renn Şeffaf Sos Şişesi 3 Adet - 700 ml - Bpa Free Bpasos

20,32 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

renn Şeffaf Sos Şişesi 3 Adet - 700 ml - Bpa Free Bpasos

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kocabay Ticaret Satıcı Ünvanı: HAKAN KOCABAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5650511384
    Bu ürün Kocabay Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3 ADET ŞEFFAF RENKLİ HER BİRİ 700 ML DİR.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 0 - 499 ml
  • Materyal Plastik
  • Parça Sayısı 3 Parça
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

RENN Şeffaf Sos Şişesi 3 Adet - 700 ml - Bpa Free

Şişeler daha çok sıvı maddeleri taşımak veya saklamak için kullanılır. Su, süt gibi her türlü içecek maddesi, benzin, ilaç, mürekkep, sos gibi günlük hayatta sık kullanılan maddeler şişe içinde muhafaza edilir. Renn şeffaf sos şişesi 3 adet 700 ml ölçüsü ile 20 cm yüksekliğe sahiptir. Mayonez, hardal, ketçap, yağ gibi her türlü sos ve baharat için mükemmeldir. Şeffaf olması ile içine koyduğunuz ürünü görebilirsiniz ve kafa karışıklığı yaşamazsınız. Plastik yapısı ile hafif formdadır. Plastik yumuşak kapağı sayesinde sızdırma yapmaz. Mutfağınızda ve sofranızda rahatlıkla kullanabileceğiniz bir sosluktur. Sızdırmaz özellikli bu şişeler BPA içermez. Birinci sınıf malzemeden üretilen bu ürünler hiçbir kanserojen madde barındırmaz. Böylelikle sağlıklı bir muhafaza ürünü olma özelliği ile güvenle kullanabilirsiniz.

  • Şeffaf özelliği ile ürün içeriğini tanıma
  • Yumuşak plastik kapak
  • Sızdırmaz özellik

Sızdırmaz Özellikli Renn Şeffaf Sos Şişesi

Sızdırmaz Özellikli Renn Şeffaf Sos Şişesi

Üretimi kaliteli plastikten yapılan Renn şeffaf sos şişesi birçok sıvı yapıda madde için kullanılır. Dilerseniz evde pratik bir şekilde kullanabilir dilerseniz cafe veya restoran gibi işletmelerinizde tercih edebilirsiniz. Sızdırmaz özelliği ile soslarınızı etrafa sıçratmadan yemeklerinize kolayca ekleyebilirsiniz. Ketçap, mayonez, yağ, çikolata hardal gibi soslar için oldukça kullanışlı olan bu ürün pratik bir yapıya sahiptir. Aynı zamanda kapağındaki ince ucu sayesinde içerisine ekleyeceğiniz çikolata sosu ile pasta ve kurabiyelerinize süsleme de yapabilirsiniz. Ürünün gövdesi sert plastik malzemeye sahiptir. Bu durum sos ve yağlarınızı güvenli ve sağlıklı bir şekilde saklama olanağı sunar. Pratik yumuşak açma kapama kapağı sayesinde soslarınız hava ile temas etmeden korunur. Ürünleriniz daima taze kalır, sızıntı yapmaz. BPA içermeyen plastik yapısı ile gıdaya uygun şekilde üretilen model, 700 ml hacme sahiptir.

Sağlıklı Plastik Renn Şeffaf Sos Şişesi

Sağlıklı Plastik Renn Şeffaf Sos Şişesi

Renn şeffaf sos şişesi üçlü olarak satılması, kullanışlı olması, sızdırmaz yapısı gibi özellikleri ile cam ürünlere göre daha uygun fiyatlıdır. Ürün elde yıkandığı takdirde kullanım ömrü de uzar. Sağlıklı, sert plastik yapısı ile sıvı gıdaları uzun süre muhafaza eder. Mutfakta vakit geçirmeyi seven insanlar için en önemli unsur ürünlerin kullanışlı olmasıdır. Aynı zamanda kullanırken ürünün temiz kalması da önemlidir. Renn şeffaf sos şişesi bu bakımdan kullanışlı bir özelliğe sahiptir. Sızdırma yapmayan özelliği ile ürün sürekli temizleme gerektirmez. Bu müşteriler tarafından önemli bir noktadır. Sızdırmama özelliği hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isterseniz müşteri yorumlarını inceleyebilirsiniz. Müşteri geri dönüşlerinde ürünün yumuşak kapağı sayesinde sızdırma yapmadığı belirtilir. Fiyat konusunda da avantajlı olan bu şişeler ile mutfaktaki sıvıları muhafaze edebilir, pratik bir şekilde kullanabilirsiniz.

Uygun Fiyatıyla Renn Şeffaf Sos Şişesi Trendyol’da

Uygun Fiyatıyla Renn Şeffaf Sos Şişesi Trendyol’da

Plastik ürünlerin gıdalar üzerinde herhangi bir negatif etkisi bulunmaz. Tam aksine Renn şeffaf sos şişesi kaliteli yapısı ve sağlıklı bileşenleri ile size zarar vermeden güvenli bir kullanım sunar. Sağlıklı olmasının yanı sıra uygun fiyatıyla da göze çarpar. Diğer ürünlerin aksine üç adet olmasıyla da birden fazla sos için kullanma avantajı sunar. Renn şeffaf sos şişesi 3 adet 700 ml fiyat aralığı bütçe dostudur. Bütçenize uygun bu ürünleri kullanarak yemek yaparken veya yiyeceklerinizin yanında güvenle kullanabilirsiniz. İçerisine istediğiniz sosu ekleyerek pratik bir şekilde kullanabilirsiniz. Sızdırma yapmayan özelliği ile titizliğe önem veren kişiler için oldukça kullanışlı bir ürün olma özelliğini de gösterir. Müşteri yorumlarına göre oldukça memnun kalınan bu ürünü rahatlıkla satın alabilirsiniz. Tercihinize göre istediğiniz sosu yerleştirerek kullanabilirsiniz.