Regal CDR 1101 A+ 112 Litre Derin Dondurucu 3 Çekmeceli

5.490 TL
A
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Regal CDR 1101 A+ 112 Litre Derin Dondurucu 3 Çekmeceli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Buybuy Satıcı Ünvanı: CEN DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0205074717400001 Vergi Kimlik Numarası: 2050747174
    Bu ürün Buybuy tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Toplam Brüt Hacim (lt): 80
  • Dondurma Kapasitesi (kg/24 saat) : 7,5Enerji Tüketimi (kWh/24 saat): 0,46
  • Enerji Sınıfı: A+
  • Toplam Brüt Hacim (l12t)80Dondurma Kapasitesi (kg/24 saat)7,5
  • Enerji Tüketimi (kWh/24 saat)0,46
  • Enerji SınıfıA+Boyutlar (YükseklikxGenişlikxDerinlik) (cm)84*54*65
  • Genel Özellikler:Ürün Rengi Beyaz
  • Ürün Tipi Dikey
  • Çekmece Sayısı 34
  • Yıldızlı Derin Dondurucu Var
  • Değiştirilebilir Kapak Açılış Yönü Var
  • Hareket Kolaylığı Sağlayan Tekerlekler Var
  • Genel Garanti 3 yıl
  • Toplam Brüt Hacim Lt90-140

Ürün Özellikleri

  • Dondurucu Özelliği Statik
  • Çekmece Sayısı 3 Çekmeceli
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Yok
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Genişlik 54 cm
  • Yükseklik 84 cm
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Toplam Hacim 200 L ve altı
  • Renk Beyaz
  • Tip Çekmeceli
  • Kurulum Gerekli mi? Hayır
  • Derinlik 65 cm
Geri Bildirim Ver

Regal Derin Dondurucu 112 lt

Regal Derin Dondurucu 112 lt Özellikleri

Gıda malzemelerini daha sonra tüketebilmek amacı ile depolayabilmek, modern dünyanın getirdiği en önemli kolaylıklardan biridir. Modern dünyanın sağladığı bu imkandan önce gıda malzemelerinin nakliyesi ve saklanması büyük bir problemdi. Öyle ki kimi araştırmacılar bildiğimiz anlamıyla şehir hayatının mümkün olabilmesinin önemli sebeplerinden biri olarak derin dondurucu ürünlerinin geliştirilmesini öne sürmektedir. Gündelik kullanım açısından baktığımızda ise bilhassa mevsiminde toplanılan taze meyve ve sebzeleri sonraki aylarda kullanmak üzere saklayabilmek ya da Kurban Bayramı gibi özel dönemlerde elimizde bulunabilen fazla miktarda eti uygun bir biçimde koruyabilmek için derin dondurucu ürünleri önemli ve pratik bir çözüm vadetmektedir. Bu tür dondurma işlemleri gıdaların koku, tat ya da besin değeri gibi çeşitli niteliklerinde herhangi bir değişim ya da bozulmaya sebep olmadıkları için pek çok insan tarafından sıklıkla kullanılmaktadır. Uzun süre saklandıktan sonra verimli bir biçimde gıdaların tüketilebilmesini sağlayan dondurma işlemi oldukça avantajlı ve pratik bir kullanım deneyimi vadetmektedir. Regal Derin Dondurucu 112 lt ürünü, sağladığı güvenli dondurma işlemi sayesinde gıda üzerinde çeşitli mikroorganizmaların üreyerek kimyasal ya da fiziksel çeşitli tehditler yaratabilmesinin önüne geçmektedir. Regalin kullanıcı dostu üretim politikasını son derece pratik bir kullanımla mutfaklarınıza taşıyan Regal 112 lt derin dondurucu, özellikle mutfak alanı küçük olan kullanıcılar için büyük oranda yer tasarrufu sağlayarak son derece verimli bir çözüm üretebilmektedir. Değiştirilebilir Kapı Açılış Yönü sayesinde mutfaklarınızda bulunan alan sorununu ortadan tamamen kaldıran bir tasarıma sahip olan Regal 112 lt Derin Dondurucu sayesinde, mutfak dekorasyonuna uygun çeşitli kişiselleştirmeler yapabilir ve alışkanlıklarınıza en uygun kullanım deneyimini yaratabilirsiniz. Regal 112 lt Derin Dondurucu yorumları ile siz de detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Regal 3 çekmeceli derin dondurucu 112 lt ürünümüzü satın alarak ürünün sağlayacağı pek çok avantajı mutfaklarınıza transfer edebilirsiniz. Regal 112 lt Derin Dondurucu kullanarak, çeşitli gıda malzemelerinizi uzun süre saklayabilir, mevsimi dışında çeşitli meyve ve sebzeleri tüketme imkanı yakalayabilirsiniz. Regal 112 lt 3 çekmeceli derin dondurucu sayesinde beslenme alışkanlıklarınızı dilediğiniz gibi sürdürebilir, gıda malzemelerinizi uzun bir zaman sonra dahi ilk günkü kalitesinde tüketebilirsiniz.

Statik Soğutma Sistemi

Statik Soğutma Sistemi

Dondurma ya da soğutma işlemleri, çeşitli besin malzemelerini uzun süre güvenli bir biçimde koruyabilmek ve depolayabilmek için tercih edilen başlıca yöntemler arasındadır. Besin malzemelerinin bozulmadan uzun süre boyunca korunabilmesini sağlayan bu işlem, gündelik hayatı oldukça kolaylaştırabilmekte ve çeşitli gıdalar için sezon bekleme zorunluluğunu ortadan kaldırmaktadır. Bu açıdan ev eşyalarının vazgeçilmez bir parçası olan derin dondurucular, sağladıkları depolama alanı ve güvenli dondurma fonksiyonları sayesinde besin tüketme alışkanlıklarımızı kişiselleştirebilmemize imkan sağlamaktadır. Bunlara ek olarak, uzun zamanlı saklama ve depolama ihtiyaçlarının yanı sıra hazır besinler için gereken kısa süreli koruma ihtiyaçlarından da bahsetmek mümkündür. Bilhassa çalışan bireyler için izin gününde hazırlanarak depolanmış hazır yiyecekler son derece hayat kurtarıcı ve kolaylaştırıcı olabilmektedir. Ayrıca sıklıkla alışverişe çıkmak yerine gıda malzemelerinizi toptan almanıza imkan sağlayan derin dondurucular, kullanıcıları bir ekstra zahmetten daha kurtarmaktadır. Regal Derin Dondurucu 112 lt, sahip olduğu Statik Soğutma Sistemi sayesinde depolama ve dondurma işlemlerinizin çok daha güvenli bir biçimde gerçekleştirilmesine yardımcı olur. Statik Soğutma Sistemi, soğutucu ya da dondurucu hazneler arasındaki koku geçişlerine engel olarak, depoladığınız çeşitli gıda malzemelerinin daha uzun süre taze kalmasını sağlamaktadır. Derin dondurucularda kullanılan soğutma sistemleri bu anlamda ikiye ayrılır. Bunlardan biri statik diğeri ise no frost soğutma sistemidir. Statik soğutma sisteminin no frost soğutma sisteminden temel farkı hava kanalları kullanmadan soğutma yapmasıdır. Bu sayede statik soğutma kullanan derin dondurucu cihazları; koku ve lezzet karışımının önleyebilmenin yanı sıra cihazın iç haznesi ne kadar dolu olursa olsun tüm yiyeceklerin aynı sürede soğuyabilmesini sağlar. Ayrıca statik soğutma sistemi kullanması sayesinde oluşan buzlanma ile elektrik kesintisi gibi durumlarda bile gıda malzemelerinizin soğutulmasına devam edebilen Regal 112 lt Derin Dondurucu, yiyeceklerinizin lezzetinin ilk gün tazeliğinde kalabilmesine de olanak tanımaktadır. Regal Derin Dondurucu 112 lt kullananlar tarafından yapılan yorum ve değerlendirmelere ürün sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz. Regal 112 lt derin dondurucuyu ister uzun zamanlı ister kısa zamanlı besin depolama işlemleriniz için güvenli bir biçimde kullanabilir, dondurma işleminin yarattığı gündelik hayatı kolaylaştırıcı etkiden yararlanabilirsiniz.

Değiştirilebilir Kapı Açılış Yönü

Değiştirilebilir Kapı Açılış Yönü

Pek çok insan, evlerinin mutfak kısmında yeterince geniş bir alan olmadığı için besin depolama işlemlerini yapabilmek amacı ile derin dondurucu değil, buzdolabında bulunan dondurucu haznesini kullanmayı tercih edebilmektedir. Ancak buzdolabı ürünleri üzerinde bulunan dondurucu hazneleri, bilhassa fazla gıda stoklamak gerektiğinde son derece yetersiz kalmakta ve bu açıdan çeşitli depolama sorunlarına yol açmaktadır. Regal Derin Dondurucu 112 lt, kullanıcıların mutfak alanlarında bu genişlik problemini göz önüne alan ergonomik bir tasarıma sahiptir ve bu sayede kullanıcılara son derece verimli bir kullanım vadetmektedir. Regal 3 çekmeceli derin dondurucu 112 lt boyutları itibarı ile sağladığı alan tasarrufunun yanı sıra değiştirilebilir kapı açılış yönü ile de kullanıcılara kullanım deneyimini özelleştirme ya da kişiselleştirme imkanı da verebilmektedir. Regal Derin Dondurucu 112 lt kullananlar tarafından yapılan inceleme ve değerlendirmelerde öne çıkan bu özellik, mutfaklarında derin dondurucuya ihtiyaç duyan pek çok kullanıcı tarafından dikkate değer bulunmuştur. Değiştirilebilir kapı açılış yönü fonksiyonu sayesinde derin dondurucu içerisine farklı yönlerden müdahale edebilmeyi mümkün hale getiren Regal 112 lt Derin Dondurucu, mutfak alanları görece daha küçük olan insanlar için oldukça pratik bir çözüm üretmiştir. Ayrıca değiştirilebilir kapı açılış yönü özelliği, Regal 112 lt Derin Dondurucuyu mutfaklarınızın çeşitli dekorasyon stilleri ile son derece uyumlu bir biçimde kullanabilmenize de olanak sağlamaktadır. Bu sayede farklı dizaynlarınızda kullanabileceğiniz ürün, kullanıcılarının alışkanlıklarını önemseyerek farklı kullanım opsiyonları sunabilmeyi oldukça önemsemektedir. A+ enerji segmentinde bulunan Regal Derin Dondurucu 112 lt, son derece tasarruflu elektrik kullanımı ile ekstra maliyetlerin de önüne geçmektedir. Regal servisleri tarafından sağlanan 3 yıllık genel garantiye sahip cihaz, kutu içerisinde kullanım kılavuzu ve garanti belgesi ile birlikte tarafınıza teslim edilmektedir. Trendyol’un, indirimli Regal Derin Dondurucu 112 lt fiyatları ile avantajlı bir biçimde sahip olabileceğiniz ürünümüz, hızlı ve güvenli kargo teslimatı hizmetlerine gösterdiğimiz önem sayesinde en kısa sürede tarafınıza teslim edilecektir. Alan tasarrufuna önem veren yapısı sayesinde ürünü görece daha küçük mutfaklarda da rahatlıkla kullanabilir, kullanıcı dostu fonksiyonlarını kullanım deneyiminize göre özelleştirebilir ya da kişiselleştirebilirsiniz. Son derece geniş iç hacmi ile bolca gıda malzemesi depolayabilir, tüketim alışkanlıklarınızı mevsimlerden bağımsız bir biçimde belirleyebilirsiniz. Ayrıcalıklı bir kullanım tecrübesinin keyfini çıkarabilmek Regal 112 lt Derin Dondurucu ürünlerini tercih edebilirsiniz.