Reflex Balıklı Ve Pirinçli Yetişkin Köpek Maması - 15 kg

1.262 TL
(84,13 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
12 saat 31 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.250 TL1.218 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.261 TL
12 saat 31 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
3 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.347 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.261 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Reflex Balıklı Ve Pirinçli Yetişkin Köpek Maması - 15 kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HAZAR MARKET Satıcı Ünvanı: ŞAHİZAR MOBİLYA İNŞAAT GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0206065468500013 Vergi Kimlik Numarası: 2060654685
    Bu ürün HAZAR MARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Reflex balıklı ve pirinçli yetişkin köpek maması 15 kg- Hayvansal protein kaynağı olarak balık eti unu kullanılmıştır - doğa mucizesi keten tohumu kullanılarak omega 3 & 6 dengesisağlanmıştır.- yucca bitkisi ile koku ve amonyak kontrolü sağlanır, besinlerin emilimi artırılır. Bağışıklık sistemi güçlendirilir, hayvanların büyümesi ve performansı iyileştirilir.- Pathogen bağlayıcı mannan oligosakkarit, bağışıklık sağlayıcıß-Glukanlar ve bağışıklık destekleyici zengin maya kaynağı olancitristim içeriğiyle iyi bir bağırsak sağlığı ve performans sağlanmıştır.- Sağlıklı deri ve parlak tüyler için bira mayası kullanılmıştır.- peynir altı suyu tozu kullanılarak bağışıklık sistemi güçlendirilir. Kaslar, organlar ve sinir hücreleri desteklenir.- Zengin vitamin içeriği. içindekiler: işlenmiş hayvansal protein, buğday, mısır, hayvansal yağ, balık unu, balık yağı, buğday kepeği, mısır gluteni, kurutulmuş şeker pancarı, ciğer aroması, balık aroması, pirinç, tuz, keten tohumu, kuru bira mayası. mineraller: kalsiyum, fosfor, sodyum, iyot, çinko, bakır, potasyum klorür, demir, selenyum. vitaminler: vit. A, vit. D, vit. E, vit. C, vit. B1 - B2 - B3 (niasin) - B6 - B12 - B7 (biotin) - B9 (folik asit), vit. K, kolin, kalsiyum pantotetan. 3 kg ve 15 kg ambalaj seçenekleri bulunmaktadır.genel kullanım önerileri üretim ve son kullanma tarihleri paket üzerinde yazılıdır. Son kullanma tarihine kadar tazeliğini ve besin değerlerini koruyan reflex premıum un belirtilen tarihten önce tüketilmesi önerilir. reflex premıum un üstün lezzetinin korunması için paketin açıldıktan sonra ağzı kapalı olarak veya kapalı bir saklama kabı içinde, serin ve kuru bir ortamda saklanması önerilir. reflex premıum ile birlikte köpeğinizin su kabında daima temiz ve taze içme suyu bulundurunuz. Önerilen günlük tüketim miktarı köpeğin ağırlığı önerilen miktar 1-5 kg40-130 gr5-10 kg130-210 gr10-20 kg210-360 gr20-30 kg360-480 gr30-40 kg485-600 gr40-50 kg600-710 gr50-60 kg710-810 gryaş seçimi : yetişkin (1-7 yaş)içerik seçimi : tahıllıpaket boyutu : 7,6 - 15 kglezzet : balıkırk özelliği : medium

Ürün Özellikleri

  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • Boyut Orta (11 - 25 kg)
  • Aroma Ciğer
  • Ağırlık 10-15 kg
Geri Bildirim Ver