Remzi Kitabevi Aşkın Celladı ve Diğer Psikoterapi Öyküleri

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
270 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
254,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,90 TL

Ürün Bilgileri

Remzi Kitabevi Aşkın Celladı ve Diğer Psikoterapi Öyküleri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Elinizdeki bu kitapta, psikoterapist Irvin D. Yalom'un yalnızlık, ölüm korkusu, yaşama amacımı yitirme gibi, aslında hiçbirimizin tamamen kaçamayacağı temel insanlık kaygılarından rahatsız olan hastalarıyla yaptığı çalışmalardan seçtiği, on ilginç öykü bulacaksınız.Sayfa Sayısı: 303Baskı Yılı: 2016Dili: TürkçeYayınevi: Remzi KitabeviYazar:Irvin D. YalomYayınevi:Remzi Kitabevi

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Irvin D. Yalom
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2023
  • Sayfa Sayısı 301-350
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Remzi Kitabevi Aşkın Celladı ve Diğer Psikoterapi Öyküleri

Kitaplar keyifli bir şekilde zaman geçirme noktasında tercih edilen materyallerden biridir. Farklı kurguları ve olay örgüleri sayesinde okurun ilgisini çeker. Irvin D. Yalom tarafından kaleme alınmış olan kitap da bu gibi etkilerde bulunan eserlerden biridir. İçerisinde çeşitli olayların psikolojik açılardan yorumlanmasına rastlayabilirsiniz. İnsanların temel olarak sahip olduğu kaygıları ele alarak belli başlı alanlarda yol gösterme çabası içerisinde olan yazar, seçtiği kelimeler ve anlatım tarzı ile birlikte okuru kendine çeker. Aşkın Celladı ve Diğer Psikoterapi Öyküleri isimli kitap, kaliteli vakit geçirmek isteyenlerin öncelikli tercihidir. İçerisinde yer alan olaylar ve bu olayların farklı biçimlerde değerlendirilmesi öne çıkan kısımlar arasında yer alır. Siz de gün içerisinde kendinize kaliteli bir şekilde vakit ayırmak için eseri temin edebilirsiniz.

  • Normal boyut
  • Türkçe basım dili
  • Sürükleyici anlatım

Aşkın Celladı ve Diğer Psikoterapi Öyküleri Konusu

Aşkın Celladı ve Diğer Psikoterapi Öyküleri Konusu

Kitap, olay örgüsü ve var olan karakterleri ile merak uyandıran eserler arasında yer alır. Gerek mevcut karakterler gerek yazarın olaylara farklı biçimlerde yaklaşımı merak uyandırıcı etkilerde bulunur. Özellikle psikolojiye ilgisi olan kişiler tarafından tercih edilen eser, bu alanda eğitim görmüş ve hala görmekte olan kişilerin de kitaplığında yer alabilir. Çeşitli kaygı faktörlerini işleyip bunları farklı biçimde ele alırken, tüm bunları bir olay örgüsü etrafında ortaya koyması ekstra beğeni toplar. Remzi Kitabevi Aşkın Celladı ve Diğer Psikoterapi Öyküleri karamsarlık ve benzeri duyguların öne çıktığı bir eserdir. Bu tür duygu durumlarını farklı açılardan ele alarak yorumlayan yazar okur kitlesini çeşitli açılardan bilgilendirir. Kapsamlı ve bir o kadar da düşünce geliştirici olan eser ile birlikte kaliteli zaman geçirebilirsiniz. Okuma rutininize ekleyerek size eşlik etmesini sağlayabilirsiniz.

Aşkın Celladı ve Diğer Psikoterapi Öyküleri Yapısı

Aşkın Celladı ve Diğer Psikoterapi Öyküleri Yapısı

Okuma kitapları sayesinde gün içerisinde geçen zamanı etkili ve verimli bir şekilde geçirebilirsiniz. Remzi Kitabevi Aşkın Celladı ve Diğer Psikoterapi Öyküleri kullananlar tarafından beğenilen ve kısa süre içerisinde bitirilen bir eserdir. Sürekli olarak karşılaşılması mümkün olan çeşitli olayları ve duygu durumlarını ele alarak okuru düşünmeye sevk eder. Kurgusu ve anlatım tarzı sayesinde günlük okuma rutinleri içerisinde yerini alır. Anlatım tarzı ve kurgusu ile ilgi çekici olan kitap, gençlere ve yetişkinlere hitap eder. Yazarın anlatım tarzı ve akıcı üslubu kısa süre içerisinde okuru esere bağlar. Keyifli ve verimli bir şekilde zaman geçirebilmek için günlük okumalarınızın arasına bu kitabı da dahil edebilirsiniz. Kapak tasarımı ile dikkatleri üzerine çeken ve iç yapısı da bir o kadar beğenilen kitabı istediğiniz zaman temin edebilirsiniz.

Aşkın Celladı ve Diğer Psikoterapi Öyküleri Fiyatı ve Yorumları

Aşkın Celladı ve Diğer Psikoterapi Öyküleri Fiyatı ve Yorumları

Okuma rutini oluşturma noktasında yardımcı olan romanlar farklı biçimlerde kaleme alınır ve farklı konuları işler. Remzi Kitabevi tarafından sunulan ve Irvin D. Yalom’un kaleme aldığı eser, günlük hayattan izler taşır. Gerek konusu gerek anlatım tarzı ile gün içerisinde yapılan hafif okumalar arasında yerini alır. Remzi Kitabevi Aşkın Celladı ve Diğer Psikoterapi Öyküleri yorumları sayesinde merak ettiğiniz pek çok detaya ulaşabilirsiniz. Toplamda 303 sayfadan oluşan eser içerisinde on farklı öykü yer alır. Günlük yaşam içerisinde kendini gösteren çeşitli kaygıları konu alarak bu noktada rahatsız olan kişiler kaleme alınır. Sayfa sayısı ve kitabın çeşitli özellikleri sayesinde Remzi Kitabevi Aşkın Celladı ve Diğer Psikoterapi Öyküleri fiyatı belirlenir. Okuma yaparken merak duygusu yoğun biçimde kendini gösterir. Bu gibi etkilerde bulunan eseri Trendyol sayesinde temin edebilirsiniz.