Genel Markalar Yakıt Tasarrufu Kapı Altı Yalıtım Çift Taraflı Rüzgar Önleyici Kapı Altlığı

59,80 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
73,15 TL
Kurumsal Fatura
88,51 TL
Kurumsal Fatura
101,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Yakıt Tasarrufu Kapı Altı Yalıtım Çift Taraflı Rüzgar Önleyici Kapı Altlığı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trends's Choice Satıcı Ünvanı: FATMA ZEHRA ŞENTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2310976099
    Bu ürün Trends's Choice tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yakıt Tasarrufu Kapı Altı Yalıtım Çift Taraflı Rüzgar Önleyici Kapı Altlığı Kapınızın altından girip çıkan soğuk veya sıcak hava akışını engellemek kapı altı rüzgarlığı ile çok kolay. Çift taraflı kapı altı rüzgarlığı ile odanızın sıcaklığı veya soğukluğu dışarıya kaçmayacak. Kapı altı soğuk öneyici ile harika bir tasarruf sağlayabilirsiniz. Ürün Özellikleri: - Kapı altı yalıtım ile Yüksek doğalgaz ve elektrik faturalarına son! Twin Guard kapılarınızın çift tarafında mükemmel sızdırmazlık ve en az %15 oranında ısı ve yakıt tasarrufu sağlar!- -Rüzgar önleyici kapı altlığı, %15 oranında ısı ve yakıt tasarrufu sağlar. -Yakıt tasarruflu kapı altlığı, Kapı altında kalınlık oluşturmaz. -Kapılarınızın çift tarafında mükemmel sızdırmazlık sağlar. -İç ve dış tüp kapılara uyum sağlar. -Rüzgar önleyici kapı altlığı, kapılarınızı açılıp kapanmasına engel olmaz. Ürün Rengi: Kahverengi , Siyah Paket İçeriği: -1 Adet Çift Taraflı Kapı Altı Rüzgarlığı -Stok durumuna göre karışık renklerde gönderilecektir. SATIŞTAKİ TÜM ÜRÜNLERİMİZ %100 FATURALI OLUP ŞAHSINIZA VEYA FİRMANIZIN ADINA FATURA KESİLEREK E-MAİL ADRESİNİZE GÖNDERİLMEKTEDİR.
  • ÜRÜN FATURASI MAİL ADRESİNİZE SİPARİŞ TESLİMİ YAPILDIKTAN SONRA 3 İLE 7 GÜN ARASINDA MAİL ADRESİNİZE GÖNDERİLİR.
  • E FATURA MÜKELLEFİ OLAN ALICILARIN MESAJ ATARAK BUNU BELİRTMESİ RİCA OLUNUR!
  • ÜRÜNÜ TESLİM ALMADAN ÖNCE AMBALAJIN HASARLI OLUP OLADIĞINI KONTROL EDİNİZ.
  • HASARLI ÜRÜNLERDE TUTANAK TUTULMASI GEREKMEKTEDİR.
  • SİPARİŞİ VERİLİN ÜRÜNLER ARAS, SÜRAT, YURTİÇİ KARGO VEYA MNG KARGO İLE GÖNDERİLMEKTEDİR.
  • SATIŞA SUNULAN TÜM ÜTÜNLER STOKLU ÜRÜNLER OLMAKLA BERABER HER GÜN STOK MİKTARI GÜNCELLENMETİR.
  • KIRSAL ALANLARA VERİLEN SİPARİŞLER ŞUBENDEN ALINMAKTADIR.
  • SAAT 9:00 - 24:00 SAATLERİ ARASINDA MÜŞTERİ DESTEĞİMİZ BULUNMAKTADIR. AKLINIZA TAKILAN TÜM SORULARINIZI MESAJ ATARAK BİZLERE İLETEBİLİRSİNİZ.
  • BİZLERİ TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ürün Özellikleri

  • Tip Kapı Altı
  • Garanti Süresi 6 Yıl
  • Materyal Compact
Geri Bildirim Ver

Rennway Çift Taraflı Rüzgar Önleyici Kapı Altlığı

Isı yalıtımı pek çok konuda ve alanda kullanılabilen ürünlerden bir tanesidir. Genel olarak üretimi yapılan ısı yalıtım malzemeleri kullanım alanlarına göre değişiklik gösterebilmesine karşın temel amaç olarak kullanıldığı alanlardaki ısıyı sabit tutmaktadır. Isı yalıtımı üretilen materyallerin formlarına göre de değişiklik gösterebilmektedir. Kimi markalar tarafından üretimi yapılan ısı yalıtım malzemeleri sıvı olurken kimi markalar üretimlerini katı parçalardan oluşturmaktadır. Kullanıcıların kullanım alanlarına göre değişiklik gösteren ısı yalıtım malzemeleri özellikleri ve etkileri ile de değişiklik gösterebilmektedir. Farklı markaların üretimleri ısıyı tutabilmek için kullanım alanlarına göre farklılıklara sahiptir. Kapı altlığı rüzgar önleyici genel olarak evlerde ve ofislerde kullanılan materyaller arasında yer almaktadır. Özellikleri ile pek çok kişi tarafından tercih edilebilen kapı altı rüzgar önleyiciler kendi aralarında farklı tasarımlara sahip olabildiği gibi fiyatları ile de dikkat çekebilmektedir. çift taraflı kapı altı süngeri sizin de tercihleriniz arasında yer alablir.

  • Kapı altı kullanımı
  • Rüzgar önleyici
  • Uygun fiyat

Kapı Altı Rüzgar Önleyiciler ve Isı Yalıtımı

Kapılar alt kısımlarında bulunan boşluklardan havanın giriş ve çıkışının sağlandığı ürünlerdir. Ofislerden, evlere, okullardan diğer pek çok alana kadar farklı tasarım ve modelleri ile bulunan kapılar kullanıcıların kişisel zevk ve ihtiyaçlarına göre değişiklik gösteren tasarımlara sahip olabilmektedir. Pek çok kişi tarafından tercih edilen kapılar üretim materyallerine ve kullanımlarına göre farklı materyallerden imal edilebilmektedir. Güvenlik amacıyla kullanılan kapılar genel olarak çelik materyallerden üretilmelerine karşın iç mekanlarda kullanılan kapılar kendi aralarında ahşap ve camdan imal edilebilmektedir. İç mekanlarda kullanılan kapılar alt kısımlarında bulunan açıklıklar nedeniyle hava giriş çıkışlarına neden olabilir. Çift taraflı kapı altı rüzgarlığı ortamın sıcaklığının değişmemesi için özel olarak geliştirilen ürünler arasında yer almaktadır. Kendi aralarında farklı tasarımlara sahip olan ürünle aynı zamanda renk seçenekleri ve ebatları ile de değişiklik gösterebilmektedir. Modelleri ile değişiklik gösterebildiği gibi üretimleri ile de çeşitlilik gösterebilen ürünler pek çok kişi tarafından tercih edilebilmektedir.

Rennway Yakıt Tasarrufu Kapı Altı Yalıtım Çift Taraflı Rüzgar Önleyici Kapı Altlığı

Rennway Yakıt Tasarrufu Kapı Altı Yalıtım Çift Taraflı Rüzgar Önleyici Kapı Altlığı tasarımı ve kullanımı ile pek çok kişi tarafından dikkat çeken ürünler arasında yer almaktadır. Genel olarak evlerde ve iç mekanlarda tercih edilen ürünler pratik kullanımları ile ilgi görürken aynı zamanda sağladığı etkiler ile de pek çok kişinin tercihleri arasında yer almaktadır. Çift taraflı kapı altı rüzgar önleyici evlerde maksimum ısı yalıtımının sağlanması için kullanılan rüzgar önleyiciler kış aylarında odaların sıcak tutulması için rahatlıkla kullanılabilmektedir. Çift taraflı yalıtım malzemesine sahip olan ürün üstün performans sunarken yıkanabilir materyallerden imal edilmesi temizlik isteyen kullanıcılar için dikkat çekmektedir. Ürünün uzunluğu 85 santimetre olarak belirlenirken içerisinde 2 adet 3 santimetrelik fitillere de sahiptir. Fitiller kapıya oturmasına yardımcı olurken aynı zamanda ürünün kaymasını da engellemektedir.

Rennway Yakıt Tasarrufu Kapı Altı Yalıtım Çift Taraflı Rüzgar Önleyici Kapı Altlığı Yorum

Rennway Yakıt Tasarrufu Kapı Altı Yalıtım Çift Taraflı Rüzgar Önleyici Kapı Altlığı yorum ve değerlendirmeleri ile Trendyol üzerinde bulunmaktadır. Genel olarak yapılan yorumlar kendi aralarında değişiklik gösterebilmesine karşın kullanıcıları tarafından marka ve ürünler hakkında çeşitli yorumlar bulunabilmektedir. Yapılan yorumlar ürünün kullanımı, ısı yalıtımı, etkileri, kalitesi ve dayanıklılığı ile ilgili olurken aynı zamanda kullanıcı deneyimleri ve fiyatları hakkında da çok sayıda yorum bulunabilmektedir. Rennway Yakıt Tasarrufu Kapı Altı Yalıtım Çift Taraflı Rüzgar Önleyici Kapı Altlığı satın al seçenekleri ile ürüne sahip olabilirsiniz. Rennway Yakıt Tasarrufu Kapı Altı Yalıtım Çift Taraflı Rüzgar Önleyici Kapı Altlığı EO00000016155 ürün kodunu aratarak da ürün hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.