MUJGAN Diamond Elmas Şeklinde Buz Kalıbı 18 Bölmeli

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

MUJGAN Diamond Elmas Şeklinde Buz Kalıbı 18 Bölmeli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Satıcı Ünvanı: İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir:
    Bu ürün sohokozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Diamond Elmas Şeklinde Buz Kalıbı 18 Bölmeli Yaz aylarının vazgeçilmezi soğuk içeceklerdir. Soğuk bir içecek elde etmek için en hızlı yol Buz kalıbı kullanmaktır fakat buz küpü içerisine dolaptan farklı kokular sinebilir ve içeceğinizin tadını bozabilir. Bu gibi durumları engellemek için 18 Bölmeli Kapaklı Elmas Şeklinde Buz Kalıbı - Diamond Ice Mold kullabilirsiniz. Şekilli buz kalıbı ile pratik şekilde buz kalıbı elde edebilirsiniz Özellikler: Pratik buz kalıbının kapaklı yapısı sayesinde buzlarınıza farklı kokular karışmaz Diamond buz kalıbı ile her defasında 18 tane buz kalıbı elde edersiniz Şekilli buz kalıbından kolayca buzlarınızı çıkarabileceksiniz Nasıl Kullanılır: Kapaklı Buz kalıbını su ile doldurun, buzluğa atın ve su donuncaya kadar bekleyin. Sonuç, elinizde 18 adet elmas şekilli kokusuz buz olacak. Hangi Ürünlerde Kullanılır: Elmas buz kalıbı ile Sadece su değil, her tür meyve suyu, hatta çikolata ve jöleyle muhteşem kombinasyonlar yapabilirsiniz. Ölçüler: Uzunluk: 25 cm Genişlik: 12 cm Yükseklik: 3 cm Tek haznesi: 2.5cm x 3cm Paket İçeriği: 1 Adet Elmas Şeklinde Kapaklı Buz Kalıbı 18'li

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver