Remetta Rico 18 Parça Çeyiz Seti Tencere Tava Cezve Pmb

4.999 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Remetta Rico 18 Parça Çeyiz Seti Tencere Tava Cezve Pmb

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GÖNCÜ ZÜCCACİYE Satıcı Ünvanı: MUSTAFA GÖNCÜ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4070040816
    Bu ürün GÖNCÜ ZÜCCACİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN İÇERİĞİ VE ÖZELLİKLERİ İÇİNDEKİLER 18X10 TENCERE( 2.3 LT) 20X10 TENCERE( 3.0 LT) 24X08 TENCERE( 3,4 LT) 24X14 TENCERE (6.0 LT) 7 LT. KLASIK DÜDÜKLÜ 4 PRÇ CEZVE NO:2=0,25LT/ NO:3=0,35LT/NO:4= 0,50LT/) 4 PRÇ ÇAYDANLIK(ÜST1.5LT-ALT 2.00 LT) ÜRÜN ÖZELLİKLERİ 3 farklı renk seçeneği mevcuttur.(Kırmızı,Mor,Pembe) Şık Cam kapaklar. 18/10 paslanmaz çelik iç ve dış katman Ergonomik tutacaklar Kalın gövde yapısı Tüm sap ve tutacaklar kaymaya karşı dayanıklıdır Saplar içten metale tutturulmuştur Isıya dayanıklı sap ve tutacaklar Üstün ısı tutma ve dağıtma özelliği sağlar Kolay temizlenir - güzel ve dayanıklıdır Yavaş ve dengeli pişirir Seramik, bütan veya doğal gazla, elektrikle ve endüksiyon sistemiyle çalışan ocaklarda çok iyi sonuç verir. Mükemmel ısı transferi Yiyeceklerle reaksiyona girmez, bu nedenlerle yiyeceklerin tadını ve aromasını korur Paslanmaya, çizilmeye ve lekelenmeye karşı son derece dayanıklıdır Kolay temizlik ve güzel görünüm Kırılmaya karşı dayanıklıdır Uygun şekilde kullanıldığı takdirde ömür boyu dayanacak sağlam kaliteli yapı Herkese göstermekten gurur duyacağınız bir tencere seti! Tüm ürünlerimiz CE sertifikalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver