2
Mayonez kategorisinde
en çok satılan 2. ürün

Remia Remıa Siyah Trüflü Mayonez 220 Gr

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Remia Remıa Siyah Trüflü Mayonez 220 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LoveBrands Satıcı Ünvanı: ESFA LOJİSTİK VE DİJİTAL MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0379039182400017 Vergi Kimlik Numarası: 3790391824
    Bu ürün LoveBrands tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • REMIA BLACK TRUFLE MAYONNAISE 220 GR
Geri Bildirim Ver

Remia REM007 Siyah Trüflü 220 g Mayonez

Remia siyah 220 g trüflü mayonez, aroması ve kendine has lezzetiyle kullanıcıların beğenisini kazanan bir yiyecek olarak öne çıkar. Sağlığa yararlı bir mantar türü olan trüf aynı zamanda yoğun kokulu bir besindir. Yeni tatlar keşfetmekten hoşlananların beklentilerini karşılayan bir alternatiftir. Farklı yemek çeşitleriyle tüketebileceğiniz Remia 220 g trüflü mayonez, yiyeceklerin daha lezzetli olmasını sağlar. Karabiberle tatlandırılan mayonez çeşiti, özellikle etli yemeklerle tüketilebilir. Kendi damak tadınıza uygun olacak şekilde sunumlarınıza renk ve tat katmak için kullanabilirsiniz. Remia siyah 220 g trüflü mayonez, misafirleriniz için hazırladığınız özel sofralarda farklı şekillerde servis edebileceğiniz bir üründür. Böylece soslardan salatalara kadar pek çok farklı yiyeceğin içine ekleyip size özel karışımlar elde edebilirsiniz.

  • Miktar: 220 g
  • İçerik: Trüf, karabiber, mayonez
  • Kullanım Yeri: Sos, et yemekleri, kızartma, atıştırmalık

Remia Siyah 220 g Trüflü Mayonez Nedir?

Remia Siyah 220 g Trüflü Mayonez Nedir?

Remia siyah 220 g trüflü kavanoz mayonez, özel ve orijinal bir lezzet olarak bilinir. Trüf severlerin için hazırlanan ürün, mantar ve mayonezin eşsiz uyumuyla elde edilir. Bunlara ek olarak baharatlar, hardal, sarımsak, mısır nişastası ve pek çok tadın karışımından oluşur. Dünya mutfağında ilgi gören bu mantar türü, kendine has bir aromaya sahiptir. Yetiştirilmesi çok zor olan bu besin bu sebeple hem kıymetli hem de pahalıdır. Remia siyah 220 g trüflü mayonez, bu özel sebzeyle hazırlanan alternatif bir sos çeşididir. Farklı malzemelerle karıştırarak veya direkt olarak tüketebilirsiniz. Salatalardan yemeklere kadar pek çok lezzetle birlikte kullanma şansınız olur. Karabiberle tatlandırılan trüf mantarı ve krema kıvamında yapısıyla her kaşığında ayrı bir lezzet sunan mayonez sayesinde misafirlerinize farklı sunumlar hazırlayabilirsiniz.

Remia Siyah 220 g Trüflü Mayonez Sağlıklı mıdır?

Remia trüflü mayonez içinde bulunan malzemeler sebebiyle sağlıklı bir yiyecektir. Trüf mantarının vitamin ve mineral kaynağı olduğu bilinir. Buna ek olarak karbonhidrat, protein ve lif bakımından zengindir. Vitamin C, fosfor, sodyum, kalsiyum, magnezyum, demir gibi mikro besinler de içerir. Trüf mantarı vücudun ihtiyaç duyduğu 9 aminoasiti barındıran özel bir türdür. Aynı zamanda bir antioksidan kaynağı olduğu için kanser, kalp, şeker ve tansiyon gibi kronik hastalık risklerin azalmasına katkı sağlar. Bu mantar türünün bazı bakterilerin çoğalmasına engel olduğu yönünde araştırma sonuçları bulunur. Enfeksiyon hastalıklarına karşı bir koruma kalkanı görevi gören mantar diyet yemeklerinin de vazgeçilmezidir. Bu özellikleriyle sağlığa faydaları saymakla bitmez. Remia siyah 220 g trüflü mayonez, öğünlerinizde gönül rahatlığıyla tüketebileceğiniz bir yiyecektir.

Remia Siyah 220 g Trüflü Mayonez Nerelerde Kullanılır?

Remia siyah 220 g trüflü mayonez, farklı yiyeceklerle birlikte kullanabileceğiniz bir üründür. İtalyan mutfağına özgü bir yemek olan carpaccio veya Fransızların severek tükettiği çiğ öğütülmüş sığır etiyle hazırlanan tartar gibi özel lezzetlere tat katar. Aynı zamanda mayonezle yemek istediğiniz farklı yiyeceklerle de tüketebilirsiniz. Bunlara ek olarak somon balığıyla deneyebilirsiniz. Özel günlerde hazırlanan kanepelerin üzerine trüflü mayonez sürebilirsiniz. Ayrıca mangalda pişirebilirsiniz ya da omlet üzerine rendeleyerek yiyebilirsiniz. Mantarın yoğun lezzeti ve mayonezin karışımıyla elde edilen bu ürün, sos olarak tercih edebileceğiniz pratik bir tattır. Damak tadınıza uygun olacak şekilde farklı et alternatifleriyle sandviçlerin içine ekleyebilirsiniz. Lezzeti sayesinde sevilen Remia siyah 220 g trüflü mayonez fiyatı da kullanıcıların beklentilerini karşılar. Ürünü sipariş vermeden önce Remia siyah 220 g trüflü mayonez yorumlarını okuyabilirsiniz. Beğendiğiniz trüflü mayonezi Trendyol’un cazip ödeme seçenekleriyle sepetinize ekleyebilirsiniz.