Remzi Kitabevi Madalyonun İçi Bir Psikiyatristin Not Defterinden

335 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
349,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Remzi Kitabevi Madalyonun İçi Bir Psikiyatristin Not Defterinden

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hakan Kitabevi Kırtasiye Satıcı Ünvanı: ERKAN TIRIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8430166540
    Bu ürün Hakan Kitabevi Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kod :9789751409935 Yayıncı :Remzi Kitabevi Yazar :Gülseren Budayıcıoğlu Yayın Dili :Türkçe Basım Tarihi :2020-01-20 Baskı Sayısı :23.Baskı Sayfa Sayısı :383 Boyut :135 X 195 Kapak :Ciltsiz Kağıt :2.Hamur Bir Psikiyatrın Not Defterinden : Yıllardır panik atak yaşayan bir işadamı.. Kendini peygamber ilan eden bir doktor... Çok temiz olmak uğruna evlerini çöp apartman haline getiren üç kız kardeş... Kendini bildiği günden beri, babası başta olmak üzere, çevresindeki bütün erkeklerden dayak yiyen genç bir kadın... Ağır ceza reisi bir babanın fahişelik mesleğini seçen kızı... Radyo ve televizyonlardaki bütün şarkıların kendisi için çalındığını zanneden genç bir devlet memuresi... Dünyaya kız olarak gelen ancak kendini erkek hisseden bir transseksüel... Doktorunu intihar etmekle tehdit eden bir öğrenci... Ölümcül bir hastalığa yakalanmış genç bir bankacı... Bu kitapta, Türkiye` de değişik nedenerle psikiyatra başvuran her kesimden insanımızın hikayelerini bulacak, başta aşk ve ölüm olmak üzere insanlık halleri ile karşılaşacaksınız. İnsanlar size içini açacak, en gizli sırlarını sizinle paylaşacak. Ve bütün bu sorunlar, hastalar ve hastalıklar karşısında Türkiye şartlarında bir ruh doktorunun duyguları, düşünceleri, yapabildikleri ve yapamadıklarını göreceksiniz. Bu kitabın bir yerlerinde mutlaka kendinizi bulacak, kendinizle yüzleşeceksiniz. Okudukça, yaşamın, sağlığın, sevginin ve huzurun değerini daha iyi anlayacak
  • her damlası ayrı bir duygunun rengini taşıyan bir çağlayanın altından geçecek ve tertemiz olacaksınız.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Gülseren Budayıcıoğlu
  • Roman Türü Gençlik
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Madalyonun İçi Bir Psikiyatristin Not Defterinden - Gülseren Budayıcıoğlu

Gülseren Budayıcıoğlu, gerçek hayat hikayelerinden ortaya çıkardığı eserleriyle tanınan bir yazardır. Madalyonun İçi Bir Psikiyatristin Not Defterinden, usta yazarın oldukça sevilen kitaplarından biridir. Madalyonun İçi kitabı farklı insanların yaşadığı sorunları anlatan çarpıcı hikayeleriyle beğeni toplar. Tüm hastaların kırgınlıklarını ve kızgınlıklarını anlamaya ve onlarla empati yapmaya yardımcı olur. Hastaların iyileşme sürecini son derece başarılı şekilde aktaran yazar, okuyuculara terapi almanın insan sağlığı üzerindeki pozitif etkilerini yansıtır. Gülseren Budayıcıoğlu Madalyonun İçi farklı psikolojik problemlerle boğuşan kişilerin hikayelerini içeren çarpıcı bir eserdir. Madalyonun İçi konusu ve içeriği son derece ilgi çekicidir. Kitap hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak isterseniz Madalyonun İçi Bir Psikiyatristin Not Defterinden kitabı ile ilgili incelemelere göz atabilirsiniz.

  • Akıcı ve sürükleyici anlatım
  • Kaliteli basım
  • Estetik sayfa düzeni

Madalyonun İçi Bir Psikiyatristin Not Defterinden İçeriği

Madalyonun İçi Bir Psikiyatristin Not Defterinden İçeriği

Madalyonun İçi Bir Psikiyatristin Not Defterinden konusu nedir merak ediyorsanız bu kitap toplumdaki her kesimden insanın yaşadığı psikolojik problemleri derleyen önemli bir eser olduğunu bilmeniz gerekir. Kitap hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak isterseniz Madalyonun İçi Bir Psikiyatristin Not Defterinden kitabı ile ilgili incelemelere göz atabilirsiniz. Kitabın ilgi çeken hikayelerinin başında uzun yıllar boyunca panik atak problemiyle mücadele eden bir iş adamının çocuklukta yaşadığı olaylarla başlayan hüzünlü öyküsü gelir. Okuyucuya hayret veren ilginç öykülerden bir diğeri de temizlik takıntısı sebebiyle kendilerine hayatı zindan eden kardeşlerin yaşadıklarını aktaran Çöp Apartman kısmıdır. Kitapta ana hatlarıyla Türkiye’nin her kesiminden insanın geçirdiği ağır travmalar sonucu yaşadığı psikolojik problemler anlatılır. Bunlardan biri de çevresindeki tüm erkeklerden dayak yiyerek yaşam mücadelesi vermeye çalışan bir kadının hikayesidir.

Madalyonun İçi Bir Psikiyatristin Not Defterinden Yorumları

Madalyonun İçi Bir Psikiyatristin Not Defterinden Yorumları

Madalyonun İçi Bir Psikiyatristin Not Defteri Gülseren Budayıcıoğlu tarafından kaleme alınır. Toplumdaki birçok kişinin çarpıcı hikayesini anlatan, çarpıcı bir eserdir. Remzi Kitabevi’nin basımıyla okuyucuyla buluşan eser, okurların beğenisini toplar. Madalyonun İçi Bir Psikiyatristin Not Defterinden yorumları ise çok zengindir. Remzi Kitabevi Madalyonun İçi kitabı kaliteli basımı ve estetik kapak tasarımıyla göz doldurur. Madalyonun İçi kitabı hastaların yaşadığı çarpıcı olayları sürükleyici bir dille anlatarak duyguları okuyucuya iyi bir şekilde aktarır. Eserde anlatılan kişilerin yaşadığı hüzünlü olayları ve bakış açılarını okumak birçok kişi için ufuk açıcı bir deneyim yaşatır. Yazarın klinik tecrübelerini ve olaylara bakış açısını görmek her okuyucuya farklı bir perspektif getirir. Psikiyatrik vakalardan esinlenen hikayelerin tümü son derece akıcı ve yalın bir dille anlatıldığı için okuyucuyu kendine yoğun şekilde bağlar.

Madalyonun İçi; Bir Psikiyatristin Not Defterinden Fiyatları

Madalyonun İçi; Bir Psikiyatristin Not Defterinden Fiyatları

Usta yazar, bir psikiyatri uzmanıdır. Bunun sonucunda gördüğü bazı hikayeleri bu kitapta toplar. Eser, yazarın kliniğine gelen hastaların geçmişten beri yaşadığı olaylar sonucu geçirdiği travmaları göz önüne serer. Toplumda farklı yerlerde olan ancak hiçbiri iç huzuru bulamamış kişilerin yaşadıkları, okuyucuya hayata başka bir perspektiften bakma şansı verir. İnsan özüne inen yaklaşımlarla merak uyandıran hikayelerin hepsi gerçek hayattan esinlendiği için topluma ayna tutar. 383 sayfadan oluşan kitap, Remzi Kitabevi’nin kaliteli basımı ve yalın sayfa düzeni ile birleştiği için okuması son derece kolaydır. Her hikayesinde kendinizden bir parça bulabileceğiniz Madalyonun İçi Bir Psikiyatristin Not Defterinden fiyat etiketi oldukça uygun olduğu için okurları memnun eder. Madalyonun İçi Bir Psikiyatristin Not Defterinden okumak ve eseri oldukça avantajlı fiyatlarla satın almak isterseniz Trendyol’a göz atabilirsiniz.