Revlon Style Masters Orbital Esnek Bukle Belirginleştirici Krem 150 ml

629 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Revlon Style Masters Orbital Esnek Bukle Belirginleştirici Krem 150 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kuaför market - kaman kozmetik Satıcı Ünvanı: KAMAN KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0494018074100019 Vergi Kimlik Numarası: 4940180741
    Bu ürün kuaför market - kaman kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Revlon Style Masters Orbital Esnek Bukle Belirginleştirici Krem 150 ml>Saç buklelerini tanımlar ve saça esneklik kazandırır. >Saça doğal hacim ve parlaklık bir görünüm katar. >Saçları nemlendirir, kabarmaları önlemeye yardımcı olur. >Saçı ısıdan korur, saç rengini korumaya yardımcı olur. >Tutuş Gücü: 2 >Görünüm: Doğal 1

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Form Krem
  • Tutuculuk / Sertlik Hafif
  • Etki Hacim Verici
Geri Bildirim Ver

Revlon Style Masters Orbital Esnek Bukle Belirginleştirici Krem 150 ml

Saçların formunu ve rengini öne çıkaran bazı bakım malzemeleri mevcuttur. Bu ürünler arasında Revlon Style Masters Orbital esnek bukle belirginleştirici krem 150 ml etkili performansı sayesinde öne çıkar. İster günlük isterseniz de özel anlar için saçlarınızı hazırlamaya yardımcı olur. Krem formunda bu ürün, saça nem kazandırır. Aynı zamanda şekil vermenizi kolaylaştırır. Kıvırcık, düz ve dalgalı saç tipine uygulanabilen bir üründür. Saçlarınızın formunu belirginleştiren bu krem, özellikle dalgalı saçların buklesini öne çıkarır. Saçı yoğun şekilde besleyerek uzun süre nem sağlar. Kuru veya nemli saça uygulama sunar. Saçların elektriklenmesini ve kabarmasını önler. İpeksi ve parlak görünüm kazandırması sayesinde pek çok kişi tarafından beğenilir. Bukleleri belirginleştirerek saçınızı daha havalı ve canlı gösterebilirsiniz. Saçlarınızın doğal görünümünü 8432225096773 ile güzelleştirebilirsiniz.

  • İpeksi ve parlak görünüm
  • Kolay şekil verme
  • Etkileyici yumuşaklık

Kullanışlı Revlon Esnek Bukle Belirginleştirici Krem 150 ml

Kullanışlı Revlon Esnek Bukle Belirginleştirici Krem 150 ml

Kullanışlı kremsi formu ve güzel kokusu ile pek çok kişinin beğenisini kazanır. İçerisindeki besleyici bileşenler sayesinde ipeksi yumuşaklık sağlar. Doğal bukleleri belirginleştirmek istiyorsanız bu ürünü güvenle tercih edebilirsiniz. Revlon esnek bukle belirginleştirici krem 150 ml, saçı yoğun şekilde besleyerek buklelere şekil vermenizi sağlar. Doğal görünüm sağlamasından dolayı yoğun olarak tercih edilir. 150 ml boyutuyla uzun süre kullanılır. Asi ve dalgalı saçlar için özenle geliştirilen bu ürün, hem pratikliği hem de güçlü performansı ile öne çıkar. Profesyonel ve kişisel bakımlarda popüler olarak kullanılır. Kusursuz ve esnek bukleler sağlar. Bu kremi, ıslak ya da kuru saçlara şekil vermek için uygulayabilirsiniz. Sağlıklı buklelere kavuşmak istiyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz. Revlon Style Masters Orbital esnek bukle belirginleştirici krem 150 ml yorumları sayesinde seçenek hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Güçlü Revlon Esnek Bukle Belirginleştirici Krem 150 ml

Güçlü Revlon Esnek Bukle Belirginleştirici Krem 150 ml

Canlı ve esnek bukleler sağlayan Revlon Style Masters Orbital krem 150 ml, özel formülasyonu sayesinde saçları ağırlaştırmaz. Yapışkanlık yapmayan krem yapıdaki bu ürün, popüler olarak tercih edilir. Düzenli kullanımla birlikte saçlara zarar vermez. Canlı, parlak ve sağlıklı buklelere kavuşmak istiyorsanız güvenle tercih edebilirsiniz. Kremsi yapısı sayesinde kolay bir şekilde uygulanır. Yüzeyde kalıntı ve yapışkanlık bırakmaz. Yıpranmış buklelere esneklik ve nem sunar. Saça doğal hacim ve parlaklık katar. Profesyonel ve kişisel kullanım için uygundur. Isı içeren işlemlerden önce kullandığınızda saçınızın sağlığını ve rengini koruyabilirsiniz. Pürüzsüz görünüm kazandırmasının yanı sıra saçlarınızın güzel kokmasını da sağlar. Revlon Style Masters Orbital esnek bukle belirginleştirici krem 150 ml kullananlar, belirgin buklelere pratik şekilde kavuşur. Etkileyici bu ürün, saçların elektriklenmesini ve kabarmasını engeller. Böylece dikkat çeken bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Revlon Style Masters Orbital Krem 150 ml Fiyatı

Revlon Style Masters Orbital Krem 150 ml Fiyatı

Beğeni kazanan bu seçenek, günlük hayatta sağladığı pratik kullanımıyla adından söz ettirir. Bukleleri canlı, parlak ve sağlıklı göstermeye yardımcı olur. Hoş kokusu ve yumuşaklık kazandıran kremsi yapısıyla sıklıkla tercih edilir. Durulama gerektirmediği için pratik şekilde kullanabilirsiniz. Bu ürün, saçlardaki elektriklenmeyi önleyerek pürüzsüz ve ipeksi görünüm kazandırır. Saçların kaybettiği nemi kazandırarak onları besler. Bukleleri belirginleştirerek saçlarınızın doğal güzelliğini ortaya çıkartır. Avantaj sağlayan özellikleri sayesinde kişileri etkilemeyi başarır. Sağlıklı ve parlak buklelere ulaşmak istiyorsanız güvenle tercih edebilirsiniz. Revlon Style Masters Orbital esnek bukle belirginleştirici krem 150 ml fiyatları, seçeneğin özelliklerine göre şekil alır. Fiyat ve performans açısından dengeli olan bu krem, avantaj sağladığı için yüksek müşteri memnuniyetine sahiptir. Etkileyici saçlara kavuşmak istiyorsanız Trendyol'dan ekonomik fiyatlarla bu seçeneği satın alabilirsiniz.