Regen Rky 60-b Manuel Yüklemeli Kalorifer Kazanı 60000 Kcal

10.170,10 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Regen Rky 60-b Manuel Yüklemeli Kalorifer Kazanı 60000 Kcal

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kampa Havalandırma Satıcı Ünvanı: KAMPA HAVALANDIRMA VE SULAMA SİS.DOĞALGAZ ELEKTRİK VE SIHHI TESİSAT TAAHHÜT-İNŞAAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0494048468500013 Vergi Kimlik Numarası: 4940484685
    Bu ürün Kampa Havalandırma tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rky 60-B kat kaloriferi nedir?Kış soğuklarında insanların bağışıklık sistemleri son derece zayıflar. Bu nedenle de kişiler için evlerinin ve iş yerlerinin sıcak olması son derece önemlidir. Evlerde bir odanın sıcak tutulması için soba kullanmanın artık devri kapandı. Insanlar için yoğun geçen bir iş gününün ardından sıcak bir evde bulunmak da oldukça önemli bir hale ulaşır. Bunun için de tüm odaların aynı sıcaklıkta olması kişiler için son derece önemlidir. Sobanın tek bir odayı ısıtması ancak evin geri kalanının soğuk olması kişileri kalorifer sistemleri kullanmaya yöneltir. Eğer binaya merkezi sistem uygulamak mümkün değilse de kat kaloriferi sayesinde yaşadığınız dairenin sıcak olmasını sağlayabilirsiniz. Rky 60-B kat kaloriferi kullanım alanları nelerdir? Evlerde, ofiste ve iş yerlerinde rky 60-B manuel yüklemeli kat kalorifer özellikleri katı yakıtlı elle atmalı dört bafıl geçişli üç kapaklı dijital dokunmatik kontrol paneli üsten üfleme sekonder hava sistemi devirme ızgaralı kül boşaltma sistemi dört bafıl geçişli ısı transfer yüzeyi ile yüksek verim ve yakıt tasarrufu temizleme,yükleme,boşaltma kapakları tasarımı ile kullanım ve bakım kolaylığı sağlar. Özel geliştirilmiş dijital ve dokunmatik ekranlı kullanımı kolay , şık , kontrol paneli yakıt bittiğinde yada istenilen sıcaklığa çıkmadığında fan ve sirkülasyon pompası otomatik olarak kapatan sistemi ile enerji tasarrufu sağlar. Iave emniyet termostadı ile iyi bir güvenlik sistemine sahiptir. Ayarlanabilir baca ve fan klapesi ,baca çekişine göre yanma hızını ayarlamaya yardımcı olur. Büyük ve derin yanma haznesi ile (2-3 günlük) daha fazla yakıt yükleyebilme özleliğine sahiptir. Bafıl katlarının özel tasarımları ile daha fazla ısı transfer yüzeyi elde edilmiş olup
  • kazan temizliğininde daha kolay hale getirilmiştir. Ilave sekonder hava kanalı ile üsten yakıtın tasarruflu yanmasını sağlanmıştır. Kazan ön kapaklarında özel izolasyonkullanılması ve, gövde sıcak yüzeylerinde yüksek yoğunluklu izolasyon malzemeleri kulalnılarak ısı kayıpları minumuma indirilmiştir. Teknik özellikler ürün modelleri ısıtma gücü yakıt yükleme kapağı ölçüsü su hacmi kazan ağırlığı max. Işl. Basıncı ölçüler(mm) baca çapı kazan gidiş dönüş gen. Tankı gidiş dönüş doldurma boşaltma kw kcal (mm) (lt) (kg) (bar) genişlik (a) derinlik (l) yükseklik (h) (mm) (øinç) (øinç) (øinç) rky 60-B 70 60000 450x300 125 405 3 4,5 860 700 1450 11/4" 1" 1/2"
Geri Bildirim Ver