rennway 3'lü Uzaktan Kumandalı Pilli Yapışkanlı Kablosuz Led Spot Lambalar

421,39 TL
(140,46 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
422,39 TL

Ürün Bilgileri

rennway 3'lü Uzaktan Kumandalı Pilli Yapışkanlı Kablosuz Led Spot Lambalar

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PAZARIZ Satıcı Ünvanı: PAZARİZ BİLİŞİM HİZMETLERİ SANAYİ DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0723079314000001 Vergi Kimlik Numarası: 7230793140
    Bu ürün PAZARIZ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3'lü Uzaktan Kumandalı Yapışkanlı Kablosuz Led Spot Lambalar 3'lü uzaktan kumandalı yapışkanlı kablosuz spot lambalar br çok alanda kullanışlılardır. Ürünümüz Pilli olması, çift taraflı bant ile yapıştırılması ve kumandası ile en iyi kablosuz led spot lambalardan bir tanesidir. Özellikle banyo ve mutfağınız başta olmak üzere yaşam alanınızın her yerinde kullanabileceğiniz kumandalı spot ledler. Kamp yaparken çadırınızın üzerine sabitleyebileceğiniz spot lambalar ile kendinizi evinizde hissedebilirsiniz. Pilli spot lambanızı odanıza takıp kumandası ile yatağınızdan kalkmadan ışığı açıp kapatabilirsiniz. Kumandalı yapışkan lamba, kolay kullanıma sahiptir. Kumandası ile yönlendirebiliyor olmakla birlikte spotların üzerindeki düğmelerle de açma kapama komutlarını verebilirsiniz. Pilli spot lambanın kumandası ile ışığın şiddetini ayarlayabilir. Belirli bir mesafeden açma kapama komutu verebilir ve 30 dakika aydınlatma zamanlamasına kurabilirsiniz. Pilli kablosuz led spot lamba kumandasını kaybetmemek adına duvara sabitleyebileceğinz haznesi mevcuttur. Uzaktan Kumandalı kablosuz led aydınlatma, çift taraflı bant ile yapıştırılabilmektedir. Paket İçeriği: Paket 3 adet spot lamba içerir. 3 Adet pil ile çalışır. Piller ürüne dahil değildir. Ürün Boyutları: Spot: 9cm x 9 cm x 9cm Kumanda: 6cm x 8 cm x 3 cm Paket Boyutları: 28 cm x 23cm x 5 cm Desi: 1.07 desi
Geri Bildirim Ver

3'lü Uzaktan Kumandalı Pilli Kablosuz LED Spot Lambalar

Aydınlatmalar, tasarımları ve modelleri ile pek çok kişi tarafından tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır. Genel olarak dekorasyon amacıyla kullanılan aydınlatmalar farklı tasarımları, modelleri ve ışıklandırmaları ile dikkat çekerken kullanıcıların tarzlarına uygun olarak da üretilebilmektedir. Aydınlatmalarda kullanılan beyaz veya sarı lambalar standart üretimler arasında yer almasına karşın farklı renk seçeneklerine sahip olan aydınlatmalar da tarzlara ve kişisel isteklere göre değişiklik gösterebilmektedir. Tasarımlar arasında standart modeller olabildiği gibi konsept tasarımlara sahip olan aydınlatma modelleri de bulunabilir. Evlerde veya odalarda sıklıkla kullanılan aydınlatmalar tasarımları ile çeşitlilik gösterdiği gibi fiyatları ile de çeşitlilik sunmaktadır. Uzaktan kumandalı yapışkanlı kablosuz pilli LED 3'lü spot lamba kalitesi ve şıklığı ile dikkat çekmektedir. LED ışıklara sahip olan ürün uzun süreli kullanımlarda bile yüksek performans verirken sarmaşık formundaki tasarımı ile de pek çok kişinin tarzına uygunluk göstermektedir. 3'lü uzaktan kumandalı pilli yapışkanlı kablosuz LED spot lambalar DS00121534563 sizin de tercihlerini arasında yer alabilir.

  • Sarmaşık form
  • Şık tasarım
  • Uygun fiyat

Aydınlatma Modelleri ve Tasarımları

Aydınlatma Modelleri ve Tasarımları

Aydınlatma modelleri kendi aralarında değişiklik gösteren çok sayıda tasarıma sahiptir. Genel olarak yapılan üretimler müşterilerin tarzlarına uygun olarak yapılırken özellikleri ile de değişiklik gösterebilmektedir. Pek çok alanda kullanılabilen aydınlatmalar LED veya ampullü olmak üzere iki temel kategoride incelenmesine karşın son dönemlerde LED’lere sahip olan aydınlatmalar pek çok kişinin tercihleri arasında yer almaktadır. Ampullere kıyasla daha düşük elektrik tüketimi ve daha uzun süreler kullanılabilen ürünle formları ile de çeşitlilik gösterebilmektedir. Kimi markalar tarafından üretimi yapılan aydınlatma modelleri standart olurken kimi markalar konsept aydınlatma üretimleri yapmaktadır. Üretimleri çeşitlilik gösteren ürünler kullanıcıların tarzlarına ve isteklerine göre satın alınabilir. Uzaktan kumandalı yapışkanlı LED spot lamba tasarımları ve modelleri ile adından söz ettiren ürünlerden bir tanesi olurken son dönemlerde sıklıkla tercih edilmektedir. Evlerin aydınlatılmasında kullanılmaya başlayan ürünler uzun süreli kullanımları ve kolay montajları ile dikkat çekmektedir.

Uzaktan Kumandalı Yapışkanlı Kablosuz LED Spot Lambalar

Uzaktan Kumandalı Yapışkanlı Kablosuz LED Spot Lambalar

uzaktan kumandalı yapışkanlı kablosuz LED spot lambalar tasarımları ve özellikleri ile dikkat çeken ürünlerden bir tanesidir. Uzaktan kumandalı ürünlerden olmaları nedeniyle pek çok alanda rahatlıkla kullanılabilmektedir. Kullanılacağı alanlara göre da farklı bölgelere yapıştırılabilen 3 adet ürüne sahip olan spot lamba ışık ayarları ile de dikkat çekmektedir. Yüksek aydınlatmaları sayesinde günlük kullanımlara da uygun olan ürün beyaz LED’lerin kullanılması ile adından söz ettirmektedir. Toplam 3 adet olan ürün kullanıcıları tarafından farklı alanlarda ve amaçlarla da kullanılabilir. Geniş özellikleri ve şık tasarımları sayesinde pek çok kişinin tercihleri arasında yer alan uzaktan kumandalı kablosuz LED spot lamba konsept tasarımlara sahip olmaları nedeniyle ilgi görmektedir. LED ışıkların kullanılması enerji tasarrufunda önemli avantajlara sahip olurken patlama yaşamaması nedeniyle de uzun süreler rahatlıkla kullanılabilmektedir. Dilerseniz 3'lü uzaktan kumandalı pilli yapışkanlı kablosuz LED spot lambalarını sipariş vererek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

3'lü Uzaktan Kumandalı Pilli Yapışkanlı Kablosuz LED Spot Lamba Yorumları

3'lü Uzaktan Kumandalı Pilli Yapışkanlı Kablosuz LED Spot Lamba Yorumları

3'lü uzaktan kumandalı pilli yapışkanlı kablosuz LED spot lamba yorum ve değerlendirmeleri ile ürün hakkında fikir sahibi olunabilir. Kullanıcıların isteklerine göre değişiklik gösteren çok sayıda tasarımlara sahip olan ürün özellikle sarmaşık formuyla tercih edilmektedir. Yapılan yorumların olumlu ve yüksek değerlendirme notlarına sahip olması diğer müşteriler tarafından ürünün satışlarını etkilemektedir. Yapılan yorumlar arasında kullanım başta olmak üzere, uzunluk, tasarım, model ve dayanıklılık konuları ön planda olurken kullanıcı deneyimleri ve fiyatları hakkında da çok sayıda yorum bulunabilir. 3'lü uzaktan kumandalı pilli yapışkanlı kablosuz LED spot lamba satın al seçenekleri ile de Trendyol üzerinde satışa sunulabilmektedir.