Genel Markalar 32mm Şifreli Asma Kilit 3 Şifreli Dolap Çekmece Asker Kilidi

39,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar 32mm Şifreli Asma Kilit 3 Şifreli Dolap Çekmece Asker Kilidi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TARZ REYON TEKSTİL Satıcı Ünvanı: TARZ REYON TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Nevşehir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0824057608700001 Vergi Kimlik Numarası: 8240576087
    Bu ürün TARZ REYON TEKSTİL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 32mm şifreli asma kilit 3 şifreli dolap çekmece asker kilidi
  • Eşyalarımızın çalınma riski varsa veya özel eşyalarımızı saklamak istiyorsak en pratik çözümlerden bir tanes I şifreli dolap kiliteriDiyebiliriz.
  • Şifreli asma dolap kilitleriNin en güzel özelliklerinden bir tanesi yanınızda anahtar taşıma zorunluluğunu ortadan kaldırmasıdır çünkü 32 mm asma dolap kilidiNin şifreli yapısı sayesinde daha rahat bir kullanıcı deneyimi yaşarsınız.
  • Siz de Eşyalarımın çalınmasını nasıl engellerimSorusuna cevap arıyorsanız Çalınma engelleyici asma dolap kilidiTam size göre!
  • 32 mm şifreli asma dolap kilidi kullanım alanları:
  • 32mm asma çekmece dolap kilidiNi kullanabileceğiniz pek çok alan mevcuttur:
  • Spor salonunda Spor salonu asma dolap kilidiOlarak
  • Askerde Asker dolabı asma kilidi,
  • Seyahat zamanında bavulunuzu kilitleyip Şifreli bavul kilidiOlarak,
  • Okul dolabınızı kilitleyip asma Okul dolabı kilidiOlarak ve çok daha fazla alanda kullanabilirsiniz.
  • Şifreli asma çekmece dolap kilidi özellileri:
  • - genişlik 32 mm
  • - uzunluk 55 mm
  • - mil kalınlık 5 mm
  • - 3 şifreli
  • Not: Şifreli bavul kasa kumbara kilidiNin gri ve siyah renkleri bulunmaktadır. Stok durumuna göre karışık renklerde gönderilecektir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Asma Kilitler
Geri Bildirim Ver

32mm Şifreli Asma Kilit 3 Şifreli Dolap Çekmece Kilidi

Güvenlik önlemleri özellikle son dönemlerde ev sahiplerinden işyeri sahiplerine, otomobil sahiplerinden farklı alanlara kadar çok sayıda alanda kullanılan ve kullanılması tavsiye edilen ürünlere sahiptir. Güvenliğe duyulan ihtiyacın günden güne artış göstermesi markalar tarafından da imal edilen kilit sistemlerinin gelişmesine ve dönüşmesine neden olmuştur. Evlerde ve işyerlerinde kullanılan kilitler özellikleri ile güvenlik önlemi alınmasına yardımcı olurken pek çok kişi tarafından da tercih edilmektedir. Farklı üreticiler tarafından imal edilen kilitler özellikleri, kullanımları, üretim teknikleri ve diğer özellikleri ile değişiklik gösterirken kullanıcılar tarafından da araştırılarak satın alınmaktadır. Şifreli asma kilit pek çok marka tarafından üretimi yapılan kilitler arasında son dönemlerde sıklıkla tercih edilmektedir. Tasarımları ve özellikleri ile çeşitlilik gösteren şifreli asma kilitler pek çok kişi tarafından kullanılabilmektedir. Üretimler güvenlik önlemi almak isteyen kişiler tarafından dikkat çeken fiyatlardan satın alınabilmektedir.

  • Yüksek güvenlik
  • Dayanıklı tasarım
  • Uygun fiyat

32mm Şifreli Asma Kilit 3 Şifreli Dolap Çekmece Kilidi ESAT201300132198 Özellikleri

Asma kilitler geniş kullanım alanları ile tercih edilen güvenlik önlemleri arasında yer almaktadır. Tasarımları ve modelleri kendi aralarında değişiklik göstermesine karşın genel olarak aynı amaca hizmet eden ürünler üretim materyalleri başta olmak üzere ebatları ve kullanımları ile de çeşitlilik gösterebilir. Farklı markaların üretimleri kendi tasarımlarını ve üretim materyallerini yansıtmalarına karşın güvenliğin arttırılması ve hırsızlık gibi olayların yaşanmaması için önlem alınmasına olanak sağlamaktadır. Uzun yıllardır üretimi yapılan asma kilitler genel olarak güçlü materyallerden üretilmektedir. Dış kısımlarda plastik kullanılmasına karşın temel parçaları çelik veya türevlerinden imal edilen asma kilitler anahtarlarla veya şifreler ile korunmaktadır. Evlerden, odalara, yurtlardan özel sandıklara kadar kullanılabilen asma kilitler tasarımları ile farklı kişiler tarafından tercih edilebilir. 32mm Şifreli Asma Kilit 3 Şifreli Dolap Çekmece Kilidi ESAT201300132198 olması nedeniyle pek çok kişi tarafından dikkat çeken ve tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır. 32 milimetre olması nedeniyle güçlü olan ürün tasarımlarıyla da şıklık taşımaktadır.

32mm Şifreli Asma Kilit 3 Şifreli Dolap Çekmece Kilidi Kullanımı

32mm Şifreli Asma Kilit 3 Şifreli Dolap Çekmece Kilidi ile diğer kilit sistemlerinden farklı olan ürünler arasında yer almaktadır. 32 milimetrelik uzunluğa sahip olan ürün çok sayıda alanda rahatlıkla kullanılabilmektedir. Şifre düzeneği üzerinde bulunan anahtar tek kişi yaşayanlardan ailelere kadar geniş kullanım alanına sahiptir. Parlatılmış, kırılmaya karşı dirençli çelik U profil, delinmeye karşı dayanıklı çelik pime sahip olan ürün kullanıcıların isteklerine göre evlerde ve işyerlerinde rahatlıkla kullanılabilmektedir. 32 mm asma kilit son dönemlerde kullanımı artan ürünlerden birisi olurken paslanmaz çelikten imal edilmesi nedeniyle de uzun yıllar kullanılabilmektedir. Markanın üretimlerinde tercih ettiği yöntemler ürünün uzun yıllar kullanılabilmesine olanak sağlarken özellikleri ve donanımları ile de farklı kullanıcılara hizmet edebilmektedir.

32mm Şifreli Asma Kilit 3 Şifreli Dolap Çekmece Kilidi Yorumları

32mm Şifreli Asma Kilit 3 Şifreli Dolap Çekmece Kilidi yorumlarına göz atarak ürün hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. Yapılan yorumlar kendi aralarında değişiklik göstermesine karşın yapılan yorumların olumlu ve yüksek değerlendirme notlarına sahip olması pek çok kişi tarafından tercih edilen ürünlerden birisi olmasına neden olmaktadır. Yapılan yorumlar genel olarak kalite, tasarım, dayanıklılık ve diğer olarak dikkat çekerken yorumların olumlu, değerlendirme notlarının yüksek olması ürünün satışlarını da olumlu anlamda etkilemektedir. Şifreli asma kilit fiyatları hali hazırda belli fiyatlardan satışa sunulmasına karşın 32mm Şifreli Asma Kilit 3 Şifreli Dolap Çekmece Kilidi indirim dönemlerinde rahatlıkla satın alınabilmektedir. Pek çok kişi tarafından tercih edilen ürün özellikleri ile tercih edilenler arasında yer almaktadır. Dilerseniz siz de 32mm Şifreli Asma Kilit 3 Şifreli Dolap Çekmece Kilidi satın almak için Trendyol'a göz atabilirsiniz.