8
Foto ve Kamera Aksesuarları kategorisinde
en çok favorilenen 8. ürün

Renksan Rıng Fıll Lıght Led Selfie Halka Işık 24w 5500k Tripod Akıllı Telefon Makyaj

433,71 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Renksan Rıng Fıll Lıght Led Selfie Halka Işık 24w 5500k Tripod Akıllı Telefon Makyaj

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: RENKSAN BİLİŞİM Satıcı Ünvanı: MUSTAFA KAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5331621748
    Bu ürün RENKSAN BİLİŞİM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • RING FILL LIGHT LED Selfie halka ışık 24W 5500K Tripod ile iphone akıllı telefon makyaj

Ürün Özellikleri

  • Beden Tek Ebat
  • Tip Sabitleyiciler (Tripod)
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Ring Fill Light

Ring Fill Light ile Parla

Fotoğraf ve video çekimleri için önem arz eden ayarların başında ışık gelir. Gölge ve parlama noktalarının belirleyicisi olan ışık ayarı öz çekimlerde bile kritik bir konudur. Bu ürünün sahip olduğu LED ışıklandırma sayesinde fotoğraf ve video çekimlerinde yüzünüzü ön plana çıkarabilecek ve doğru ışığı bulabileceksiniz. Ring Fill Light özellikleri arasında en çok dikkat çekenlerden biri de uzun ayaklarıdır. Ayakta fotoğraf çekilmek isteyenler için ürünün uzun ayakları büyük bir avantajdır. Dengede durmasını kolaylaştıran açılır üç tane ayağı sayesinde titreşimsiz fotoğraf çekilebilirsiniz. Diğer yandan koordineli bir şekilde duran üç ayağın yeri sağlam bir şekilde kavramasından dolayı telefonunuzu güvenle ürüne yerleştirebilirsiniz. Telefonu yerleştireceğiniz bölümün çevresini saran çember şeklindeki LED aydınlatma yüzünüze homojen ışık dağılımını sağlar, bu da fotoğraflarınızın kalitesini arttıracaktır. Kaliteli ve canlı fotoğraflar için satın alabileceğiniz bu ürünü video kayıtları yaparken de kullanabilirsiniz. Katlanabilir olmasından dolayı seyahatlerinizde de yanınızda taşıyabileceğiniz bu ürün oldukça hafiftir. Çantanızda ya da bagajınızda ağırlık yapmayacaktır. Ring Fill Light kullananlar arasında profesyonel video çekenler de vardır. Ürün tanıtımı ya da makyaj gibi çeşitli video üreticilerinin sıklıkla tercih ettiği bir üründür. Aynı zamanda hafif ve katlanabilir olmasından dolayı istediğiniz yere yanınızda götürebilir ve kullanabilirsiniz. Sizi herhangi bir stüdyoya bağlamayan bu ürün, dilediğiniz her yeri çalışma alanına çevirme imkânı sunmaktadır. Cildinizi gölgesiz ve yumuşak çekmenizi sağlayan LED ışıkları 10 kademeli parlaklık ayarına sahiptir. Bunun yanı sıra 3 renkli ışık modu sayesinde farklı tonlarda aydınlatma sağlayarak size tercih hakkı sunmaktadır. İhtiyacınız olan renkteki ışığı seçerek parlaklığını ayarlayabilirsiniz. Size gereken parlaklık tonunu 10 seviye içerisinden seçebilir ve zevkinize uygun ışık moduyla çekim yapabilirsiniz. Ring Fill Light fiyat performans bakımından değerlendirildiğinde müşteri memnuniyeti oldukça yüksektir. Özellikle LED aydınlatmanın sahip olduğu beyaz, sıcak ve yumuşak ışık modları sayesinde kullanıcılara geniş bir üretkenlik alanı sunmaktadır. Ayarlanabilir tripod boyu sayesinde çekimlerinizi daha kolay yapabilirsiniz. İhtiyacınıza göre tripod boyunu kısaltabilir ya da uzatabilirsiniz. Üç kademeli boy uzatma mekanizmasının kullanımı oldukça basittir. Kullanım kolaylığı sağlayan bir diğer özelliği ise tripod ayaklarının kolay ayarlanabilir olmasıdır. Çekimlerinize ışık katmak için siz de bu ürünü Trendyol sayfasından inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

Ring Fill Light ile Kaliteli Görüntüler

Ring Fill Light ile Kaliteli Görüntüler

Ring Fill Light ile doyurucu model ışığı sayesinde video ve fotoğraf çekimlerinizde harika sonuçlar ortaya çıkarabilirsiniz. İster evinizde bireysel fotoğraf çekimlerinizde isterseniz de profesyonel üretimlerinizde kaliteyi yakalamak için bu ürünü tercih edebilirsiniz. İster fotoğraf çekimi isterseniz de video çekimi yapacak olun ışığınızı en iyi biçimde Ring Fill Light ışık ile ayarlayabilir ve görüntülerinizi daha kaliteli hale getirebilirsiniz. Fotoğraf olsun ya da video olsun, kaliteyi yakalamak için gereken en önemli özellik ışıktır denilebilir. İçerdiği LED selfie halkası ile hem gereken ışığı en iyi biçimde sağlayabilir hem de tripod özelliği sayesinde de çekim aracınızı tam merkeze yerleştirebilirsiniz. Her marka telefonunuzu yerleştirebileceğiniz tripod ile yakın çekimlerinizi mükemmelleştirebilirsiniz. Doğru ışık rengini ve yoğunluğunu bulduktan sonra çekimlerinizin kalitesi iyiden iyiye artıracaktır. Artan çekim kaliteniz ise fotoğraf ve videolarınızın daha çok beğenilmesini sağlayacaktır. İçerdiği halka şeklindeki LED tabelası ile özellikle yüz çekimlerinizde sizi daha iyi gösterir. Makyaj videoları çekiyorsanız ya da yüzünüzün daha ön planda olmasını istediğiniz fotoğraf ya da videolar ile çalışıyorsanız bu ürünü rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Ring Fill Light tripod çubuğuna her marka akıllı telefon yerleştirebilir ve ürün çekim cihazınızla koordineli ve uyumlu bir biçimde çalışır. İster amatör ister profesyonel olsun yapacağınız çekimlerin kalitesini oldukça ileriye taşırsınız. 43 cm’den 110 cm’ye kadar uzayabilen tripod ile ister oturarak isterseniz de ayakta çekimlerinizi sürdürebilirsiniz. Boyunuza ya da çekiminizin içeriğine göre yükseklik ayarlamasını kolayca yapabilirsiniz. 26 cm çapa sahip LED halka içerisine hem telefonunuz rahatça sığar hem de bu çaptaki bir LED ışıktan maksimum verim alırsınız. Ürüne optimal uzaklığınızı bulduğunuz takdirde çekimleriniz de aynı oranda kaliteli hale gelecektir. 2700 K ile 5500 K arasında renk sıcaklığına sahip LED ışıkta canlı fotoğraf ve videolar çekebilirsiniz. Hafif olan ve rahatça taşınabilen ışık halkası ve tripodunuzu çekimlerinizi yapacağınız istediğini yere götürme imkânına da sahipsiniz. Açık hava çekimleri için uygun olmasının yanı sıra kapalı ortamlardaki çekimlerde de büyük faydalar sağlar. Seyahatlerinizde de yanınızda rahatça taşıyabileceğiniz ürünle Youtube gibi platformlar için çekeceğiniz videoları kusursuz hale getirebilirsiniz. Ring Fill Light 26 cm halka çapı ile LED sağlar ve çekiminiz için gereken bütün ışığı size istediğiniz sıcaklıkta sağlayabilir.

Çekimlerinizi Ring Fill Light ile Daha İleri Seviye

Çekimlerinizi Ring Fill Light ile Daha İleri Seviye

Göz kamaştırmayan LED ışığı ile yakın çekimlerinizde rahatça görüntülerinizi kaydedebilirsiniz. Eşit ışık dağılımına sahip halka tabakadan oldukça yumuşak bir ışık yayılmaktadır. Ayarlayabileceğiniz renk sıcaklığı sayesinde çekim tarzınıza uygun olan ayarı da rahatça bulabilirsiniz. Reklam, düğün, moda, portre, makyaj, kuaför fotoğrafçılığı ve Youtube videoları için dolgu ışığı olarak kullanılabilen ürün canlı video akışı ve canlı gösteri gibi çekimlerde de rahatça kullanılabilir. Ring Fill Light stant kurulumu da oldukça basittir ve satın alan kişiyi hiç zorlamaz. İstenilen yükseklikte ayarlanabilen tripod ayağı ile her alanda çekimlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. 24 W güce sahip üründe ışıklandırma LED boncuklar tarafından yapılır. Bu boncuklar daha az ısı enerjisi yaydıkları için uzun bir kullanım ömrüne sahiptir. Kullanımı ve kurulumu oldukça rahat olan ürünün renk sıcaklık ayarı da oldukça kolay bir biçimde yapılabilir. Diğer yandan Ring Light fiyatları da uygundur ve performansına göre değerlendirildiğinde çok iyi sonuçlar verir. Bir çekim için en önemli unsurlardan birisi ışık kalitesi ve açılarıdır. 2700 K ile 5500 K arası ayarlayabileceğiniz renk sıcaklığı ve değiştirebileceğiniz parlaklık ayarı ile en iyi tonları bulabilirsiniz. Geleneksel ürünlerin aksine hafif güç kablosu ve katlanabilir özellikteki standı ile rahatça kullanabilirsiniz. Üretim teknikleri ve kullanılan materyalleri dolayısıyla darbelere karşı dayanıklı bir yapı sergileyen ürün, görsel açıdan hem estetik durur hem de uzun ömürlü bir kullanım sunar. Ring Fill Light LED 24w güç özelliği ile yapacağınız amatör ya da profesyonel çekimleriniz için oldukça yeterli olacaktır. İster portre fotoğraflar çekin, reklam videoları çekin ya da Youtube için üretimler yapın Ring Fill Light LED ürünü ile işlerinizi bir adım öteye götürebilirsiniz. Diğer yandan canlı yayın videolarınızda da yüzünüzü ön plana almak için kullanabileceğiniz bu sistem, ışık sıcaklığını ayarlayabilmeniz sayesinde de işlerinizi kolaylaştıracaktır. Yüksekliğini ayarlayabileceğiniz portatif tripod ve 360 derece ayarlayabileceğiniz telefon tutucu ile açınızı en iyi biçimde bulabilirsiniz. Ring Fill Light 5500 K ile 2700 K arasında sıcaklık ayarını yaparak yumuşak ve gölgesiz bir aydınlatma yapabilir cildinizin parlak haline gelmesini sağlayabilirsiniz. Diğer yandan USB port tasarımı ile de bilgisayar ya da powerbank gibi aletlerinizi rahatça bağlayabilirsiniz.