rekolac Rekofarma Bitkisel Kapsül Emziren Anneler Için

1.299 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

rekolac Rekofarma Bitkisel Kapsül Emziren Anneler Için

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: REKOFARMA Satıcı Ünvanı: REKOFARMA İLAÇ KİMYA KOZMETİK SANAYİ VE SAĞLIK HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Mersis Numarası: 0734070095000016 Vergi Kimlik Numarası: 7340700950
    Bu ürün REKOFARMA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • şeker ,tatlandırıcı ve türevlerini içermez. kimyasal katkı maddesi içermez. koruyucu içermez. kalorisi çok düşüktür. kapsül formunda oluşu kullanım kolaylığı sağlar. ürün içeriğinde analizleri yapılmış bitki ekstreleri kullanılmıştır.( bitki tozu değildir ) vegan özelliktedir. süt ve süt ürünleri içermez. Rekolac bitkisel kapsül Emziren anneler için (anne sütü'nü destekler) I Çeriği
  • sertifikalı 6 bitki ekstresinin (özünün)rezene,anason,ısırgan,devedikeni,çemen ve mayıs papatyası ile harmanlanarak dengeli bir karışım haline getirilmiştir. Koruyucu,suni aroma,tatlandırıcı ve katkı maddesi içermez . Ilaçdeğildir. Hastalıkların önlenmesi veya tedavi edilmesi amacıyla kullanılmaz.Bu ürün takviye edici gıdadır.Takviye edici gıdalar normal beslenme yerine geçemez. Bu takviye edici gıda yetişkinlere yöneliktir. Takviye edici gıda onay no: 001343-26.08.2016 Ürün sahibi: Rekofarma ilaç kimya kozmetik sanayi ve sağlık hizmetleri ticaret limited şirketi Kullanım şekli
  • Yetişkinlerde sabah 1, akşam 1 kapsül olmak üzere günde 2 kapsül yemeklerle birlikte bol su ile alınması tavsiye edilir. Günlük kullanım miktarı 2 kapsül. Tavsiye edilen günlük miktarı aşmayınız.Kullanım şekli sütünüzün miktarına göre değişkenlik gösterebilir.Bunun için lütfen ürünü kullanmadan önce rekolac instagram sayfasından bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Tip Toz
Geri Bildirim Ver