Remzi Kitabevi Bebeğimin Beslenme Kitabı Ve 5-24 Ay Beslenme Planı Ve Yemek Tarifleri

578,83 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
496,80 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
610,15 TL
999 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Remzi Kitabevi Bebeğimin Beslenme Kitabı Ve 5-24 Ay Beslenme Planı Ve Yemek Tarifleri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Özgür Kitaplar Satıcı Ünvanı: MURAT ONURCU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6440063808
    Bu ürün Özgür Kitaplar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sibel Güngör Kızıltan Sibel Güngör Kızıltan, Gülnihal Şarman, Aile Çocuk, Kitap, Kültür Kitapları, Edebiyat Dışı, Sağlık, Remzi Kitabevi, Bebeğimin Beslenme Kitabı, 9789751417848 Ağaç yaşken eğilir! Bebeğimin Beslenme Kitabı, ülkemizde sağlıklı beslenmeyi ve beslenme alışkanlıklarını bebeklikten itibaren ele alan ilk kitap. -Bebeklerimizi beslerken doğru bildiğimiz hangi yanlışları yapıyoruz? -Bebeğe

Ürün Özellikleri

  • Yazar Sibel Güngör
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Basım Dili Türkçe
Geri Bildirim Ver

Bebeğimin Beslenme Kitabı - 5-24 Ay Beslenme Planı ve Yemek Tarifleri - Sibel Güngör & Dr. Gülnihal Şarman

Bebeklerin gelişimi açısından beslenme alışkanlıkları kilit bir önem taşır. Beslenme alışkanlıklarını doğru şekilde kazanan bebeklerin gelişim süreçleri daha sağlıklı devam eder. Bebeğin mutluluğu ile beslenme alışkanlıkları arasında yoğun bir ilişki vardır. Bebeğimin Beslenme Kitabı bu konulara odaklanan oldukça fayda bir çalışmadır.Bebeğin gelişimi üzerinde böylesi büyük bir etkisi olan beslenme, anne ve babaların en çok problem yaşadıkları konuların başında gelir. Ebeveynler, bu süreçte bebekler ve çocuklara sağlık beslenme alışkanlıklarını kazandırmak konusunda ihtiyaç duydukları yardımı, Bebeğimin Beslenme Kitabı eserinden fazlasıyla alabilirler.

Son derece kaliteli kuşe kağıda basılan eser oldukça uzun ömürlüdür, kolay yıpranmaz. Kitap içeriği yönü ile bebeklerin gelişimini uzun süre boyunca destekleyecek tarifler barındırır.

  • Sayfa Sayısı: 248
  • Kapak Tipi: Karton Kapak
  • Boyutlar: 19.5 x 2 x 26.4 cm

Bebeğimin Beslenme Kitabı’nı Kimler Almalıdır?

Remzi Kitabevi Bebeğimin Beslenme Kitabı - 5-24 Ay Beslenme Planı ve Yemek Tarifleri - Sibel Güngör & Dr. Gülnihal Şarman

Bebeğin beslenmesi ile ilgili sorunlar, farklı biçimlerde de olsa hemen hemen tüm ailelerin karşısına çıkar. Dolayısıyla Bebeğimin Beslenme Kitabı bebek ve çocuk yetiştirmekte olan tüm ailelerce kullanılabilir. Fakat kitabın hitap ettiği kitle sadece beslenme ile ilgili sorun yaşayan bebek ve çocukların ebeveynleri ile sınırlı değildir. Tüm bebek ve çocuklar sağlıklı bir yaşam için sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanmalıdır.Bu eser, bebek beslenme kitabı önerileri arasında öne çıkan çalışmaların başında gelir. Bebeğimin Beslenme Kitabı Remzi Kitabevi tarafından ebeveynlerin beğenisine ve kullanımına sunulur. Sağlıklı bebek ve çocuk beslenmesi konusunda ailelere rehber olması hedeflenerek hazırlanır. Bebeğimin Beslenme Kitabı 6 24 Ay Beslenme Planı ve Yemek Tarifleri başlıklı eser, Türkiye’de beslenme sağlığı konusunu bebeklikten itibaren ele alan ilk kitap olma özelliğini de taşır.

Bebeğimin Beslenme Kitabı Ebeveynlere Yardımcı Olur mu?

Bebeğimin Beslenme Kitabı, ebeveynlere son derece yardımcı olacak bir içeriğe sahiptir.

Bilimsel bilgilerle hazırlanan bu kitap, bebekleri beslerken yapılan yanlışları açıklar. Bu hataların doğrularını ebeveynlere sunar. Bebeklere hangi besinlerin, hangi zamanlarda, ne biçimde verilmesi gerektiğine dair faydalı bilgiler içerir. Yaratıcı ve besleyici tariflerle ebeveynlere yardımcı olur. Bebeğimin Beslenme Kitabı ve 5-24 Ay Beslenme Planı ve Yemek Tarifleri yorum olarak da ebeveynlerin beğenisiyle karşılanmış, yardımcı olduğu kanıtlanmış bir eserdir.

Kitap, 5 ila 24 ay aralığındaki bebek ve çocukların gelişmelerine paralel olarak değişen beslenme özellikleri göz önünde bulundurularak farklı bölümlerden oluşur. Bu da gelişime paralel biçimde yeme alışkanlıklarının şekillenmesine yardımcı olur. Bebeğimin Beslenme Kitabı içeriği, bu alanda yapılan yeni bilimsel çalışmalar ve ortaya çıkan güncel bilgiler içerir.

Bebeğimin Beslenme Kitabı’nın Yazarı Kimdir?

Kitap, bebek beslenmesi ve beslenmeye dair bilimsel ve güncel bilgiler içerir. Dr. Gülnihal Şarman ve Sibel Güngör Bebeğimin Beslenme Kitabı adlı eseri birlikte hazırlayarak uzmanlıklarını kaliteli tarifler ile birleştirir. Bebek beslenmesi üzerine yurtiçi ve yurtdışında çalışmalar yapmış olan Sibel Güngör ve yeniden doğan ve çocuk hastalıkları alanında uzman hekim Dr. Gülnihal Şarman bebek beslenmesine dair profesyonel yaklaşımları bir arada sunar.

Bebeğimin Beslenme Kitabı barındırdığı bilgiler, içerikteki görsellerle de desteklenir. Böylece zengin içerikli kitaplar, görsellerle de net bir şekilde kullanıcılara sunulur. Bunun yanında kitap karton kapağı, kuşe kâğıdı iç sayfaları ve baskı kalitesi ile de dikkat çekicidir.

Siz de bebeğinizin beslenme sürecinde doğru adımlarla ilerlemek ve beslenme ye dair bilgi sahibi olmak için Bebeğimin Beslenme Kitabı adlı eseri değerlendirebilirsiniz. Yol gösterici nitelikteki kitabı Trendyol üzerinden uygun fiyata, güvenle satın alabilirsiniz.