Ren Kitap Arsen Lupen Seti (3 KİTAP)

306,60 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Ren Kitap Arsen Lupen Seti (3 KİTAP)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arsen Lupen Seti (3 Kitap) Maurice Leblanc / Ren Kitap Basım Yılı: 2020
  • Baskı: 1
  • Sayfa Sayısı: 734
  • Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
  • Ebat: 13,5 x 21
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN: 6257026154
  • Yazar: Maurice Leblanc
  • Çevirmen: Metin Yetkin, Elif Bahar Bakırcı
  • ARSEN LUPEN: HERLOCK SHOLMES'E KARŞI Maurice Leblanc'ın 20. yüzyılda yarattığı Arsen Lüpen efsane bir karaktere ölümsüz bir 'hırsız'a can veriyor. Arsen Lüpen'i diğer polisiyelerden ayıran en önemli özellik onun kanunun yanında değil suçlu tarafta bulunmasıdır. Zamanla efsaneye dönüşen Arsen Lüpen adı yazarının dahi önüne geçiyor. Maurice Leblanc da yarattığı karakter hakkında "Lüpen beni her yerde takip ediyor. O benim gölgem değil ben onun gölgesiyim" diyor. Herlock Sholmes'e Karşı'da Arsen Lüpen ünlü İngiliz dedektif Herlock Sholmes'ün zekâsıyla karşı karşıya kalarak okurlara büyük bir mücadele sunuyor. Bu kitapla Maurice Leblanc İngiliz meslektaşı Arthur Conan Doyle'e selam gönderiyor. OYUK İĞNE Maurice Leblanc'ın 20. yüzyılda yarattığı Arsen Lüpen efsane bir karaktere ölümsüz bir 'hırsız'a can veriyor. Arsen Lüpen'i diğer polisiyelerden ayıran en önemli özellik onun kanunun yanında değil suçlu tarafta bulunmasıdır. "Suçun Sherlock Holmes'ü" diye de anılan Arsen Lüpen esprili zeki oldukça centilmen ve özgüvenli bir hırsız olarak soyulmayı hak eden kişileri hedefine almıştır. Zamanla efsaneye dönüşen Arsen Lüpen adı yazarının dahi önüne geçiyor. Maurice Leblanc da yarattığı karakter hakkında "Lüpen beni her yerde takip ediyor. O benim gölgem değil ben onun gölgesiyim" diyor. Oyuk İğne'de Arsen Lüpen sürükleyici maceralar ve zekâyla örülü sahneleriyle polisiyeseverleri oyunbaz evrenine davet ediyor. KİBAR HIRSIZ Maurice Leblanc'ın 20. yüzyılda yarattığı Arsen Lüpen efsane bir karaktere ölümsüz bir 'hırsız'a can veriyor. Arsen Lüpen'i diğer polisiyelerden ayıran en önemli özellik onun kanunun yanında değil suçlu tarafta bulunmasıdır. "Suçun Sherlock Holmes'ü" diye de anılan Arsen Lüpen esprili zeki oldukça centilmen ve özgüvenli bir hırsız olarak soyulmayı hak eden kişileri hedefine almıştır. Zamanla efsaneye dönüşen Arsen Lüpen adı yazarının dahi önüne geçiyor. Maurice Leblanc da yarattığı karakter hakkında "Lüpen beni her yerde takip ediyor. O benim gölgem değil ben onun gölgesiyim" diyor. Kibar Hırsız sürükleyici maceraları ve kıvrak zekâsıyla işlediği suçlarla polisiyeseverleri eşsiz bir yolculuğa çıkarıyor.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Kolektif
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Arsen Lupen Seti 3 Kitap - Maurice Leblanc | Ren Kitap

Kitaplar entelektüel açıdan zihni beslerken müzik gibi ruhu da besler. Hayatın karmaşasından ve stresinden uzaklaşmaya yardımcı olur. Kitap okumak hayal gücünüzü geliştirir, sosyal ve duyusal becerilerinizi arttırır, kendinizi daha kolay ifade edebilmenizi sağlar. Polisiye türde eserler okuyorsanız Arsen Lüpen gibi adından söz ettiren karakterleri merak edebilirsiniz. Maurice Leblanc, Arsen Lüpen karakterine hayat veren Fransız asıllı bir yazardır. Arsen Lüpen kitap seti Kibar Hırsız, Oyuk İğne ve Arsen Lüpen: Herlock Sholmes'e Karşı olmak üzere soluksuz okuyabileceğiniz, macera dolu üç adet kitap içerir. Lüpen karakterinin kanunun yanında değil de suç tarafında yer alması, onun diğer karakterlerden farklı olmasını sağlar. Edebiyat dünyasında Arsen Lüpen karakterine suçun Sherlock Holmes'ü de denilir.

  • Keyifli ve akıcı
  • Macera dolu olaylar
  • Şık kapak tasarımı

Ren Kitap Arsen Lüpen Seti 3 Kitap’la Soluksuz Bir Seri

Ren Kitap Arsen Lüpen Seti 3 Kitap’la Soluksuz Bir Seri

Arsen Lüpen seti - Maurice Leblanc tarafından yirminci yüzyılın başlarında oluşturulur. Yazar, karakteri oluştururken dönemin ünlü anarşisti ve hırsızı Marius Jacob'tan esinlenir. Marius Jacob da bu karakter gibi usta bir hırsız, kıvrak zekalı ve esprili biridir. Karakter aynı zamanda zarif ve kadınlarla arası iyi biridir ve oldukça çapkındır. Marius karakteri gibi genelde zenginlerden çalar. Kan görmekten hoşlanmayan, silah kullanmak yerine uzak doğu dövüş teknikleri bilen bir salon erkeğidir. Marius genellikle papazlar, kiliseler, hakimler, askerler gibi kişi ve yerleri soyan bir karakterdir ve birçok kez adaletten kaçmayı başarır. Maurice Leblanc, zekasını kullanarak bir suçludan çok sevilen bir karakter yaratır. Kibar Hırsız, Arsen Lüpen serisinin ilk kitabı ve herkes tarafından beğenilen hikayelerinden biridir. Karakter centilmenlikten asla ayrılmadan pek çok macera içerisinde yer alır.

Macera Dolu Ren Kitap Arsen Lüpen Seti 3 Kitap

Macera Dolu Ren Kitap Arsen Lüpen Seti 3 Kitap

Yazar, klasikleşen kahramanı Arsen Lüpen ile birbirinden farklı hikayelere can vererek okuyucularının hayal gücünün sınırlarını zorlar. Bir gemi yolculuğu sırasında ne çaldıysa hepsini kaybeden karakter, atıldığı hapishaneden Baron Cahorn'a bir mektup göndererek şatosunu soyacağını bildirir. Dedektif Ganimard, engelleyemediği hırsızlığın gizemini çözmeye çalışırken bir kez daha Arsen Lüpen'in inanılmaz zekâsıyla çarpışmak zorunda kalır. Kibar hırsız, Dreux ailesinden çalınan ünlü mücevheri sahibine teslim eder ve Kontes d'Andillot'nun katilinden Siyah İnci'sini geri alır. Arsen Lüpen 3 lü set, size soluksuz bir şekilde okuyacağınız macera dolu 3 adet kitap sunar. Arsen Lüpen kitapları, sürükleyici maceralar ve zekâyla örülü sahneleriyle polisiyeseverleri oyunbaz evrenine davet eder. Kitap, keyifli ve akıcı bir okuma deneyimi elde etmenizi sağlar. Aynı zamanda ilgi çekici kapak tasarımıyla dikkatleri üzerine çeker.

Uygun Fiyatlı Ren Kitap Arsen Lüpen Seti 3 Kitap

Uygun Fiyatlı Ren Kitap Arsen Lüpen Seti 3 Kitap

Arsen Lüpen seti (3 kitap takım) fiyatları ürünün tasarımına, içeriğine, materyaline ve özelliklerine bağlı olarak değişir. İlk kez seçim yapacak müşteriler için Ren Kitap Arsen Lüpen seti 3 kitap yorum ve değerlendirmeleri son derece önemlidir. Bu değerlendirmeler sayesinde ürünün kalitesi ve özelliği hakkında kapsamlı bilgi edinebilirsiniz. Binlerce ürün ve marka seçeneğini bir arada görmek karar verme sürecini zorlaştırabilir. Bu nedenle her ürün özelinde yapılan yorum ve puanlamalar, müşterilerin satın alma kararını daha kolay hale getirir. Ürün hakkında yapılan 5 yıldızlı puanlamalar dikkatleri üzerine çekmeyi başarır. Online alışveriş sürecinde ürünleri daha önce satın almış olanların yorumları sayesinde detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Online alışverişlerde zengin içerikli ürün karması sunan ve müşterilerine özel ayrıcalıklar yaşatan Trendyol ile siz de avantajlı alışveriş deneyimi gerçekleştirebilirsiniz.