remove Brazilian Bikini Özel Bölgeler Için Sir Ağda

499 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

remove Brazilian Bikini Özel Bölgeler Için Sir Ağda

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Karla Hediyelik Satıcı Ünvanı: EMİN BOZKURT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1841454407
    Bu ürün Karla Hediyelik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 40 adet sipariş verilebilir. 40 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Remove Brazilian Özel Bölgeler İçin Sir Ağda
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Ürün Tipi Normal Ağda
Geri Bildirim Ver

Remove Brazilian Bikini Özel Bölgeler İçin Sir Ağda

Tüylerin alınması can acıtıcı ve zaman alıcı bir olaydır. Birçok farklı yöntemle vücutta çıkan tüyler alınabilir. Epilasyon, jilet gibi yöntemler olsa da klasik olan yöntem hala ağda ile almadır. Remove brazilian bikini özel bölgeler için sir ağda ile tüylerinizi rahatça alabilirsiniz. Sürüldükten sonra hemen donan bu ürün için ekstra bir beze gerek duyulmaz. Kullanım öncesi ısıtılarak sıvı hale getirilmesi gerekir. Her türlü fırında ısıtılabilen bu ürün kolay ve pratik bir kullanım sunar. İçerisinde yer alan spatulalar yardımıyla tüylerini almak istediğiniz yüzeye sürebilirsiniz. Uygulama sonrası temizlik mendilleriyle de kalıntıları temizleyebilirsiniz. Özel bölgeler için spesifik olarak geliştirilen bu ürünü satın alabilirsiniz. Hem kullanışlı hem de kaliteli olan bu çeşide siz de sahip olabilirsiniz.

  • Özel bölgeler için sir ağda
  • Gerçek balmumu
  • Her fırında ısıtılabilir özelliği

Pratik Remove Brazilian Özel Bölgeler İçin Sir Ağda

Pratik Remove Brazilian Özel Bölgeler İçin Sir Ağda

Özel bölgedeki tüyler inatçıdır ve alınması can yakar. Koltukaltı ve bikini bölgesindeki tüylerin alınması için o bölgeler için hazırlanmış ürünler kullanmak gerekir. Remove brazilian özel bölgeler için sir ağda hassas formülü sayesinde özel bölgeler için üretilir. Dermatoloji laboratuvarlarında test edilir ve hassas ciltlerin de kullanabileceği bir üründür. Özel kabıyla gelen ağdanın yanında tüylere sürmek için geniş spatula yer alır. Akışkan bal kıvamına gelinceye kadar sir ağda ısıtılır. Plastik kabın içerisinde herhangi bir parça kalmaması için spatula yardımıyla iyice karıştırılır. Daha sonra geniş spatula yardımıyla kabın içerisinde süreceğiniz yüzeyi kaplayacak kadar ürün alınır. Tüylerin çıkış yönüne doğru spatula yardımıyla ağda yüzeye sürülür. Donan ağda herhangi bir bez yardımı olmadan tüylerinin çıkış yönünün tersine çekilir. Bu kadar basit işlemlerle ağda yapmak istiyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz.

İşlemin Her Aşamasında Kullanışlı Olan Özel Bölge Ağdası

İşlemin Her Aşamasında Kullanışlı Olan Özel Bölge Ağdası

Ağdadan önce ve ağdadan sonra yapılması gereken belli ritüeller vardır. Remove brazilian özel bölgeler için sir ağda kullananlar bu ritüeller için de gerekli araç ve gereçlere sahiptir. Uygulama yapılacak bölgeyi temizleyen ve hafif uyuşturan ağda öncesi mendil sayesinde uygulama zamanları acısız geçer. Sıkça yapılan bu uygulamaların acısız olması kişiye büyük kolaylık sağlar. Tüyler alındıktan sonra uygulanan bölgelerde ağda kalıntı olabilir. Bu da ciddi rahatsızlıklara yol açar. Ağda sonrası temizleme bezi sayesinde ciltte kalıntı bırakmaz. Hafif yağlı olan bu mendil sayesinde ürünün ciltte bıraktığı yapışkanlık hissi tamamen yok olur. Paketin içerisinde her iki mendilden de dörder tane yer alır. Toplamda 8 adet öncesi ve sonrası hem hazırlık hem de temizlik bezi bulunur. Her kolaylığı sağlayan bu ürünü satın alabilirsiniz.

Remove Brazilian Bikini Özel Bölgeler İçin Sir Ağda Fiyatı

Remove Brazilian Bikini Özel Bölgeler İçin Sir Ağda Fiyatı

Ağda yapmak zaman alıcı olduğu kadar aynı zamanda sıkıcı bir işlemdir. Remove özel bölge ağda sayesinde bu zamanlarınız eğlenceli geçer. Dört adet şekil verme şablonu sayesinde işleminiz sırasında sıkılmazsınız. Yüksek gerilim, kupa kızı, iniş pisti ve bermuda üçgeni olmak üzere dört tane şablonu vardır. Bu şablonlara özel spatula da vardır. Bikini bölgesinde şekil vermek istediğiniz yere bu figürleri ağda öncesinde yapıştırabilirsiniz. Ürünü etiketin üzerinden sürerek komik ve eğlenceli şekiller oluşturursunuz. Remove brazilian bikini özel bölgeler için sir ağda fiyat seçenekleri cep dostudur. Uygun fiyat seçenekleriyle bu ürünü herkes deneyimleyebilir. Koltukaltı ve bikini bölgelerine özel olarak üretilen bu ağda, gerçek balmumundan yapılır. Siz de bu eğlenceli ağda deneyimini yaşamak isterseniz bu ürünü Trendyol aracılığıyla satın alabilirsiniz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Remove brazilian bikini özel bölgeler için sir ağda yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.