6
Kedi Maması kategorisinde
en çok değerlendirilen 6. ürün

Reflex Tavuklu Yavru Kedi Maması 2 Kg

351 TL
(175,50 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (49)
250 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
262,60 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
263,60 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Reflex Tavuklu Yavru Kedi Maması 2 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mutlupatiler45 Satıcı Ünvanı: MELTEM KAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3050610669
    Bu ürün Mutlupatiler45 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Reflex Tavuklu Yavru Kedi Maması 2 Kg

Ürün Özellikleri

  • Kısırlaştırılmış Hayır
  • Aroma Tavuk
  • Ağırlık 1-5 Kg
  • Yaş 0 - 1 Yaş
  • İçerik Tahıllı
Geri Bildirim Ver

Reflex rfx-255 2 Kg Tavuklu ve Pirinçli Yavru Kedi Maması

Reflex 2 kg tavuklu ve pirinçli yavru kedi maması, evcil hayvanların sağlıklı ve dengeli beslenmeleri için geliştirilmiş bir üründür. Kuru kedi maması kategorisinde yer alr. İçerik listesi yavru kedi beslenmesine uygun olarak tasarlanmıştır. Mama 2 kg’lik paketler hâlinde satılır. Mama dış ambalajı içerisinde uzun süre tazeliğini koruyabilir. Mama paketi üzerinde kullanılması gereken miktar ve son kullanma tarihi yer alır. Kullanımı oldukça pratik bir üründür.

  • Türü : Kuru mama
  • Miktar: 2 kg
  • İçerik: Tavuk ve pirinçli

Reflex Tavuklu Ve Pirinçli 2 Kg Yavru Kedi Maması İçeriği

Reflex Tavuklu Ve Pirinçli 2 Kg Yavru Kedi Maması İçeriği

Yavru kediler sağlıklı bir şekilde gelişebilmek için yetişkin kedilere oranla daha zengin bir beslenmeye ihtiyaç duyarlar. Bu dönemde yeterli protein, kalsiyum ve vitaminleri almaları uzun ve sağlıklı bir ömürleri olması için oldukça önemlidir. Reflex 2 kg tavuklu ve pirinçli yavru kedi maması bu prensiplerle geliştirilmiş bir üründür. 0-1 yaş aralığındaki yavru kedilerin gelişimleri için ihtiyaç duydukları tüm besin öğelerini bir arada karşılar. İçerisinde yer alan işlenmiş hayvansal protein ve hayvansal yağ, gelişimleri için ihtiyaç duydukları proteini sağlar. İçerisinde bulunan buğday ve mısır bileşenleri de sağlıklı bir sindirim sistemi için ihtiyaç duydukları düşük lif miktarını karşılar. Mama içerisinde yer alan A, E, C, B grubu vitaminlerin yanı sıra kalsiyum ve omega içerikleri de kedilerin sağlıkla büyümelerini destekler.

Reflex Tavuklu Ve Pirinçli Yavru Kedi Maması Besleyici mi?

Reflex Tavuklu Ve Pirinçli Yavru Kedi Maması Besleyici mi?

Reflex 2 kg tavuklu ve pirinçli yavru kedi maması yüksek besleyiciliğe sahip bir mamadır. Yetişkin kedi mamalarına oranla daha yüksek bir kalori seviyesine sahiptir. Bu farklılık ile oldukça hareketli olan yavru kedilerin gün içerisinde ihtiyaç duyduğu enerjiyi kolayca karşılar. Reflex 2 kg tavuklu ve pirinçli yavru kedi maması ayrıca kedilerin çok sevdiği tavuk ve ciğer aromalarına sahiptir. Bu sayede anne sütü veya yavru kedi sütü gibi sıvı gıdalardan katı mamaya geçişi kolaylaştırır. Mama boyutları da bu geçişi kolaylaştıracak şekilde küçük tanelidir. Ayrıca iştah sorunu olan kediler için de tercih edilebilecek bir mamadır. Reflex 2 kg tavuklu ve pirinçli yavru kedi maması ile zayıf ve iştahsız kedilerin hızlı kilo alımları sağlanabilir. Kedilerin hassas sindirim sistemleri düşünülerek geliştirilen mama kolay sindirilebilir yapıdadır.

Reflex Tavuklu Ve Pirinçli Yavru Kedi Maması Kaliteli mi?

Reflex tavuklu pirinçli yavru kedi maması oldukça kaliteli bir kuru mama çeşididir. İçerdiği tüm bileşenler yüksek kaliteli ürünlerden oluşmaktadır. Bu zengin içerik listesi ile Reflex 2 kg tavuklu ve pirinçli yavru kedi maması tek başına kedinizin gelişimi için yeterlidir. Ek bir vitamin ya da gıda takviyesine ihtiyaç duymadan kedinizi beslenmenizi sağlar. Bu özellikleri ile de oldukça ekonomiktir. Mama içerisindeki Mannon Olisakkarit ve Beta Glukan sayesinde kedilerin bağışıklık sistemini destekler. Yavru kedilerin gelişme dönemlerinde bağışıklık sistemlerinin desteklenmesi oldukça önemlidir. Bağışıklı güçlü kedilerin hasta olma ihtimalleri daha düşüktür. Ayrıca hastalıklara yakalandıklarında iyileşme hızları da daha yüksektir. Reflex 2 kg tavuklu ve pirinçli yavru kedi maması yorumları incelendiğinde kullanıcıların ürünün besleyiciliği ve kalitesinden duydukları memnuniyet de kolayca görülebilir. Ayrıca bu yorumlarda mama kullanımı sonrası kedilerinin tüy dökülmesinin azaldığı ve tüylerinin daha parlak göründüğü de belirtilir. Tüm bu özellikleri ile bu ürün, yavru kedilerin beslenmesinde güvenle tercih edilebilecek bir seçenektir.