Ren Kitap Sherlock Holmes Bütün Eserleri Seti-2 Cilt Takım - Sir Arthur Conan Doyle

142,28 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Ren Kitap Sherlock Holmes Bütün Eserleri Seti-2 Cilt Takım - Sir Arthur Conan Doyle

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sherlock Holmes Bütün Eserleri Seti-2 Cilt Takım - Sir Arthur Conan Doyle

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Sherlock Holmes
  • Roman Türü Polisiye
  • Cilt Bilgisi Ciltli
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Sherlock Holmes Bütün Eserleri Seti, 2 Cilt Takım Sir Arthur Conan Doyle

Kitap okumayı sevenler için Sherlock Holmes Bütün Kitapları keyifli bir eserdir. Sir Arthur Conan Doyle tarafından yazılan eser, konusu ve akıcı dili sayesinde dikkatleri çekmeyi başarır. 1859 yılında Birleşik Krallık’ta doğan yazar, Sherlock Holmes serisiyle üne kavuşur.

  • Toplam 56 öykü
  • Suç ve akıl oyunları bir arada
  • Kaliteli baskı

İlgi Çeken Sherlock Holmes Eserleri

İlgi Çeken Sherlock Holmes Eserleri

Sürükleyici konusu sayesinde dikkatleri üzerinde toplayan Sherlock Holmes roman seti birçok dile çevrilir. Dünya çapında üne kavuşan bu eserler, akıcı olay örgüsüne sahiptir. 5 kitaptan oluşan seriyi Sherlock Holmes Bütün Eserleri Seti-2 Cilt Takım şeklinde bulabilirsiniz. 5 kitabın 2 ciltli kitapta toplanması okuyucular için büyük avantaj sağlar.

Sadece gençlere değil, aynı zamanda yetişkinlere de hitap eden eserler yalın üslubu sayesinde okuma ve anlamayı Bu seri en çok okunan eserler listesindeki yerini korur. Dedektif hikayelerini beğenen okurların seveceği seri ilgi çekici hikayesi sayesinde kısa sürede bitirilir. Kahraman dedektif birçok olayı aydınlığa kavuşturur ve bunu yaparken genellikle gözlem yöntemini kullanır. Olayları detaylı şekilde inceleyip açığa kavuşturan dedektifin hikayesi okuyucular tarafından tam not almayı başarır. Sherlock Holmes kitap serisi sayesinde okurlar kaliteli ve keyifli vakit geçirir. Sevdiklerinizle de paylaşabileceğiniz bu seri kaliteli bir hediye seçeneği olarak da karşınıza çıkar.

    Polisiye Seven Okuyuculara Özel

    Polisiye Seven Okuyuculara Özel

    Gençlere ve yetişkinlere yönelik pek çok esere imza atan Sir Arthur, Sherlock kitap seti sayesinde geniş kitlelerin beğenisini kazanır. Birçok eser yazmış olan Doyle’un bu serisi çok okunanlar listelerinde yer alır. Sherlock Holmes Bütün Eserleri (ciltli) set - Sir Arthur Conan Doyle okurlar tarafından sürekli önerilen kitaplar arasında yer alır. 5 kitabın bir arada yer aldığı bu seri 2 cilt altında toplanır. Bu sayede okuyuculara kolaylık sağlanır. Yazar bu seri dışında Benekli Kordon, Son Vaka ve Kızıl Saçlılar Kulübü gibi eserleri de kaleme almıştır.

    Kapak tasarımıyla da dikkatleri çekmeyi başaran set, bir dedektifin olayları aydınlatmasını ele alır. Her ince detayı gözlemleyerek olayları açığa kavuşturan dedektifin hikayeleri yalın bir dille okuyucuya sunulur. Okuyucular seriye birinci kitaptan başlayarak devam ederler. Kitapları sırasına göre okumanız oldukça önemlidir. Böylece hiçbir olay örgüsünü kaçırmadan ve aralarındaki bağlantıları yakalayarak daha keyifli bir şekilde okuyabilirsiniz.

      Sherlock Holmes Serisi Trendyol’da

      Sherlock Holmes Serisi Trendyol’da

      Sherlock Holmes Bütün Eserleri Seti 2 Cilt Takım Sir Arthur Conan Doyle tarafından yazılmıştır. Bir dedektifin farklı farklı olayları nasıl çözdüğünü ele alan bu sette dedektif genellikle gözlem yöntemiyle olayları açığa kavuşturur. 5 kitaba sahip olan serinin tüm eserleri 2 ciltlik tek bir kitapta toplanır. Bu sayede okuyucuların kitaplara ulaşması daha kolay bir hale gelir. Akıcı ve yalın bir dille yazılan eseri kısa sürede bitirmeniz oldukça kolaydır. Yazarın bu seri dışında başka ilgi çekici farklı kitapları da bulunur. Kitaplar ve yazar hakkında detaylı bilgi edinmek isterseniz ürünle ilgili yorum bölümlerine de göz atabilirsiniz. Kitap gençlere ve yetişkinlere yöneliktir. Her gencin ve yetişkinin okuyabileceği kitap sade bir dille yazılmıştır. Kitabın incelemesine baktığınız zaman içerisinde bulunan olaylar hakkındaki detaylara kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Her bütçeye uygun fiyat aralıklarında yer alan bu 2 ciltlik kitap seti sayesinde dilerseniz tek başınıza, dilerseniz sevdiklerinizle keyif dolu vakitler geçirebilirsiniz. Sherlock Holmes Bütün Eserleri Ciltli set satın almak için Trendyol’daki fiyat avantajlarından faydalanabilirsiniz.