Reflex Gourmet Tavuklu Ve Pirinçli Yetişkin Kedi Maması 15 Kg

1.195 TL
(79,67 TL / kg)
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.255 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.375 TL1.223,25 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.300 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.299 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Reflex Gourmet Tavuklu Ve Pirinçli Yetişkin Kedi Maması 15 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KİRPİPET Satıcı Ünvanı: İZ EVCİL HAYVAN ÜRÜNLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0483057681200001 Vergi Kimlik Numarası: 4830576812
    Bu ürün KİRPİPET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Reflex Multi Color Tavuklu Yetişkin Kuru Kedi Maması Reflex tavuklu kedi maması kediniz için özel förmüle edilmiştir. İçerindeki maddelerle tamamen doğal olarak üretilmiş yetişkin kuru kedi mamasıdır. İçeriğindeki çinko ve antioksidanlar ve vitaminlerle güçlü ve hastalıklarda direnci maksimuma çıkarır. İçindekiler: Tavuk ve Tavuk Eti Ürünleri Unu,Mısır, Buğday, Buğday Kepeği, Hayvansal Yağ, Mısır Gluteni, Kurutulmuş ŞekerPancarı, Ciğer Aroması, Tuz, Kuru Bira Mayası, Keten Tohumu, Vitaminler VitA,Vit.D, Vit.E, W.K, Vit.C, Biotin, W.B1, Vit.B2, Vit.B6, Vit.B12, Niasin, FolicAsit, Choline, Ca.D.Pantotenat ve Mineraller Kalsiyum, Fosfor, Çinko, İyot,Bakır, Potasyum Klorür.

Ürün Özellikleri

  • Kısırlaştırılmış Hayır
  • Aroma Karışık
  • Ağırlık 10-15 kg
  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • İçerik Tahıllı
Geri Bildirim Ver

Reflex 394-0022 15 Kg Multi Color Tavuklu Yetişkin Kedi Maması

Reflex Multi Color 15 kg tavuklu yetişkin kedi maması, AAFCO’ya uygun olarak formüle edilir. 1 yaşından büyük yetişkin kedilerin bedensel ve biyolojik yapılarına özel olarak hazırlanır. Yetişkin kedilerin zihinsel ve bedensel gelişimine katkı sağlar ve vücut sağlığını korur. Kedinizin alması gereken günlük besin değerlerini bünyesinden barındırır. Evcil dostların severek tükettiği lezzetli bir üründür. Mama, yeterli nem oranına sahiptir. Renkli taneleri sayesinde beslenmeyi kediniz için eğlenceli bir hâle getirir.

  • Protein, karbonhidrat ve yağların yanı sıra çeşitli vitamin ve mineraller içerir.
  • Ciğer aromalı renkli mama tanelerinden oluşur.
  • 1 yetişkin kedi için ortalama 1 sene yeterli olabilecek büyük ambalaja sahiptir.

Reflex Tavuklu Yetişkin Kedi Mamasının İçeriği Nedir?

Reflex Tavuklu Yetişkin Kedi Mamasının İçeriği Nedir?

Reflex Multi Color 15 kg tavuklu yetişkin kedi maması, yetişkin kediniz için özel olarak hazırlanmış zengin içeriğe sahiptir. Kedi mamalarının olmazsa olmazı taurin maddesini içermesiyle kedinizin göz ve kalp sağlığı başta olmak üzere tüm vücut sağlığını korur. İçerdiği B1, B2, B6, B12 vitaminleri sayesinde kedinizin sinir ve sindirim sistemini destekler. Ürün, evcil dostunuzun güçlü kemik ve dişlere sahip olmasında önemli katkısı bulunan D vitaminini de içerir. Ürün içeriğinde bulunan E vitamini, yetişkin kedinizin yaşlanma belirtilerini yavaşlatır. K vitamini, kanın pıhtılaşmasına yardımcı olurken A vitamini, göz ve kemik sağlığının yanı sıra üreme sistemini de korur. C vitamini ise kedinizin metabolizmasının düzgün çalışmasını sağlar. Böylece haricen C vitamini kullanmasına gerek kalmaz. Ürünün ayrıca, kalsiyum, çinko, potasyum, biotin, fosfor da içerir.

Reflex Tavuklu Yetişkin Kedi Maması Besleyici midir?

Reflex Multicolor 15 kg yetişkin kedi maması, içerdiği karbonhidrat, protein, yağlar ve vitaminler ile son derece besleyici bir öğündür. Ürün içeriğinde karbonhidrat olarak mısır, mısır gluteni, buğday ve buğday kepeği bulunur. Karbonhidratlar, kediniz için iyi bir enerji kaynağıdır. Sağlıklı bir kedi, vücudunun yapı taşı olan proteinleri de yeterli miktarda almalıdır. Reflex Multicolor kedi maması, protein olarak kedinizin çok seveceği tavuk ve tavuk eti ürünleri, ciğer aroması ve keten tohumu içerir. Keten tohumu, aynı zamanda iyi bir yağ deposudur. Kedinizin ihtiyacı olan günlük yağ oranını sağlayabilmek için mama içerisinde hayvansal yağlar da mevcuttur. Zengin ve dengeli içeriğiyle kediniz için besleyici bir mama olan bu ürün, son derece lezzetlidir. Renkli mama taneleriyle kediniz için yemek yemeyi bir eğlence hâline getirir.

Reflex 15 Kg Yetişkin Kedi Maması Ne Kadar Süre Yeterlidir?

Reflex Multi Color 15 kg tavuklu yetişkin kedi maması, 15 kg’lık büyük ambalajıyla uzun süre yeterli olan ekonomik bir üründür. Ne kadar süre yeteceği, kedinizin öğünlerinin gramajına göre değişir. Yetişkin kediler ortalama 2,5 ila 4,5 kg arasındadır. 1-2 kg kediler, Reflex Multi Color 15 kg tavuklu yetişkin kedi mamasından günde 25-35 gr arasında tüketmelidir. 2-3 kg kediler ise mamadan günde 35-55 gr arasında yemelidir. 3-4 kg ağırlığa sahip kediler için günlük porsiyon 55 gr ila 75 gr arasındadır. 4-5 kg kediler için ise bu miktar 75-90 gr’dır. Reflex Multi Color 15 kg tavuklu yetişkin kedi maması, ideal kilosundaki yetişkin bir kedi için ortalama 300 gün yeterli olur. Beslenme oranına göre bu süre 166 güne kadar kısalabilir veya 600 güne kadar uzayabilir. Ürünü Trendyol’dan satın alan kedi sahipleri, Reflex Multi Color 15 kg tavuklu yetişkin kedi maması yorumlarında kedilerinin ürünü uzun yıllardır severek tükettiğini belirtir.