Genel Markalar Masa - Sehpa Kenar Koruyucu Sünger Şerit 2m

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
319,98 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Masa - Sehpa Kenar Koruyucu Sünger Şerit 2m

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: trendmagza Satıcı Ünvanı: TURGAY CİVİL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2110403311
    Bu ürün trendmagza tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sarmal Krem Masa Kenar Koruyucu Şerit Masa Köşe Aparatı Bebek Çocuk Cam Ahşap Masa Koku yapmayan ,yumuşak, güvenli, çevre dostu masa koruyucu köşe aparatı Ahşap kenarlar cam kenarlar Tv ünitesi kenarları gibi tüm keskin köşeli yüzeyler için sarmal koruyucu Krem Masa Kenar Koruyucu Şerit Özellikleri Bebeklerin ve çocukların güvenliği için geliştirilmiştir. Masa Kenar Koruyucuyla birlikte çocuklarınız ev kazalarına karşı korunur. Masa, sehpa, mutfak tezgahı, koltuk kenarlarına sararak kullanabilirsiniz. Mobilya yüzeyleri için zararsızdır. Yumuşak kauçuk özelliğiyle çocuklarınız için güvenli bir ortam sağlar. Toksik zararlı maddeler içermemektedir. Kolayca takılabilir ve kaldırılabilir. Yeniden kullanıma uygundur. Kullanım Alanları: Cam masa, mutfak masası, Tv ünitesi, sandalye, ahşap masa kenarları Ürün Ölçüleri Uzunluk: 2m x 5cm Paket İçeriği : 1Adet Masa - Sehpa Kenar Koruyucu Sünger Şerit 2M Gönderimleriniz 1-7 iş günü içerisinde sağlanmaktadır. Oto aksesuar ürünlerinde FİBER VE ABS PLASTİK ürünler özel üretim kategorisine girmektedir. Kesinlikle iade kabul edilememektedir. Lütfen ürünlerinizi kargo personeli yanında açarak teslim alınız. Hasarlı ürünlerin hasar tespit tutanağı tutturmanız gerekmektedir aksi durumda maalesef iade kabul edilememektedir. Hasarlı ürünleri lütfen teslim almadan iade ediniz.

Ürün Özellikleri

  • Koruyucu Kilit Çeşidi Priz Kilidi
  • Renk Bej
Geri Bildirim Ver