Bıktım Tozu Sigara Bırakmaya Yardımcı Bitkisel Toz

290 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  290 TL
%10 indirim
6 x  261 TL
1.566 TL
%15 indirim
10 x  246,50 TL
2.465 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
250 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299 TL290 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299 TL290 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bıktım Tozu Sigara Bırakmaya Yardımcı Bitkisel Toz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ansa Pharma Satıcı Ünvanı: MUSTAFA BİLAL ERMİŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6923203108400020 Vergi Kimlik Numarası: 3640204730
    Bu ürün Ansa Pharma tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bıktım Tozunun İçeriği
  • Bıktım Tozunun içeriğinde %14 oranında Karanfil, meyanbalı, defne tohumu, melisa, yulaf, çöven, su nanesi, at kestanesi, karabaş otu, acı yavşan, zencefil, çörekotu, polen bulunmaktadır.Son kullanma tarihi üretim tarihinden itibaren 2 yıldır. 1 kutu bıktımda 30 gr bıktım tozu bulunmaktadır.
  • Bıktım Tozunu Nasıl Kullanırım
  • Bıktım tozunun kullanımı oldukça kolaydır. Yapmanız gereken tek şey ihtiyaç duydukça çay kaşığının 1/3ü kadar bıktım tozunu dilinizin üzerine koyup ağızda 15-20sn. gezdirdikten sonra yutmak. Bu işlemi gün içerisinde istediğiniz kadar gerçekleştirebilirsiniz.
Geri Bildirim Ver

Relax Bıktım Tozu Sigara Bırakmaya Yardımcı Bitkisel Toz

Sağlıklı yaşam, birçok kişinin tercihidir. Sigara gibi bağımlılıklar, insanın yaşam kalitesini ve sağlığını olumsuz etkiler. Sigarayı bırakmak isteyen pek çok kişi vardır. Hemen hemen her kullanım sonrasında bu istek, sıklıkla tekrarlanabilir. Bu kişiler birçok bırakma denemesinde bulunur. Başarısız olmak, motivasyonlarını düşürebilir. Relax bıktım tozu sigara bırakmaya yardımcı bitkisel toz halinde üretilir. Direkt olarak tüketilebilir. Sigarayı bırakmak için günlük kullanıma uygun bir ürün olarak öne çıkar. Kullanımı oldukça kolaydır. Su veya bardak gibi gereçlere ihtiyaç duymadan direkt dilinize alarak tüketmeniz yeterlidir. Bıktım tozu; meyan kökü, yulaf, defne yaprağı, su nanesi gibi birçok otun kurutularak toz haline getirilmesi ile oluşturulur. Bu ürünü satın alarak alışkanlıklarınızı kolay bir şekilde değiştirebilirsiniz.

  • Pratik kullanım
  • Bitkisel içerik
  • Hızlı ve kolay tüketim

Bıktım Tozu Sigara Bırakmaya Yardımcı Bitkisel Toz Kullanımı

Bıktım Tozu Sigara Bırakmaya Yardımcı Bitkisel Toz Kullanımı

Ürünü kullanmadan önce içeriğine baktığınızda, birçok bildiğiniz otun ve baharatın mevcut olduğunu görürsünüz. Bunlardan en bilinenleri karanfil, melisa, yulaf zencefil, çörek otu ve polendir. Aynı zamanda relax bıktım tozu içerisinde meyan balı, defne tohumu, çöven, su nanesi, karabaş otu, at kestanesi, acı yavşan gibi katkılar da bulunur. Ürün, bitkisel bir içerikten üretilir. Bir pakette 30 gr toz bulunur. Paketi açtıktan sonra bir çay kaşığı kullanmak yeterlidir. Ürünün, çay kaşığının üçte biri kadarını alarak dilinizin üstüne koyabilirsiniz. 20 saniye kadar ağzınızda gezdirdikten sonra sonrasında yutabilirsiniz. Kullanımı oldukça kolay ve pratiktir. Küçük bir paket olduğu için taşıması kolaydır. Seyahatleriniz için ideal tercihtir. Toz halinde bir ürün olduğu için kolay bir şekilde muhafaza edilebilir. Ürünün genel içeriğinin bitkisel olması, tercih edilebilirliğini artırır.

Bıktım Tozu Sigara Bırakmaya Yardımcı Bitkisel Toz Fiyatı

Bıktım Tozu Sigara Bırakmaya Yardımcı Bitkisel Toz Fiyatı

Sigara tüketmek, insanların sağlığını olumsuz yönde etkileyen bir alışkanlıktır. Bu sebeple birçok kişi, sigara alışkanlığından vazgeçmeye yönelir. Sigara bırakmaya yardımcı bitkisel tozun yapımında kullanılan malzemeler çeşitlidir. Relax bıktım tozu sigara bırakmaya yardımcı bitkisel toz fiyatı ile bütçe dostudur. Tamamen bitkisel bir ürün olması ile sağlıklı bir yaşam için ideal tercih olarak değerlendirilir. Sigarayı bırakmak isteyenler tarafından sıklıkla tercih edilir. Bunun sebebi, ürünün oldukça pratik bir şekilde kullanılabilmesidir. Yalnızca bir çay kaşığı yardımıyla markanın bitkisel tozunu tüketebilirsiniz. Aynı zamanda bu yöntemi kullanarak tozu, günde birkaç kez tüketmek mümkündür. Düzenli kullanımda birçok müşteri, bu pratik üründen sonuç aldığından bahseder. Cep dostu fiyatı ile ürün, herkese hitap edebilir. Bu ürünü satın alarak düzenli bir şekilde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Relax Sigara Bırakmaya Yardımcı Bitkisel Toz Yorumları

Relax Sigara Bırakmaya Yardımcı Bitkisel Toz Yorumları

Relax bıktım tozu sigara bırakmaya yardımcı bitkisel toz yorumları, ürünün uzun vadeli kullanımı hakkında memnuniyet belirtir. Birçok müşteriye göre en belirgin nokta, sigarayı bırakmak için gerçekten kararlılık göstermek gerektiğidir. Markanın bitkisel toz içeriği, alışkanlıkları kırmak konusunda oldukça etkilidir. Ağızda kötü bir tat bırakmaması ile beğeni toplar. Kısa bir süre ağızda gezdirdikten sonra yutmak, etkili bir sonuç almak için yeterlidir. Pratik bir şekilde tüketilebilir olması, bu ürünü günlük kullanımda ön plana çıkaran bir özelliktir. Kullanışlı ambalajı sayesinde seyahat çantalarında taşınabilir. 1 kutusunda 30 gr toz bulunduran ürün, oldukça uzun bir süre boyunca kullanılabilir. Müşteri yorumları, ürünün farklı kullanım şekilleri hakkında fikir verici olabilir. Bu ürünü kullandıktan sonra sigarayı bırakmaya çalışan yakınlarınıza tavsiye edebilirsiniz. Trendyol aracılığıyla markanın bitkisel içeriğini uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.