Rege Ing.öğreten Resimli Tombala - 3 Kavramlar

246 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Rege Ing.öğreten Resimli Tombala - 3 Kavramlar

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EGE YELKEN EĞİTİM ARAÇLARI LTD.ŞTİ Satıcı Ünvanı: EGEYELKEN EĞİTİM ARAÇLARI OKUL DONANIM VE MOBİLYA İMALAT YAYIN PAZARLAMA İTH.İHR.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0627037661300012 Vergi Kimlik Numarası: 6270376613
    Bu ürün EGE YELKEN EĞİTİM ARAÇLARI LTD.ŞTİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İçindekiler: 9 adet renkli tombala kartı. 72 adet plastik fiş. 1 adet yapışkanlı (sticker) kelime kağıdı. 1 adet oyun açıklama kılavuzu. 1 adet bez tombala torbası. Çocuklar bu oyun ile farkında olmadan en çok kullanılan İngilizce kelimeleri bir çırpıda öğreneceklerdir. Yaş Grubu: 5-12 yaş. Oyuncu Sayısı :1-9 oyuncu. Oyun Süresi: 20-25 dakika. Nasıl Oynanır? İngilizce kelimeler plastik fişlerin üzerine yapıştırılır. Sonra fişler torbaya doldurup karıştırılır 9 adet olan tombala kartları dağıtılır. Torbadan çekilen fiişlerin karşılığı bulunmaya çalışılır. Kartındaki tüm kelimeler ilk kime çıkar ve bulursa oyunu kazanır.
Geri Bildirim Ver