7
Endüstriyel Mutfak Ekipmanları kategorisinde
en çok ziyaret edilen 7. ürün

Remta Ev Tipi Döner Makinası Ocağı 1 Radyanlı Doğalgazlı

3.614 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
9 saat 33 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2.000 TL'ye 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.614 TL

Ürün Bilgileri

Remta Ev Tipi Döner Makinası Ocağı 1 Radyanlı Doğalgazlı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: REMTA Satıcı Ünvanı: TAYLAN GÖKBAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3856657558800001 Vergi Kimlik Numarası: 3990121978
    Bu ürün REMTA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ev Tipi Döner Makinası Ocağı Mini 1 Radyan Doğalgazlı Ce Belgeli Doğalgaz veya propan. ( lpg ) Otomatik dönen motor ile kullanım kolaylığı sağlar. ( motorlu modeller için. ) Ayarlanabilir döner şişi. Paslanmaz çelik gövdeli. Dayanaklı radyan pişiriciler. Hijyenik, emniyetli ve uzun ömürlü. Kod / D02 Açıklama / 1 RADYANLI DOĞALGAZLI CE BELGELİ Kapasite / 5 KG Ölçü / 320 X 450 X 380 MM Ağırlık / 7 KG Güç / 3,25 KW 2 YIL GARANTİLİ - ÜCRETSİZ KARGO - SIFIR KUTUSUNDA STOKLU ÜRÜNLER AYNI GÜN KARGO

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Remta Ev Tipi Döner Makinesi Ocağı 1 Radyanlı Doğalgazlı D02-D

Dönerin sağlıklı ortamda hazırlanıp istenilen lezzette pişirilmiş olması istenir. Pratik kullanıma sahip olan Remta döner makinesi evlerinizde hijyenik bir şekilde bu lezzeti yapabilmenizi sağlar. Ev tipi kullanıma özel olarak tasarlanan üründe 5 kilogram kapasiteye kadar et kullanmanız mümkündür. 320 x 450 x 380 milimetre boyutu ve 7 kilogram ağırlığı ile mutfağınızda rahatça muhafaza edebilirsiniz. CE belgeli Remta ev tipi döner makinesi ocağı 1 radyanlı doğalgazlı D02-D paslanmaz çelik gövdesi ve dayanıklı radyan pişiricisi ile uzun yıllar kullanım imkanı sağlar. Şiş mekanizması ayarlanabilir özelliktedir. Bu özellik, makine ile rahat çalışmanız için avantaj sunar. Üründeki emniyet ventili mekanizması, gazı otomatik olarak keserek olası kazaları engellemeye yardımcı olur. Ürün pratik olması konusunda müşterilerinden büyük beğeni toplar.

  • Paslanmaz çelik gövde
  • Ayarlanabilir şiş mekanizması
  • Emniyet vanası

Enfes Bir Lezzet İçin Remta Marka Döner Makinesi

Enfes Bir Lezzet İçin Remta Marka Döner Makinesi

Ergonomik tasarımıyla dikkat çeken Remta ev tipi döner makinesi ocağı 1 radyanlı doğalgazlı olması sebebiyle müşteriler tarafından büyük beğeni toplar. İşlevsel özellikleri ile ev ortamında döner yapımını kolaylaştırır. Paslanmaz çelikten üretilen oldukça dayanıklı bir gövdeye sahiptir. Dilediğiniz şekilde ayarlayabileceğiniz döner şişi, pişirme esnasında istenilen sonucu almanıza yardımcı olur. Boyutu ve ağırlığı açısından mutfağınızda rahatlıkla saklayabileceğiniz kullanışlı bir üründür. CE belgesine sahip doğalgazlı döner ocağı radyanı ile dönerlerinizi istediğiniz seviyede pişirmeniz kolaylaşır. Kullananların güvenliğini sağlamak amacıyla üründe emniyet ventili yer alır. Tehlikeli olabilecek kullanımlarda gazın otomatik olarak kesilmesi sağlanır. Ürün, 20 milibar gaz basıncı ve 3,25 kilowatt güç ile yüksek performans gösterir. Kullanma talimatını dikkate alarak uzun yıllar kullanabileceğiniz bu ürün ile evinizde gönül rahatlığıyla döner yapabilir, sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Pratik ve Lezzetli Dönerin Sırrı: Remta Marka Döner Makinesi

Pratik ve Lezzetli Dönerin Sırrı: Remta Marka Döner Makinesi

1 radyanlı döner ocağı kolay ve pratik kullanımı ile evde döner yapımını kolaylaştırır. Fazla yer kaplamayan ve hafif bir tasarıma sahip olduğu için mutfağınızda çaba harcamadan saklayabilirsiniz. Fonksiyonel özellikleriyle dönerinizi kısa sürede yaparak vakit kaybının önüne geçersiniz. Herkesin rahatça kullanabileceği kullanışlı bir ürün olmasıyla öne çıkar. 5 kilogram et kapasitesiyle kalabalık sofralara enfes lezzetler hazırlayabilirsiniz. Kullanılan döner ocağı radyanı ile dönerinizin istenilen seviyede pişmesi sağlanır. Dayanıklı gövdesi, her kullanımda ilk günkü gibi hissettirir. Döner şişi aparatının işlevsel özellikleri müşteriler açısından bir avantajdır. Bu özellik dönerinizin her tarafının eşit derecede pişmesi ve kullanım esnasında rahat etmeniz konusunda yardımcınız olur. Paslanmayan çelik malzemeden üretilir ve uzun süre kullanım imkanı sunar. Ürünü kullandıktan sonra soğumasını bekleyerek temizliğini kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

Avantajlı Fiyatlarla Remta Ev Tipi Döner Makinesi Ocağı

Avantajlı Fiyatlarla Remta Ev Tipi Döner Makinesi Ocağı

Döneri ev ortamında yapmak isteyen müşterilerin tercih ettiği bir ürün olarak öne çıkar. Mutfakta rahatlıkla kullanılabilecek boyutlarda tasarlanır. İçerisinde emniyet vanası yer alan bu ürün, güvenli özellikte olmasıyla dikkat çeker. Remta ev tipi döner makinesi ocağı 1 radyanlı doğalgazlı yorum bölümünden diğer müşterilerin deneyimlerini inceleyebilirsiniz. Dilediğiniz her an rahatlıkla kullanabileceğiniz, ağırlık olarak hafif şekilde tasarlanan bir üründür. Üretiminde paslanmayan çelik kullanılması, üründe paslanma gibi olası aksiliklerin önüne geçer ve kullanım alanını genişletir. Makinenin kullanımı oldukça basittir, herhangi bir uzmanlık gerektirmez. Bu sayede evinizde kolayca döner yapabilirsiniz. Remta ev tipi döner makinesi ocağı 1 radyanlı doğalgazlı fiyat olarak ürünün özellikleri ve işlevleri göz önüne alınarak belirlenir. Fonksiyonel ve pratik olan bu ürüne Trendyol üzerinden avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz.