Restorex Sağlıklı Uzama Etkili Onarıcı Saç Bakım Argan Yağı 100 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
2. Ürüne %5 İndirim
245 TL'ye 8 TL İndirim
Kurumsal Fatura
103,25 TL
Kurumsal Fatura
109,99 TL
Kurumsal Fatura
109,99 TL
Kurumsal Fatura
109 TL103,86 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Restorex Sağlıklı Uzama Etkili Onarıcı Saç Bakım Argan Yağı 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nysa Satıcı Ünvanı: DD E-TİCARET KOZMETİK BİLİŞİM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0938081298700001 Vergi Kimlik Numarası: 9380812987
    Bu ürün Nysa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Özellik Isıya Karşı Koruma
  • Hacim 100-199 ml
  • Etki Nemlendirici
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Restorex Yoğun Bakım Yağı 100 ml

Saçın zamanla yıpranması ve günlük hayatın yoğun temposunda maruz kalınan çeşitli yıpratıcı durumlar düşünüldüğünde saç bakım ürünleri önemli kişisel bakım ürünleri arasında yer alır. Restorex sağlıklı uzama etkili onarıcı bakım saç bakım yağı bu anlamda bu yıpratıcı etkiyi ortadan kaldırmak adına önemli bir bakım olanağı tanımaktadır. Saç bakım yağı, içeriğindeki yararlı bileşenlerle ve argan yağının mucizevi yapısıyla saçınızın yıpranmasını önleyerek saçınızın ihtiyacı olan bakımı sağlamaktadır. Kişisel bakımda önemli bir noktada olan ama dikkat edilmeyen saç türleri ve yapıları, göz önünde bulundurularak üretilen onarıcı bakım yağı, saçınızın doğal yapısını beslemektedir. Saçınızın doğal bakımını sağlayarak sağlıklı bir yapıya bürünmesini sağlar. 100 ml'lik kutusuyla ve argan yağının etkili yapısıyla saçınızın uzun ömürlü bakımını destekleyebilirsiniz.

  • Her Saç Tipine Uygun
  • Doğal Bileşen
  • Besleyici ve Uzun Ömürlü Kullanım Olanağı

Argan Yağının Etkili Yapısı ile Işıltılı Saçlar

Argan Yağının Etkili Yapısı ile Işıltılı Saçlar

Saçının özgür ve hafif yapısını korumasını isteyenler için bir bakım ürünü olarak üretildi. Restorex sağlıklı uzama etkili onarıcı bakım saç bakım yağı 100 ml saçınızın genel bakımını küçük bir dokunuşla sağlamaktadır. Restorex sağlıklı uzama etkili onarıcı bakım saç bakım yağı kullananlar birkaç damlanın dahi etki ettiğini ve saçlarının bakımını sağladığını belirtmektedir. Bu anlamda uzun ömürlü bir kullanıma olanak tanıyan ürün saçınızın genel bakımı için küçük bir bakım sağlıyor gibi gözükse de genel bir bakımın temellerini atmaktadır. Yıpranan saçlar için üretilen Restorex sağlıklı uzama etkili onarıcı saç bakım argan yağı amacını karşılamaktadır. Kullanıcılar genel olarak memnuniyet geri bildirimi yapmaktadır. Bu anlamda Restorex saç bakım yağı son dönemde sıklıkla tercih edilmektedir. Saçları besleyerek ağırlaşmayı önleyen bakım yağı özellikle onarıcı bir bakım sağlamaktadır.

Saçlarınızın Yeniden Doğması için Argan Yağı

Saçlarınızın Yeniden Doğması için Argan Yağı

Saçları besleyerek yıpranmayı önleyen ve saçları onaran bakım yağı, genel olarak her saç tipi için uygundur. İçeriğindeki argan yağı saçın temel besin ihtiyacını karşılayarak saçı onarmaktadır Saçınızın ihtiyacı olan doğal parlaklığı garantileyen ve saçınızı onaran ürün, genel anlamda günlük hayatınızı kolaylaştıracak bir saç bakım ürünüdür. Doğal olarak yağlanan ve bir çok ürün kullanımından kuruyup yıpranan saçların bozulan şeklini doğal bir biçimde düzenler. Saçınızı onararak saçınızı güçlendirir. Siz de bu etkili bakımla hazır olun.

Restorex Yoğun Bakım Yağı 100ml Fiyatları ve Yorumları

Restorex Yoğun Bakım Yağı 100ml Fiyatları ve Yorumları

Restorex’in argan yağının etkili ve mucizevi içerisindeki doğal yapı sayesinde saçın ihtiyacı olan besinleri sağladığı bilinmektedir. Böylelikle kırılan, dökülen veya boyası akan saçlar için oldukça güvenilir bir bakım sağlarken saçınızın yıpranması önler. Kişisel bakım söz konusu olduğunda, saç bakımı açısından eksik kalan doğal bakımın tadını çıkarabilirsiniz. Uzun ömürlü yapısıyla argan yağını, sizde bakım ürünlerinizin vazgeçilmez bir parçası yapabilirsiniz. Aynı zamanda her saç tipi için uygundur. Saçınızı özgürce şekillendirmenize de olanak tanır. Düzenli kullanımın ardından sağlıklı uzama etkili onarıcı bakım saç bakım argan yağı 100 ml’nin saçları uzattığı görülmüştür. Bu uzama saçları yıpranan ve tekrar uzamayacağını düşünen kullanıcıların deneyimlediği ve iyi bir sonuç aldığı bir noktadır. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Restorex yoğun bakım yağı 100 ml kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Siz de bu ürünü indirim ve kampayalardan yararlanarak Trendyol'dan satın alabilirsiniz.