Revlon Uniq One Saç Bakım Kremi 150 ml

590 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
622,01 TL

Ürün Bilgileri

Revlon Uniq One Saç Bakım Kremi 150 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALYA KOZMETİK ÜRETİM VE PAZARLAMA Satıcı Ünvanı: EMİR ERDOĞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1777194701400001 Vergi Kimlik Numarası: 3480685950
    Bu ürün ALYA KOZMETİK ÜRETİM VE PAZARLAMA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yararları Saç bakımıyla ilgili tüm ihtiyaçlar tek bir kremde! · Saçın ihtiyacı olan 10 faydayı bir arada sunar. · Anında etki eden yapısı saçın taranmasını kolaylaştırırken fırçanın saçı kırmasına engel olur. · Isı ile şekillendiricilerin zararlarına karşı saçı korur. · Elektiriklenme ve kabarmaları kontrol altına alır. · UVA ve UVB filtreleriyle saçı güneşin zararlı etkilerine karşı korur. · Kuru ve yıpranmış saçları onarır. · Boyalı saçlarda renk koruması sağlayarak rengin uzun ömürlü olmasına yardımcı olur. · Saça hacim ve doku katar. · Daha dolgun görünümlü, göz alıcı saçlar oluşturur. · Güçlendirici özelliğiyle saçın dış faktörlerin yıpratıcı etkilerine karşı dayanıklı olmasını sağlar. · Saç kırıklarının görünümünü düzelterek pürüzsüz ve peksi saçlar oluşturur. · Fön işlemi öncesinde kullanılmak için idealdir. · Fönün uzun süre bozulmadan korunmasını sağlar. Uygulama Nemli veya kuru saçın boy ve uçlarına uygulayın. Durulamadan dilediğiniz gibi şekillendirin.
Geri Bildirim Ver