2
Döşeme Çivi ve Zımba Çakma kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

rennway 3 Fonksiyonlu Zımba Tabancası ( 5.000 Pcs Zımba Teli Hediye )

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

rennway 3 Fonksiyonlu Zımba Tabancası ( 5.000 Pcs Zımba Teli Hediye )

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İstegelsin Satıcı Ünvanı: MTA PLASTİK METAL GERİ DÖNÜŞÜM ZÜCCACİYE ELEKTRİK TEMİZLİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0623192154400001 Vergi Kimlik Numarası: 6231921544
    Bu ürün İstegelsin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Evinizde ya da ofisinizdeki eskiyen döşemeler için rahatlıkla kullanabileceğiniz ve döşemelerinizi yenileme masrafından sizleri kurtaracak olan mükemmel bir ürün: 3 Fonksiyonlu Profesyonel Zımba Tabancası ! Ürün Özellikleri: Dayanıklı krom kaplama kolu ve çelik konstrüksiyon ile dayanıklı ve şık bir tasarıma sahiptir.
  • Tavan, pencere tarama, döşemelik, halı dolgu, çit tel, metal çıta ve diğer birçok izolasyon zımbalamak için kullanabilirsiniz.
  • İnşaat şirketleri, ev ve özel ticaret alanlarında yaygın bir biçimde kullanılmaktadır.
  • Derinlik ayar düğmesi, kolay kullanım için tetikleyici, tetik kapama döngüsü olmak üzere 3 fonksiyonu bulunmaktadır.
  • Ürün kullanıma hazırdır.
  • Profesyonel kullanım için atölyede rahatlıkla kullanılabilir.
  • Metal Kasa
  • Ele rahatlıkla oturan ergonomik tasarım.
  • Kilitlenebilir emniyet kolu
  • Ekstra konfor için ergonomik tutuş
  • Ürün Ölçüsü: Genişlik: 16cm
  • Yükseklik: 10,5cm
  • Paket İçeriği: 1 Adet 3 Fonksiyonlu Profesyonel Zımba Tabancası
  • 1 Paket 13/8 Zımba Teli ( Paket içeriği 5.000 Adettir.)

Ürün Özellikleri

  • Tip Mekanik
  • Çeşit Zımba Çakma
Geri Bildirim Ver

Rennway 3 Fonksiyonlu Zımba Tabancası (5.000 Pcs Zımba Teli)

Zımbalama işlemleri farklı alanlarda kullanılabilmesi ile bilinen pek çok parçadan oluşmaktadır. Genel olarak üretimi yapılan zımba tabancaları kullanıcıların istekleri doğrultusunda farklı ebatlara ve özelliklere sahip olurken ağırlıklı olarak mekanik tercih edilmektedir. Kağıtlardan kumaşlara kadar pek çok alanda kullanılan zımbalar sabitleme ve yapılacak işlemin daha rahat yapılabilmesine olanak sağlaması nedeniyle adından söz ettirmektedir. Pek çok farklı marka tarafından üretimi yapılan zımbalar gerek model ve tasarımlarıyla gerekse kullanımlarına bağlı olarak ebatları ile değişiklik gösterebilmektedir. İçerisinde bulunan yayların kalitesi ve dayanıklılığı ile de değişiklik gösteren zımbalar kullanım alanlarına göre farklı yaylardan imal edilmeleri nedeniyle değişiklik gösteren iş kollarında tercih edilmektedir. 3 fonksiyonlu zımba tabancası Rennway markası tarafından yapılan üretimler arasında önemli bir yere sahiptir. Kullanıcılarının isteklerine göre farklı iş kollarında kullanılabilen zımba tabancaları standart üretimlere sahiptir. Fiyatlarıyla da dikkat çeken ürünler genel olarak uygun fiyatlardan satışa sunulmaktadır.

  • Standart üretim
  • Geniş kullanım alanı
  • Uygun fiyat

Zımba Tabancaları Kullanım Alanları ve Özellikleri

Zımba Tabancaları Kullanım Alanları ve Özellikleri

Zımba tabancaları mekanik ürünler olmaları nedeniyle herhangi bir elektronik parçaya sahip değildir. Özellikleri ile değişiklik gösteren zımba tabancaları kullanım alanlarına göre çeşitlilik sunduğu kadar ebatları ve zımba boyutları ile de değişiklik gösterebilmektedir. Kağıtlar için kullanılan zımba tabancaları ebatları ve içerisinde bulunan zımbaların boyutları ile daha minimal tasarımlara sahip olurken kumaş parçaları sabitlemek için kullanılan zımbalar daha büyük olabilmektedir. Öte yandan inşaat alanında da kullanılabilen zımbalar daha kalın ve büyük boyları ile sabitlenmesi en zor bölgelerde bile rahatlıkla kullanılabilmektedir. İnşaat alanında kullanılan zımbaların mekanik parçaları da kendi aralarında daha dayanıklı parçalardan oluşurken kullanılan zımbalarda standart zımbalara göre daha kalın ve dayanıklı materyallerden imal edilmektedir. Rennway 3 Fonksiyonlu Zımba Tabancası ( 5.000 Pcs Zımba Teli Hediye ) markanın dikkat çeken ürünleri arasında yer almaktadır. Standart üretimlere sahip olabilen zımba tabancası farklı iş kollarında rahatlıkla kullanılabilir.

Rennway 3 Fonksiyonlu Zımba Tabancası Özellikleri

Rennway 3 Fonksiyonlu Zımba Tabancası Özellikleri

Rennway 3 Fonksiyonlu Zımba Tabancası özellikleri ile pek çok kişi tarafından tercih edilen makineler arasında yer almaktadır. Evlerde veya ofislerde eskiyen veya sökülen döşemeler için rahatlıkla kullanılabilen ürün dayanıklı krom kaplamaya sahiptir. Tavan, pencere tarama, halı dolgu, çit tel, metal çıtalama ve diğer zımbalama işlemleri için rahatlıkla kullanılabilen ürün amatör kullanıcılardan ticari amaçlara kadar çok sayıda alanda kullanılabilir. Derinlik ayarı sayesinde zımbanın ne kadar hızlı sabitleneceğinin ayarlanabildiği ürün kolay kullanım için tetikleyici, tetik kapama döngüsü gibi 3 farklı fonksiyona sahiptir. Metal kasaya sahip olan zımba tabancası güvenlik önlemleri konusunda dikkat çekmektedir. Rennway 3 Fonksiyonlu Zımba Tabancası kilitlenebilir emniyet kolu sayesinde yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçen alet ekstra konfor için ergonomik tutuşta vadetmektedir. Ürün ile hediye gönderilen 5000 adet zımba ile kullanıma hazır olarak satışa sunulmaktadır. Rennway 3 Fonksiyonlu Zımba Tabancası kampanyalarını takip ederek ürünü sipariş verebilirsiniz.

Rennway 3 Fonksiyonlu Zımba Tabancası Yorum

Rennway 3 Fonksiyonlu Zımba Tabancası Yorum

Rennway 3 Fonksiyonlu Zımba Tabancası yorum ve değerlendirmeleri ile bulunabilen ürünler arasında yer almaktadır. Özellikleri ile kullanıcıları tarafından sıklıkla tercih edilen ürün yapılan yorumların olumlu, değerlendirmelerin yüksek olması nedeniyle de dikkat çekebilmektedir. Yapılan yorumlar arasında ürünün kullanımı başta olmak üzere ebatları, donanımları, fonksiyonları, tutuşu, zımba özellikleri ve diğerleri yer alırken ayrıca kullanıcı deneyimleri ve fiyatları hakkında da çok sayıda yorum bulunabilmektedir. Rennway 3 Fonksiyonlu Zımba Tabancası satın al seçenekleri ile Trendyol üzerinden satışa sunulabilir. Farklı fiyatlardan satışa çıkarılan ürün amatörlerden profesyonellere kadar kullanıcıların tercihleri arasında yer almaktadır. Rennway 3 Fonksiyonlu Zımba Tabancası indirimlerini takip ederek bu ürünü sipariş verebilirsiniz.