Reusch Prisma Ltd Kaleci Eldiveni 38 70 005-9988

329 TL
Beden:
8.5
8
9
10.5
11
10
7.5
7
9.5
10,5
7,5
8,5
9,5
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Reusch Prisma Ltd Kaleci Eldiveni 38 70 005-9988

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KOGAM Satıcı Ünvanı: ŞABAN TOLGA UYANIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8970437000
    Bu ürün KOGAM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Bu kaleci eldiveni, Reusch"un Amatör Eldivenidir. Reusch Dünyanın en iyi kaleci eldiveni üreten markalarından birisidir. Eldivenin avuç içinde kullanılan materyale göre eldivenin top tutuşu değişmektedir. Bu eldivenin avuç içinde kullanılan lateks suni latekstir. Bu sebepten suni lateks ile üretilmiş bir eldiveni alıp profesyonel bir eldivenin tutuşunu beklemek doğru değildir. !!! Kaleci eldiveni denince akla gelen ilk marka. Reusch kaleci eldivenleri. Top kontrolünü artırmak için avuç içlerinde latech kullanılmıştır. Latech maddesi tamamı suni lateks veya suni ve doğal lateksin karışımı olarak imal edilir. Lateks maddesi, eldivenlerde düz veya şekilli olarak kullanılır ve lateks kullanılan eldivenlerin avuç içleri güvenilir tutuş sağlar. Her koşulda ve özellikle antrenmanlarda kullanılabilecek bir üründür. Bu eldivende kullanılmış olan geniş kesim (expanse cut) yöntemiyle dikişler en dıştan tutturularak maksimum alanın topla teması sağlanmıştır. Bilekteki elastik kapama bandajı bileğe ekstra destek ve koruma sağlamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
  • Özellik Kemiksiz
Geri Bildirim Ver