Renkli Duvarlar Mutfak Tezgah Arası Tuğla Kendinden Yapışkanlı Panel Silinebilir

149,99 TL
Beden:
8 MM
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Renkli Duvarlar Mutfak Tezgah Arası Tuğla Kendinden Yapışkanlı Panel Silinebilir

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Renkli Duvarlar Satıcı Ünvanı: RENKLİ DUVARLAR SANAYİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734200896800001 Vergi Kimlik Numarası: 7342008968
    Bu ürün Renkli Duvarlar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Soru : Duvarıma Kaç Adet Gider? Cevap : Mağazaya Soru Sor Kısmından Duvarınızın Genişlik ve Yükseklik Santimini Bize Yazarsanız Sepete Kaç Adet Eklemeniz Gerektiğini Size Söyleyebiliriz.Lütfen bizden ölçü hesaplaması yaptırmadan ürünü sipariş geçmeyiniz.Seçtiğiniz renk ve ölçü konusunda lütfen emin olun. KENDİNDEN YAPIŞKANLI ESNEK SÜNGER DUVAR KAPLAMA PANELİ -1 Adet Fiyatıdır. -1 Adet 0,539 M2 Dir. -2 Adet Ürün 1,07 M2 Duvar Kaplar -ÖLÇÜ: Genişlik 70 cm x Yükseklik 77 cm -Kalınlık:8mm-%100 Silinebilir. -Ürün Kırılma Çatlama Yapmaz -Esnek Katlanabilirdir. -Falçata Veya Makasla Kolayca Kesebilirsiniz. -Yapışkanı Çok Kuvvetlidir. (1. Kalite) -Ürünlerimiz baskı ürünü olduğu için farklı zamanlarda geçilen siparişlerde KALINLIK ve TON farkı olmaktadır.TEK SEFERDE SATIN ALMANIZ GEREKIYOR Kendinden Yapışkanlı Newwall Panel "RENKLİ DUVARLAR" Ürünleri İle Kendi Duvarınızı Kendiniz Yapabilirsiniz. Yeni Nesil Kendinden Yap (DIY) Kültürüne Sahip Kullanıcılar İçin Geliştirilen Ürünümüz İle Kendi Tarzınıza Uygun, İnşaat Alanı, Tozu Kiri Oluşturmadan Kendi Duvarınızı Yapabilirsiniz. Renk Ve Desen Çeşitliliği, Kolay Uygulanabilirlik Suya, Neme Dayanıklı. Isı Ve Ses Yalıtımı Sağlar. Anti-Bakteriye Kokusuz Yapı Kimyasallarından Etkilenmez. Hafif, Elastik Ve Çevre Dostudur. İç mekan Dekorasyon Uygulamaları İçin
  • Polietilenden Üretilmiş, Kendinden Yapışkanlı Köpük Duvar Kaplamasıdır. Bakteri Üretmez, Küf Önleme Özelliğine Sahiptir, Kokusuzdur. Kışın Sıcak, Yazın Serin Tutar, Zamanla Yapışkanlık Ve İzolasyon Özelliğini Yitirmez, Suya Ve Darbelere Dayanıklıdır. Boyalı, Boyasız Her Türlü Düz Yüzeylere Uygulanabilir, Uygulaması Kolaydır, Boyanabilir Özelliğe Sahiptir ve Kirlenince Kolaylıkla Temizlenebilir. Çocuk Yuvalarında, Oyun Alanlarında, Bebek Ve Çocuk Odalarında, Ev ve İş Yerlerinde, Spor Salonlarında, Kafe Ve Restoranlarda, Otellerde, Fuarlarda, Mağazalarda Ve Tüm Yaşam Alanlarında Kullanılabilir.
Geri Bildirim Ver

Renkli Duvarlar NW01-KREM Mutfak Tezgâh Arası Kendinden Yapışkanlı Silinebilir Tuğla Panel

Renkli Duvarlar kendinden yapışkanlı silinebilir tuğla panel, birçok mekâna uygulama imkânı sunar. Odalara ve balkona uygulanabilen bu ürün özellikle mutfakta tezgah arkasına tercih edilir. Böylece ortamın ambiyansını değiştirerek daha estetik ve şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Bu avantajın yanı sıra ürün, duvarların da temiz kalmasını sağlar. Bu da mutfak duvarları gibi leke olabilen yüzeyler için oldukça kurtarıcı bir özelliktir. Herhangi bir leke olması hâlinde hafif nemli bir bez ya da peçete yardımıyla kolaylıkla kiri çıkarabilirsiniz. Görünüşü sert tuğla gibi olsa da dokunduğunuzda yumuşak ve esnek dokusunu hissedebilirsiniz. Dilediğiniz miktarda ürünü keserek uygulayacağınız bölgeye yapıştırabilirsiniz.

  • Ürünün 2 tanesi 1 m²’lik alanı kaplar.
  • Panelin kendinden kuvvetli yapışkanı bulunur.
  • Paneli tek başınıza dahi kolaylıkla uygulayabilirsiniz.

Renkli Duvarlar Kendinden Yapışkanlı Tuğla Panelin Özellikleri

Renkli Duvarlar Kendinden Yapışkanlı Tuğla Panelin Özellikleri

Renkli Duvarlar mutfak tezgah arası silinebilir tuğla panel, baskı ürünüdür. Tuğla panel görünümü baskı sayesinde verilir. Belirtilen durumdan dolayı ihtiyacınız olan ürünü tek seferde sipariş etmenizde fayda vardır. Aksi takdirde farklı bir baskı geleceği için kalınlık ya da renk tonu farklılığı gibi durumlar yaşanabilir. Üründe kuvvetli bir yapışkan tercih edildiği için tek seferde uygulanacak bölgeye panel yapıştırılmalıdır. Ürün kuru ve temiz olan duvara daha iyi şekilde yapışır. Ürünü yapıştıracağınız duvarı öncesinde temizleyip kurumasını beklerseniz ürünü uygulamanız çok daha kolay olabilir. Renkli Duvarlar mutfak tezgah arası kendinden yapışkanlı tuğla panel, ateşe direkt olarak maruz kalırsa zarar görebilir. Bu nedenle ürünü, ocak civarına uygulamaktan kaçınabilirsiniz. Onun yerine tezgah arkasına ya da duvara uygulayarak daha güzel bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Renkli Duvarlar Mutfak Tezgah Arası Panel Uygulaması Kolay mıdır?

Renkli Duvarlar Mutfak Tezgah Arası Panel Uygulaması Kolay mıdır?

Renkli Duvarlar kendinden yapışkanlı silinebilir tuğla panel, oldukça pratik şekilde uygulanabilir. Ürünün kendisi yapışkanlı olduğu için başka hiçbir materyale gerek duymadan ürünü direkt olarak istediğiniz yere uygulayabilirsiniz. Kendi başınıza ya da başkasıyla uygulayabileceğiniz bu ürün, dekorasyonunuza da katkıda bulunur. Tuğla panel görünümüyle sıradan evlerin aksine uygun meblağlara daha estetik bir görünüm elde edebilirsiniz. Küçük dokunuşlarla fark yaratabileceğinizi görmek için bu tuğla paneli edinerek işe koyulabilirsiniz. Siz de Renkli Duvarlar kendinden yapışkanlı silinebilir tuğla panel yorumlarına göz atarak fikri alabilir yeni uygulama alanlarını keşfedebilirsiniz. Boyalı ya da boyasız tüm düz yüzeylerde kullanabilirsiniz. Çocuk yuvalarında, kafe ve restoranlarda ya da mağazalarda tercih edebilirsiniz. Yaşam alanınızı ya da ofisinizi daha güzel bir hâle getirebilirsiniz.

Renkli Duvarlar Silinebilir Tuğla Panel Dayanıklı mıdır?

Renkli Duvarlar Silinebilir Tuğla Panel Dayanıklı mıdır?

Renkli Duvarlar kendinden yapışkanlı silinebilir tuğla panel, dayanıklı materyallerden üretilir. Esnek ve yumuşak dokusu, kırılma ya da zedelenme gibi durumlarla karşılaşmadan ürünü uzun süre kullanabilmenizi sağlar. Kullanacağınız bölgenin genişlik ve yüksekliğine göre bölgeye gereken tuğla panel miktarına karar verebilirsiniz. Bu konuda satıcıya danışarak daha net bilgi de alabilirsiniz. Esnek sünger duvar panelinin 1 adedi 0,539 m²’lik alanı kaplar. Ürün 70 cm genişliğe, 77 cm yüksekliğe sahiptir. Ürünün kalınlığı ise 8 mm’dir. Esnek ve katlanabilir formu olan bu ürün, kırılma veya çatlama gibi sorunlara karşı dayanıklıdır. Farklı renk ve desenlerine ulaşabileceğiniz ürünü, iç mekân dekorasyonlarında kullanabilirsiniz. Antibakteriyel özelliği sayesinde zararlı bakteri oluşumunu engelleyen bu ürün sağlığınız için de uygundur. Zamanla yapışkanlık özelliğini yitirmeyen ürün, darbelere de dayanıklıdır. Renkli Duvarlar kendinden yapışkanlı silinebilir tuğla panel fiyatını öğrenmek isterseniz Trendyol web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Aynı zamanda mobil uygulamadan da birkaç tıklamayla ürüne sahip olabilirsiniz.