Replay Unisex Bebek Mavi Akıtmaz Alıştırma Bardağı

249,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Replay Unisex Bebek Mavi Akıtmaz Alıştırma Bardağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Calimila Bebek Ürünleri Sanayi Tic AŞ Satıcı Ünvanı: CALİMİLA BEBEK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0195043651200001 Vergi Kimlik Numarası: 1950436512
    Bu ürün Calimila Bebek Ürünleri Sanayi Tic AŞ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çevre Dostu, Sağlıklı, Dayanıklı Re-Play'in akıtmaz özellikli sippy cup'ları ile hem evde hem dışarıda su içmek çocuklarınız için artık çok kolay! Akış kontrolü sağlayan, çıkarılabilir silikon tıpası ile bardak dışına akıtmaları önler ve bebekleriniz için ilk alıştırma bardağı olarak kullanılabilir. Daha hızlı su akışı için ilerleyen yaşlardaki çocuklar için, silikon kısmı çıkarabilir ve bu şekilde kullanabilirsiniz. Tüm Re-Play ürünleri FDA onaylı , sürdürülebilir, geri dönüştürülmüş plastik malzemelerden imal edilmiştir. Re-Play ürünleri sadece çocuklarınız için değil, çevre için de harika bir seçimdir! Canlı bir sofra takımı oluşturmak için çatal&kaşık setlerimiz, saklama kaplarımız ve tabaklarımızla karıştırın ve eşleştirin! Boyutları: 13 x 6 cm. (300 ml) -ABD’de ve FDA onaylı, geri dönüştürülmüş süt şişelerinden imal edilmiştir. -Re-play, her 6 saniyede bir, bir süt şişesini kurtararak geri dönüştürerek sağlam, sürdürülebilir, GÜVENLİ ürünler sunuyor. -BPA, Fitalat, PVC, yüzey kaplaması içermez. Zararlı hiçbir kimyasal içermeyen Re-Play ürünleri hem minikleriniz hem de çevre için güvenlidir. -Bulaşık makinesinde yıkanabilir. Re-Play ürünleri sadece Geri Dönüşümlü malzemeden yapılmakla kalmaz, kullanım sonunda ambalajları da dahil olmak üzere tekrar geri dönüştürülebilir!
Geri Bildirim Ver