oluşturur. Bu sayede her türlü koşula uyacak şekilde gün boyunca ürünü kullanabilirsiniz. Ayrıca kolay bir şekilde dağılıp göz kapağı üzerinde ağır bir etki bırakmayacağından rahat hissetmenize yardımcı olan bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Avantajlı Revolution Maxi Reloaded Nudes Fiyatları ve Yorumları

Avantajlı Revolution Maxi Reloaded Nudes Fiyatları ve Yorumları

Birbirinden farklı cilt ve göz renklerine uyum sağlayarak göz makyajını çekici ve derin bir hale getiren bir far paleti bulmak için iyi bir araştırmaya gerek vardır. Tüm kombinlerinize uygun, geniş renk seçenekli ve kaliteli bir far paleti arıyorsanız, Revolution Maxi Reloaded Nudes far paleti Ultimate kullananlar tarafından uzun dönem boyunca beğeniyle kullanılan bu ürünü tercih edebilirsiniz. Zengin renk tonları bulunduran bu far paleti ile tarzınızı dilediğiniz gibi yansıtabileceğiniz makyajı kolayca elde edebilir, yaratıcılığınızı konuşturma şansını yakalayabilirsiniz. Ürün, gün boyu kalıcı olmasıyla da öne çıkar. Revolution Maxi Reloaded Nudes far paleti Ultimate yorumları ile de diğer müşterilerin görüş ve önerilerini öğrenebilirsiniz. Revolution Maxi Reloaded Nudes far paleti Ultimate fiyatları ise bütçenize uygundur. Fiyat aralığını araştırarak bu harika ürünü Trendyol’dan güvenli ve hızlı bir şekilde temin edebilirsiniz.