Reusch 3870005-998 Prisma LTD Kaleci Eldiveni

149,90 TL
Beden:
6
9
10
8
7
7.5
11
5
10,5
8,5
9,5
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Reusch 3870005-998 Prisma LTD Kaleci Eldiveni

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Uzayspor Satıcı Ünvanı: SPOR 7/24 SANAL MAĞAZACILIK VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Düzce Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0781044317400010 Vergi Kimlik Numarası: 7810443174
    Bu ürün Uzayspor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Reusch 3870005 Prisma LTD Kaleci Eldiveni Reusch markasından yeni sezon amatör Kaleci Eldivenidir. Antrenmanlarda ve amatör müsabakalarda kullanılabilecek kaleci eldivenidir. Avuç kısmında suni lateks PVC malzeme kullanılmıştır. Reusch markasının kullandığı yeni geniş kesim teknolojisi (expanse cut) ile dikişler en dıştan uygulanarak, topla temas için maksimum alan sağlanmıştır. Bilekteki elastik kapama bandajı bileğe ekstra destek, koruma ve kullanıcaya tam uyumu sağlamaktadır. Kuru zemin ve ortamlarda kullanıma uygundur. Baş parmak kısmında flex teknolojisi kullanılmıştır. KULLANILAN MALZEMELER Dış Yüzey : Deri İç yüzey : Sentetik Lateks TEKNİK BİLGİLER Kaleci Eldiveni alırken kullanıcılar, eldivenin fiyatı ile dayanıklığının doğru orantılı olduğunu düşünürler. Bu düşünce tamamen yanlıştır. Avuç içinde kullanılan lateks malzeme, hassas ve kolay hasar alabilen bir maddedir. Bu lateks madde, futbol topu ile temasta asla hasar almaz. Profesyonel eldivenlerde ise doğal lateks kullanılmaktadır, amatör eldivenlerde ise fabrikasyon pvc malzeme kullanılır. Fabrikasyon lateks topu tutma özelliği azdır, Orjinal lateks, adeta topa yapışır ve kaleci için üstün bir tutuş sağlar. Kaleci eldiveni
  • futbol topunu tutmak dışında farklı hiç bir amaçla kullanılmamalıdır. Kaleci Eldivenindeki dikiş sökülmeleri ve fabrikasyon kusurlar garanti kapsamındadır. Yırtılma ve delinmeler garanti kapsamında değildir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
  • Özellik Kemiksiz
Geri Bildirim Ver