Reflex Plus Tavuklu Yavru Kedi Maması-1,5 Kg

314 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (66)
3 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
272,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Reflex Plus Tavuklu Yavru Kedi Maması-1,5 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MAMA SAATİ Satıcı Ünvanı: AYŞEGÜL DİLAN MUSLUOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9670887683
    Bu ürün MAMA SAATİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Reflex Plus Tavuklu Yavru Kedi maması-1,5 Kg

Ürün Özellikleri

  • Kısırlaştırılmış Hayır
  • Aroma Tavuk
  • Ağırlık 1-5 Kg
  • Yaş 0 - 1 Yaş
  • İçerik Tahıllı
Geri Bildirim Ver

Reflex Plus Kitten 1.5 kg Tavuklu Yavru Kedi Maması

Cif jel, kullanıcılarına temizlikte ve hijyende üstün bir deneyim sunar. Cif çiçek ferahlığı tüm yüzeyler 750 ml jel, leke bırakmaz; hijyen ve parlaklık sağlar. Ürün; mutfak, banyo ve oturma odası gibi alanlardaki zeminlerde kullanıma uygundur. Cif jel, yüzeylerdeki inatçı kirlerden kurtulmak için özel olarak formüle edilmiştir. Kullandığınız her zeminde ve yüzeyde görmek istediğiniz hijyeni sağlama kapasitesine sahip bir üründür. Jel formülü sayesinde kiri, lekeyi ve pası kolayca siler. Lekelere hızlı etki etme özelliğine sahiptir. Bu sayede mikroplara ve bakterilere karşı etkili bir savaş verir. Kolayca durulanabilen bir yapısı vardır.

  • Etkili hijyen sağlar.
  • Jel formülü sayesinde kolay kullanım sunar.
  • Çiçeksi kokusu ile temizlik hissini pekiştirir.

Cif Tüm Yüzeyler Çiçek Ferahlığı Jelin Özellikleri Nelerdir?

Reflex Plus Kitten 1.5 kg Tavuklu Yavru Kedi Maması Fiyat

Cif çiçek ferahlığı tüm yüzeyler 750 ml jel ürünü, zeminlerde leke ve kalıntı bırakmayan çok amaçlı bir temizleyicidir. En inatçı lekelerin bile kolaylıkla temizlenmesini sağlar. Cif jel yüzey temizleyici, ıslanmasında sorun olmayan tüm alanlarda kullanılabilir. Cif tüm yüzeyler çiçek ferahlığı 750 - 4'lü paket hâlinde satılır. Bu sayede hesaplı bir kullanım sunar. Cif çiçek ferahlığı tüm yüzeyler 750 ml jel, çamaşır suyu katkılıdır. Sunduğu çiçek ferahlığı ile çamaşır suyunun neden olduğu keskin kokuyu ortadan kaldırır. Bu özelliği sayesinde kullanıcılardan tam not almayı başarır. Cif jel; yerlerde sulandırılarak, yüzeylerde ise doğrudan kullanım için uygundur. Ürün; güzel kokusu, fiyatı ve derinlemesine etki eden güçlü formülü ile öne çıkar. Cif tüm yüzeyler - 4’lü paketi tercih ederek bu başarılı üründen hesaplı bir şekilde faydalanabilirsiniz.

Cif Tüm Yüzeyler Jel Hangi Yüzeylerde Kullanılır?

Reflex Plus Kitten 1.5 kg Tavuklu Yavru Kedi Maması Fiyat

Cif jel tüm yüzeylerde kullanıma uygundur. Ürün lekeleri hızla yok eden aktif bir formülle tasarlanmıştır. Sert yüzeylerde, duşlarda, lavabolarda, musluklarda, banyolarda, mutfakta, plastik ve seramik gibi birçok alanda kullanılabilmektedir. Etkili bir temizlik için yüzeylere sadece birkaç damla sıkmanız yeterlidir. Cif çiçek ferahlığı tüm yüzeyler 750 ml jel, güçlü formülü ile kullanıldığı alanlardaki lekeleri kısa sürede yok eder. Yüzeylere parlaklık verir. Cif jel tüm yüzeyler, leke izi bırakmadan parlaklık sağlayan çok amaçlı bir yüzey temizleyicisidir. Çirkin kirleri yüzeylere zarar vermeden temizler ve güzel sonuçlarla kullanıcıları memnun eder. Ürünün kullanımı sonrasında hem kullanıcılar istedikleri iyi sonuçları elde eder hem de tüm yüzeylerde derinlemesine bir temizlik sağlanmış olur.

Cif Tüm Yüzeyler Çiçek Ferahlığı Etkili Temizlik Sağlar mı?

Cif jel tüm yüzeyler 750 ml hacmi ile uzun süreli bir kullanım sunar. Özel geliştirilmiş formülü ile etkili bir temizlik sağlar. En zorlu kiri ve pası bile yüzeylerden kısa sürede uzaklaştırır. Temizliğin ardından ışıltılı bir görünüm sunar. Banyo, ocak ve fırın gibi eşyaların temizlenmesi için de tercih edilebilir. Evinizde tam hijyen ve kaliteli bir temizlik istiyorsanız sizde Cif tüm yüzeyler jel ürününü tercih edebilirsiniz. Cif tüm yüzeyler çiçek ferahlığı 750 - 4'lü paket yorumları da ürünün kalitesini ve üstün performansını kanıtlar niteliktedir. Cif jel fiyatı ile de öne çıkan bir üründür. Güçlü formülü sayesinde çok az kullanıldığında bile etkisini gösterir. Bu sayede hesaplı bir temizlik sunar. Cif tüm yüzeyler, fiyat ve performans açısından dengeli bir üründür. Cif kalitesi ile üretilen bu ürünü Trendyol güvencesi ile kolayca satın alabilirsiniz. İndirimlerden ve kampanyalardan yararlanarak hesaplı bir alışveriş yapabilirsiniz.