Regal Rgl 12000 A++ Inverter Klima

21.899 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Regal Rgl 12000 A++ Inverter Klima

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AzizogluBeyazEsya Satıcı Ünvanı: YUSUF AZİZOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şırnak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 7388203597200001 Vergi Kimlik Numarası: 0080805084
    Bu ürün AzizogluBeyazEsya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Performans:Enerji Sınıfı (Isıtma): A Enerji Sınıfı (Soğutma): A++ Standby Tüketimi: 2,5 Watt BTU Değeri: 12000 Çevreci R410A Gazı: Var Isıtma Modu Min. Çalışma Sıcaklığı: -10°C'de Isıtma Soğutma Modu Max. Çalışma Sıcaklığı: +46°C'de Soğutma Genel:Yüksek-Düşük Voltaj Koruması: Var İç Ünite Aşırı Isınma Koruması: Var Değişken Hızlı Dış Ünite Fanı: Var Buz Çözme Fonksiyonu: Var DC Inverter Teknolojisi: Var Dış Unite Sessiz Mod (Soğutma): Var Favori Modu: Var Otomatik ya da Manuel Kanatçık Ayarı: Manuel Isıtma/Soğutma/Nem Alma/Fan/Auto İşletim Konumları: Var İç Ünite Bip Sesi İptali: Var LCD Uzaktan Kumanda: Var Ürün Tipi: Inverter 6 Kademeli İç Ünite Fan Hızı: Var Zaman Ayarlı Otomatik Açma/Kapama (24 Saat): Var Hata Teşhis ve Otomatik Koruma Fonksiyonu: Var İyonizer: Var Turbo Çalışma: Var Kompresörü Koruyan 3 Dakikalık Gecikmeli Çalışma: Var Restart(Elk Kesintisinde Oto Yeniden Başlatma Özl): Var Sessiz Çalışma: Var Otomatik Fan Hızı Ayarı: Var Otomatik Sıcaklık Kontrolü: Var Üfleme Yönü Hafızası: Var Koku Giderici Filtre: Var Çocuk Kilidi / Tuş Kilidi: Var Fahrenheit Gösterge Seçeneği: Var Arıza Durumunda Çalışma: Var Sıcaklık Göstergesi: Gizli Sıcaklık Göstergesi Enerji Tasarruf Modu: Var Düşük Kalkış Akımı: Var Nem Alma Fonksiyonu: Var Uyku Modu: Var Otomatik Dikey Hava Salınımı: Var Filtreler:Çıkarılıp Yıkanabilen Ön Filtre: Var Catechin Filtre:

Ürün Özellikleri

  • Soğutma Kapasitesi 12000 Btu/h
  • Enerji Sınıfı - Soğutma A+++
  • Tip Ev Tipi Klima
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Isıtma Kapasitesi 12000 Btu/h
  • Enerji Sınıfı - Isıtma A
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Özel Filtreler Yıkanabilir Filtre
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
  • Wi-Fi Özelliği Yok
Geri Bildirim Ver

REGAL RGL 12000 A++ Inverter Klima

REGAL RGL 12000 A++ Inverter Klima

Gündelik hayatta konfor sağlayan her ürün zamanla vazgeçilmez unsurlardan biri haline gelmektedir. Konfor sağlanması istenen ortamlardan bir tanesi de çekilmez derecede sıcak olan ya da havasız olan ortamlardır. Klimalar, bu gibi durumlarda ve her mevsimde hayat kalitesini arttıran özelliğe sahip ürünlerdir. Havanın nem miktarını dengeleyerek, temiz bir ortamda zaman geçirilmesine olanak sağlamaktadır.

  • Evlere Yakışan Tasarım
  • Yüksek Enerji Tasarrufu
  • Çevreci, Güvenli Yapı

Sade Tasarım, Maksimum Konfor

Sade Tasarım, Maksimum Konfor

Uygun bütçesi ve verimli klimaları ile Regal marka kullanıcılarına eşsiz bir konfor sunmayı başarmaktadır. Yerli marka olan Regal, her ürününde tüketicilerine ileri seviye gelişmiş ürünler sunmayı hedeflemiştir. Yıllardır da kullanıcılarından tam not almayı başarmaktadır. Regal RGL 12000 A++ Inverter klima, günümüz çağına uygun sade tasarımı ile evlerde, işyerlerinde, alışveriş merkezlerinde, hastanelerde ve birçok mekanda kullanılabilme özelliğine sahiptir. Beyaz renkte ve şık tasarıma sahip olan bu klima sayesinde bulunduğunuz ortama hoş bir hava katabilirsiniz. Inverter klima olması çevre dostu özelliği ile kullanıcılar tarafından tercih edilmesinde önemli bir rol üstlenmektedir. Klimanın dış ünite ürün boyutu 815x532x300 mm, iç ünite ürün boyutu ise 822x281x202 mm’dir. Duvara monte edilebilme özelliği sayesinde birçok alanda hem kapasite açısından hem alan tasarrufu açısından kullanışlı bir ürün haline gelmektedir. Modern çağa uyumlu şık tasarımı, kapalı alanda rahatlıkla değerlendirilebilen boyutu ve ürünün ana malzeme kalitesi ile Regal 12000 BTU klima, kullanıcılarına kusursuz hizmet vermektedir.

Regal’in Güçlü Verimliliği ile Hissedilen Fark

Inverter teknolojiye sahip Regal klima 12’lik olması sayesinde tüketicilerinin en verimli ve tasarruflu klima deneyimini yaşamasını hedeflemektedir. Klimadaki Inverter özellik, klimanın ortamı daha hızlı ısıtmasını veya soğutmasını sağlamaktadır. Gerekli ısıya getirdiği ortamda stabil moda geçerek, enerji israfının önüne geçmektedir. Kullanıcıların tasarruflu ürünlerdeki öncelikleri Regal 12000 BTU klima A++ modeli ile yerine getirilmektedir. Klimalarda iyi sonuç alınmasını sağlayan ve önemli etki olan ısı yayma özelliği Regal klima 12000 BTU değerindedir. İdeal değeri ile kullanıcıları fazlasıyla memnun etmektedir. A+++ enerji sınıfına dahil bir üründür. Ürünün standby (bekleme modu) tüketimi 2,5 Watt’tır. Regal Inverter klimanın ısıtma modunda minimum çalışma sıcaklığı; -10°C’de ısıtma, soğutma modunda maksimum çalışma sıcaklığı ise +46°C’de soğutmadır. Klimanın güç özellikleri bulunduğu kapalı ortamı çok hızlı bir şekilde kullanıcının istediği ısıya çevirebilecek niteliktedir. Nitekim Regal, bu klimasında olduğu gibi uzun senelerdir birçok ürününde gelişmiş tasarruflu teknolojisi ve şık görünümleri ile beğeni toplamayı başarmıştır. Trendyol'da yer alan Regal 12000 BTU klima yorumları da bunu kanıtlar niteliktedir.

Regal RGL 12000 A++ Inverter Klima Yorumları Trendyol'da!

Regal 12000 klima, çevreci özelliği, gelişmiş teknolojisinin yanı sıra uygun fiyatlı oluşu ile de kullanıcılarının her açıdan tasarrufunu sağlamaktadır. Inverter özelliği gereksiz enerji israfından kurtarıp aynı zamanda hızlı işlevsellik sunmaktadır. Ürün tasarrufları ile beraber bulunduğu ortamda bir tehlike oluşmaması için de güvenlikli sistemiyle kullanıcılarına güven temin etmektedir. Yüksek-düşük voltaj korumasına sahip bir üründür. Herhangi bir elektrik kesintisi durumunda otomatik olarak kendini başlatabilme özelliği vardır. Klimanın üzerinde bulunan kanatları, istediğiniz yönlere doğru belirleyerek dilediğiniz hava akışını sağlayabilirsiniz. Kanatların otomatik veya manuel ayarları sayesinde bu özellikten rahatlıkla faydalanabilirsiniz. Ürünün şık tasarımına ve konforlu kullanımına, sade dizaynlı kumandası eşlik etmektedir. Kullanışlı kumandası ile kullanıcıyı yormadan istediği ayarı yapabilme olanağı sunmaktadır. Her üründe olduğu gibi klimalarında belirli durumlarda gerekli bakımı yapılması gerekmektedir. Klima filtreleri uzun süre temizlenmezse zamanla ortama kötü koku ve hava yayabilir. Regal 12000 Btu Inverter klima, kolay yıkanabilir filtreleri sayesinde, kötü kokulara maruz kalmadan filtreleri rahatlıkla temizleyebilmeniz olanak tanır. Yaşam kalitenizi arttırıp, zamandan verim alabilmek için Regal Inverter klimaları online alışveriş sitesi Trendyol’un memnun edici hizmeti ile hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz. Regal 12000 BTU klima yorum ve değerlendirmelerine Trendyol'dan kolaylıkla ulaşabilirsiniz.