Reis Pilavlik Bulgur 1 kg

199 TL
(199 TL / kg)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Reis Pilavlik Bulgur 1 kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: erguvanbazaar Satıcı Ünvanı: AKTÜEL MEDİKAL KOZMETİK İLAÇ TEKSTİL OTOMOTİV İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0042064756500001 Vergi Kimlik Numarası: 0420647565
    Bu ürün erguvanbazaar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sert Durum buğdayından elde edilen esmer renkli, iri kırım pilavlık bulgur türüdür.
  • Şanlı Urfa baştaolmak üzere Güneydoğu Anadolu bölgesinde üretimi yapılan, kendine has lezzet ve aromaya sahip bulgur çeşididir.
  • Önemli bir lif kaynağı, Magnezyum, B Vitamini, Manganez deposudur.
Geri Bildirim Ver

Reis Pilavlık Bulgur 1 kg ile Her Yemeğe Yakışan Lezzet

Yemek malzemeleri açısından olmazsa olmazlar arasında yer alan bulgur, vitamin ve mineral bakımından zengin bir tahıl ürünüdür. Sağlıklı bir tahıl ürünü olan bulgur, pek çok yemekte kullanılır. Evin mutfaklarının vazgeçilmezi olan ürünler arasında yer alır. Genellikle pilavların içerisinde bulunarak sofralara zenginlik katar. Pilavlık bulgur en fazla tercih edilen türüdür. Farklı yemeklere eşlik eden pilavlık bulgur çeşitleri oldukça geniş bir şekilde yer alır. Sofralarda en fazla tercih edilen ve lezzetli tadıyla tüketilen pilavların yapımı ise oldukça basittir. Zahmetsiz bir yapım süreci bulunan pilavlar, çeşitli malzemelerin kavrulması sonrasında pilavlık bulgurların dahil edilmesi ile yapılır. Pilavlık bulgurlar zengin besin değeri ile spor yapan kişilerin vazgeçilmezi arasında da yer alır. Geniş bir kullanım alanına sahip olan pilavlık bulgurlar, çeşitli yemek adı altında şekil alır.

  • Yüksek besin değeri
  • Kaliteli üretim
  • Doyurucu

Reis Pilavlık Bulgurları ile Sağlıklı Yaşam

Bulgurlar pek çok mineral ve vitamin değeri içermesinden dolayı sağlık açısından oldukça önemli bir konuma sahiptir. Türk mutfaklarında ayrı bir yere sahip olan bulgurlar, protein açısından da oldukça zengin bir üründür. Bununla beraber lif açısından da oldukça zengin bir içeriğe sahip olan bulgur, bağırsaklara iyi gelir ve diyetlerde sıklıkla yer alır. Pilavlık bulgur besin değeri oldukça yüksektir ve yararlı gıda ürünleri arasında ilk sıralarda yer alır. Ürünlerini hijyenik ortamlarda hazırlayarak müşterilerin beğenisine sunan Reis markası adı altında birden fazla pilavlık bulgur çeşidi yer alır. Bu markanın bünyesinde yer alan pilavlık bulgur ürünleri farklı ebatlarda bulunur. Reis pilavlık bulgur 1 kg şeklinde satılan ürün, en fazla tercih edilenlerin başında gelir. Pilavlık bulgurlar birden fazla çeşidi ile markanın gamında yer almaktadır.

Sofraların Vazgeçilmezi Reis Pilavlık Bulgurları

Sofralara zenginlik katan pilavlık bulgurlar, kolay pişmesi sayesinde kullanıcılara büyük kolaylık sağlar. Akşam ve öğle yemeklerinde sevilerek tüketilen pilavlar, hızlı bir şekilde hazır halde bulunmasından dolayı oldukça fazla tercih ediliyor. Doyurucu bir özelliğe sahip olan bulgurlar, uzun süreli bir tokluk sağlar. Reis markası güvencesiyle sofralara taşınan pilavlık bulgurlar, her kullanıcının ihtiyacına yönelik paketlerde bulunmaktadır. Reis markasının bünyesinde yer alan Pilavlık bulgur 1 kg paketi en fazla seçilen ürünler arasındadır. Pilav çeşitlerinin hepsinde kullanımı uygun olan bu ürün, müşterilerin damak tadına uygun şekilde sunulur. Bulgur türleri arasında en fazla kullanılan Reis pilavlık bulgurlarının üretimi Güneydoğu Anadolu bölgesinde yapılmaktadır. Reis pilavlık bulgur 1 kg fiyatı her müşterinin bütçesine hitap edecek şekildedir. Pilavlık bulgur ürünleri geniş bir fiyat aralığı ile müşterilerin beğenisine sunulur.

Reis Pilavlık Bulgur Müşteri Memnuniyeti

Türkiye’nin ileri gelen kuru gıda markaları arasında yer alan Reis bünyesinde yer alan birçok ürün ile adından söz ettirir. Müşterilerin beğenerek tercih ettiği bu markanın çatısı altında yer alan pilavlık bulgur ürünleri, zengin bir içeriğe sahiptir. Bu açıdan pilavlık bulgur 1 kg yorumları oldukça olumludur. Müşterilerin ihtiyacını karşılayacak düzeyde üretimlerine devam eden marka, müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Markanın sağlığa önem vererek üretimlerini yaptığı pilavlık bulgurlar, güvenilir olması açısından kullanıcılar tarafından gönül rahatlığıyla tercih edilir. Bu markanın üretimini yaptığı pek çok fazla pilavlık bulgur çeşidi bulunur. Bu çeşitlilik arasında ince, başakbaşı ve kepekli pilavlık bulgurlar yer alır. Müşterilerinin istekleri kapsamında pilavlık bulgurlarında çeşitliliğe yer veren Reis, vitamin ve mineral değeri yüksek, pişirme süresi ve su çekme ideal ürünler sunar.