Renkli Duvarlar Kendinden Yapışkanlı Duvar Kağıdı 70x38 Cm 0,26 M2

29,49 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Renkli Duvarlar Kendinden Yapışkanlı Duvar Kağıdı 70x38 Cm 0,26 M2

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Renkli Duvarlar Satıcı Ünvanı: RENKLİ DUVARLAR SANAYİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734200896800001 Vergi Kimlik Numarası: 7342008968
    Bu ürün Renkli Duvarlar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kendinden Yapışkanlı Panel 4,5 mm 70x38 cm 0,26 m2 için satıcı Belirtilen tüm özellikler bilgilendirme amaçlı olup, farklı nitelikte özellikler olabilir. Ürünü satın almadan evvel ürünü satan satıcı ile teyit etmenizi öneririz. Durum Sıfır Soru : Duvarıma Kaç Adet Gider? Cevap : Mağazaya Soru Sor Kısmından Duvarınızın Genişlik ve Yükseklik Santimini Bize YazarsanızSepete Kaç Adet Eklemeniz Gerektiğini Size Söyleyebiliriz.Lütfen bizden ölçü hesaplaması yaptırmadan ürünü sipariş geçmeyiniz.Seçtiğiniz renk ve ölçü konusunda lütfen emin olun.KENDİNDEN YAPIŞKANLI DUVAR PANELİ NASIL YAPILIR ? VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN-1 ADET FİYATIDIR.-1 ADET 0,26 m2-4 ADET 1 M2 DİR.-ÖLÇÜ GENİŞLİK : 70 cm x YÜKSEKLİK 38 cm -KALINLIK : 4,5 MM -RENK: SEÇENEKLİ-DESEN: TUĞLA -%100 SİLİNEBİLİR.-ÜRÜNÜN YÜZEYİ MAT DEĞİLDİR.-ÜRÜN KIRILMA ÇATLAMA YAPMAZ ESNEK KATLANABİLİRDİR. (STRAFOR GİBİ KIRILMAZ)-FALÇATA VEYA MAKASLA KOLAYCA KESEBİLİRSİNİZ. -DARBEYE DAYANIKLIDIR STRAFOR GİBİ KIRILMAZ. -USTA MASRAFI YOK -YAPIŞTIRICI MASRAFI YOK NEDEN RENKLİDUVARLAR MAĞAZASINDAN SATIN ALMALIYIM ? 1-Tüm ürünlerimiz şeffaf jelatin içerisinde, balon naylon ile sarılı veya koli ile özel paketlenir.2-Yapışkanı 1. kalitedir ve çok güçlüdür ucuz paneller gibi düşmez. 3-En çok model ve renk seçeneği 4-%100 güvenilir mağaza (Müşteri memnuniyeti) KENDİNDEN YAPIŞKANLI "RENKLİ DUVARLAR" ÜRÜNLERİ İLE KENDİ DUVARINIZI KENDİNİZ YAPABİLİRSİNİZ. YENİ NESİL KENDİN YAP (DIY) KÜLTÜRÜNE SAHİP KULLANICILAR İÇİN GELİŞTİRİLEN ÜRÜNÜMÜZ İLE KENDİ TARZINIZA UYGUN, İNŞAAT ALANI, TOZU KİRİ OLUŞTURMADAN KENDİ DUVARINIZI YAPABİLİRSİNİZ. RENK VE DESEN ÇEŞİTLİLİĞİ KOLAY UYGULANABİLİRLİK SUYA, NEME DAYANIKLI ISI VE SES YALITIMI SAĞLAR KOLAY TEMİZLENEBİLİR ANTİ-BAKTERİYEL KOKUSUZ YAPI KİMYASALLARINDAN ETKİLENMEZ DARBELERE KARŞI DAYANIKLIDIR HAFİF, ELASTİK VE ÇEVRE DOSTUDUR

Ürün Özellikleri

  • Kalınlık 8 MM
Geri Bildirim Ver

Renkli Duvarlar Kendinden Yapışkanlı Duvar Kağıdı Ürünleri Trendyol'da!

Dekorasyonun önemli parçalarından biri duvarlardır. Odanın ışığına ve seçilen mobilyalara göre duvarda farklı renk ve desenler kullanılabilir. Renkli Duvarlar kendinden yapışkanlı 70×38 cm, 4 mm beyaz duvar kağıdı da dekorasyon aşamasında tercih edebileceğiniz bir üründür. Kolay silinebilir olması ve dayanıklılığıyla öne çıkan bu ürün hem şık hem de kullanışlıdır. Evlerde, ofislerde ve işletmelerde dekorla uyumlu bir hava yakalamak isteyenler için bu duvar kağıdı, iyi bir tercih olabilir.

  • Kendinden yapışkanlı özelliğiyle kolay uygulanır.
  • %100 silinebilir özelliğiyle pratik bir temizlik sağlar.
  • Çatlama yapmayan esnek yapıya sahiptir.

Renkli Duvarlar Yapışkanlı Duvar Kağıdının Özellikleri Nelerdir?

Renkli Duvarlar Yapışkanlı Duvar Kağıdının Özellikleri Nelerdir?

Renkli Duvarlar kendinden yapışkanlı 70×38 cm, 4 mm beyaz duvar kağıdı, ortama modern görünüm kazandıran bir üründür. Bu duvar kağıdı, gerçekçi tuğla görünümüne sahiptir. Parlak bir yüzeyi bulunan Renkli Duvarlar kendinden yapışkanlı kağıt, kolayca silinebilen bir yapıdadır. Söz konusu duvar kağıdının öne çıkan özelliklerinden bir diğeri ise dayanıklı olmasıdır. Esnek bir yapıya sahip duvar kağıdı, çatlamaz ve kolayca kırılmaz. Aynı zamanda Renkli Duvarlar kendinden yapışkanlı 70×38 cm, 4 mm beyaz duvar kağıdı, dışarıdan gelen darbelere karşı da oldukça dayanıklıdır. Yüksekliği 38 cm olan bu ürünü, usta masrafına girmeden kendiniz kolayca uygulayabilirsiniz. Ayrıca ürünü, herhangi bir yapıştırıcı malzemeye ihtiyaç duymadan direkt olarak duvara yapıştırabilirsiniz. Şık duvarlar ve modern bir dekorasyon tarzı için siz de bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Renkli Duvarlar Kendinden Yapışkanlı Duvar Kağıdı Nasıl Kullanılır?

Renkli Duvarlar kendinden yapışkanlı 70x38 cm duvar kağıdı uygulaması oldukça pratik bir üründür. Gerçekçi tuğla görünümüne sahip bu duvar kağıdını ekstra yapıştırıcı kullanmadan kendiniz kolayca uygulayabilirsiniz. Ürünü, yapıştırırken üst kısımdan biraz pay bırakmanız gerekir. Ardından bıraktığınız payı bir bıçak yardımıyla kesebilirsiniz. Kusursuza yakın bir görünüm yaratmak için kağıdı yapıştırırken tavan çizgisini takip ediniz. Duvarın kenarına gelince, kağıdı tavan hizasına denk gelecek şekilde katlayabilirsiniz. Renkli Duvarlar kendinden yapışkanlı 4 mm duvar kağıdını yukarıdan aşağı doğru, koruyucuyu tamamen kaldırmadan yavaşça uygulayın. Aşağı doğru indikçe kağıt yüzeyinin pürüzsüz olması için düzelterek ilerleyin. Bu sayede hem duvar kağıdı ayarladığınız hizada kalır hem de hava kabarcıkları görünümü oluşmaz. En alt kısma geldiğinizde tıpkı üstteki gibi biraz pay bırakabilirsiniz. Daha sonra dip çizgisinden bıraktığınız payı kesebilirsiniz.

Renkli Duvarlar Kendinden Yapışkanlı Duvar Kağıdı Kaliteli midir?

Renkli Duvarlar kendinden yapışkanlı 70x38 cm, 4 mm beyaz duvar kağıdı, pratik uygulaması kadar kalitesi sayesinde de tercih edilir. Ürünün birinci kalitedeki yapışkanı, duvarla tam anlamıyla bütünleşmeyi sağlar. Bunun yanı sıra söz konusu duvar kağıdı, suya ve neme karşı da oldukça dayanıklıdır. Yapışkanlı duvar kağıdının bu özelliği, kalitesini pekiştiren unsurlardan biridir. Ayrıca ürün hem ısı hem de ses yalıtımı sağlar. Bu sayede Renkli Duvarlar kendinden yapışkanlı 70x38 cm, 4 mm beyaz duvar kağıdı, şık olduğu kadar kaliteli bir üründür. Ürün, kolayca silinebilir olmasıyla birlikte antibakteriyel bir yapıya sahiptir. Güçlü yapışkanı sayesinde kolayca duvardan ayrılmayan bu kağıt, içerisinde kimyasal bulunmadığı için de koku yapmaz. Bahsi geçen ürün aynı zamanda dışarıdan bir darbe aldığında hemen çizilmez veya çatlamaz. Ürün hakkında daha çok fikir sahibi olmak için Renkli Duvarlar kendinden yapışkanlı 70x38 cm, 4 mm beyaz duvar kağıdı yorum bölümüne göz atabilirsiniz. Ayrıca ürünü Trendyol'dan güvenle satın alabilirsiniz.