rennway 4'lü Plaj Havlusu Şezlong Sabitleyici Halı Asma Mandalı Havlu Tutucu

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2 Adet ve Üzeri %2 İndirim
1.500 TL'ye 100 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

rennway 4'lü Plaj Havlusu Şezlong Sabitleyici Halı Asma Mandalı Havlu Tutucu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Spotiks Satıcı Ünvanı: SPOTİKS TEKSTİL PAZARLAMA İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0781097047000001 Vergi Kimlik Numarası: 7810970470
    Bu ürün Spotiks tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Artık tatilde plaja gittiğinizde rüzgara karşı koyamayan havlularla mücadele etmek zorunda değilsiniz.4lü havlu mandalı ile şezlongunuza serdiğiniz havlunuzu kolayca sabitleyebilmeniz mümkün.Uçuşan havlunuzu düzeltmek için tüketeceğiniz enerjinizi neden doğaya odaklanmak, kitap okumak, keyif alacağınız işlerle meşgul olmak için harcamayasınız?Çantanıza atıp çıkabileceğiniz son derece hafif ve yer kaplamayan mandallardır.Ürün renk gönderimi stok durumuna göre karışık olarak sağlanacaktır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Rennway 4'lü Plaj Havlusu Şezlong Sabitleyici Halı Asma Mandalı Havlu Tutucu

Tatil yapmayı sevenlerin başına gelen büyük sorunlardan birine çözüm sunan Rennway havlu tutucu ürünü ile ihtiyaçlarınıza sunulur. 4'lü plaj havlusu şezlong sabitleyici halı asma mandalı havlu tutucu EST0000006414 ile denize ya da havuza girdiğiniz anlarda havlunuza göz kulak olmak zorunda kalmazsınız. Yanınızda taşıdığınız ağır eşyalar ile havlunuzun uçmasını engellemek yerine pratik bir tasarım olan Rennway havlu tutucuyu deneyebilirsiniz. Böylelikle çantanızı ağırlık olarak kullanmak zorunda kalmazsınız. Bu sayede de olası tehlikelere karşı içinde yer alan eşyalarınızın zarar görmesini de engellemiş olursunuz. Pratik kullanımı sayesinde dikkat çekici bir ürün olan Rennway markasına ait havlu tutucu oldukça kullanışlı bir seçenektir. Siz de gönül rahatlığıyla deneyimleyebilir ve gözünüz arkada kalmadan özgür bir şekilde yüzebilir, yürüyebilir, sahil keyfi yapabilirsiniz.

  • Plastik malzeme
  • Dayanıklı materyal kullanımı
  • Renkli tasarım

Rennway 4’lü Plaj Havlusu Şezlong Sabitleyici Yorumları

Rennway 4’lü Plaj Havlusu Şezlong Sabitleyici Yorumları

Rennway’e ait bir tasarım olan havlu tutucu aynı zamanda birden fazla renk seçeneğine de sahip bir ürün olarak ön plana çıkar. 4'lü plaj havlusu şezlong sabitleyici halı asma mandalı havlu tutucu yorumları da incelendiğinde görüleceği üzere ürün pek çok müşteri tarafından memnun kalınan bir tasarımdır. Mandalı andıran yapısı, plastik materyali sayesinde alışılagelmiş bir dizayn ile karşınıza çıkar. Kolay kullanımı ve güçlü yapısı ile havlunuzu sıkıca kavrar. Bu sayede siz gözünüz arkada kalmadan deniz keyfi yaparken Rennway havlu tutucu pek çok ürününüzü şezlonga bağlı tutar. 4'lü plaj havlusu şezlong sabitleyici halı asma mandalı havlu tutucu kullananlar tarafından sıkça önerilen bir seçenek olarak öne çıkar. Dilerseniz çantanızı ve pareonuzu da oturduğunuz yere sabitleyebileceğiniz ürün, uzun ömürlü kullanımı ile de dikkat çeker.

Her Bütçeye Uygun Rennway 4’lü Havlu Tutucu Fiyatları

Her Bütçeye Uygun Rennway 4’lü Havlu Tutucu Fiyatları

Uygun fiyatı ve bütçe dostu tutumu ile öne çıkan Rennway havlu tutucusu oldukça kullanışlı ve uzun ömürlü bir üründür. 4'lü plaj havlusu şezlong sabitleyici halı asma mandalı havlu tutucu fiyatları incelendiğinde görüleceği üzere erişimi kolay bir seçenek olarak öne çıkar. İstek ve ihtiyaçlarınızı bütünüyle karşılamaya yönelik olarak tasarlanan bu ürün, uzun yıllar kullanabileceğiniz bir alternatiftir. Tatilinizi daha konforlu bir hale getirecek olan havlu tutucu, aynı zamanda oldukça da hafif bir yapıdadır. Böylelikle çantanıza atıp hemen çıkabilir ve yer kaplamadığı için de geri kalan ihtiyaçlarınıza rahatlıkla yer açabilirsiniz. Hem yer kaplamayan hem de uzun ömürlü bir yapıda olan ürünün tasarımında kullanılmış olan plastikler oldukça dayanıklıdır. Dayanıklı özelliği sayesinde sizi yarı yolda bırakmayacak olan havlu tutucuyu gönül rahatlığı ile deneyimleyebilirsiniz.

Pratik Kullanımıyla Rennway 4'lü Havlu Tutucu

Pratik Kullanımıyla Rennway 4'lü Havlu Tutucu

Rennway 4’lü havlu tutucu tasarım, modern dünyaya ayak uyduran kullanışlı bir ürün alternatifi olarak size sunulur. Hem kullanışlı hem de kaliteli yapısı sayesinde size ihtiyacınız olan desteği verir. Rennway 4'lü plaj havlusu şezlong sabitleyici halı asma mandalı havlu tutucu ile siz de tatilinizin konforunu ikiye katlayabilirsiniz. Plastik materyal kullanımı sayesinde kırılma sorunu yaşamazsınız. Aynı zamanda renk seçenekleri ile de hoş bir görünüm yakalayabileceğiniz Rennway marka havlu tutucu ile sahillerde göz önünde olabilirsiniz. Siz de bu rahatlığı hemen yaşamak için ürünü detaylı olarak inceleyebilirsiniz. Uygun fiyat seçeneği ile birçok müşterinin memnun kaldığı bu tasarıma sahip olmadan önce kılavuz niteliğindeki yorumlara da göz atabilirsiniz. Trendyol sayesinde satın almak istediğiniz bu ürünün müşteri yorumlarını okuyabilir, bütçenize uygun fiyatıyla kolayca satın alabilirsiniz.