Refikadan Refika'dan Türkiye'nin Şef Bıçağı - Refika Birgül

1.150 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Refikadan Refika'dan Türkiye'nin Şef Bıçağı - Refika Birgül

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Refikadan Satıcı Ünvanı: REFİKA BİRGÜL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4665422276400019 Vergi Kimlik Numarası: 1770095663
    Bu ürün Refikadan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bıçak üzerindeki desen çift taraftadır. * Sap kısmı, çok ince kesilmiş doğal ağaç plakalarının aralarındaki hava boşluklarının yerine doğal reçine doldurulup, pasta gibi kat kat üst üste konarak ve sıkıştırılarak plakalar üretilmektedir. %70 ağaç, %30 reçine olarak hem ahşap dokusu hem de yüzeyi sert malzemeden elde edilmektedir. * Sap kısmı hariç 40 x 160 x 2 mm. ölçülere sahiptir. Refikadan by Pirge Bu gördüğünüz bıçak 1 yıl gibi bir sürede Pirge ailesi ile yaptığımız çalışmalar ve denemeler sonucu tasarladım. Mutfakta satır, şef bıçağı ve santoku kullanan biri olarak hepsinin özellik ve güzelliklerini barındıran bir tasarım olsun istedim. Malum çokça maydanoz kıyan, soğan doğrayan bir kültürden geldiğimizden dolayı bel kıvrımının el destekli kullanım için uygun olması çok önemliydi. Boyutlarını, çelik kalınlığını ve dengesini elinizin bir uzantısı gibi olması için milimetrik olarak hesapladık, tasarladık. Selçuklu 8 köşeli Yıldız motifi ile de kültürümüzden bir iz taşırken, kesilenlerin de bıçağa yapışmasını engellesin istedim. Pirge Bıçakları, 1879 yılından bu yana 6 kuşaktır bıçakçılık yapan bir aile.. Onların tecrübesi ve zanaatkarlıkları da 130 yıldan fazla süredir bıçağın ustalığının temel taşları olmalarını sağlıyor. Uzun yıllar elinizin bir uzantısı gibi kullanmanız dileğiyle.. * Bıçağın elde yıkanması tavsiye edilir. * Bıçak üzerinde herhangi bir leke oluşmasını önlemek için bıçağı yıkadıktan sonra hemen kurulayınız. * Bıçak bileme aracının, bıçağın yapıldığı çelikten daha sert bir materyalden yapılmış olmasına dikkat edilmelidir. * Bu yüzden porselen, cam keskisi ya da bileği taşından yapılmış bir bileme aracı kullanılmalıdır. * Uzun süre ya da dikkatsiz kullanımdan dolayı keskinliğini kaybetmiş ve körleşmiş olan bıçağın, keskinliğini geri kazanması ve kenarlarının düzeltilmesi için profesyonel olarak bıçak bileyen bir kişiden yardım almalısınız. Refika Birgül

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 1
  • Materyal Paslanmaz Çelik
Geri Bildirim Ver

Refika'dan Türkiye'nin Şef Bıçağı

Refika by Pirge iş birliğinde ortaya çıkan bu tasarım müşterilere ince ve ergonomik kullanım kolaylığı sunar. Bu kaliteli bıçak markası, geçmişten günümüze kendini geliştirerek ve tasarımlarıyla adından söz ettirmeyi başaran ünlü kesici alet markalarından biridir. Bu marka, ilginç ve kullanımı kolay kesici alet tasarımlarıyla sektörde büyük başarılara imza atar. Refika’dan Türkiye’nin Şef Bıçağının %70 ağaç ve %30 reçineden meydana gelen sap kısmı, ince işçilik ile ortaya çıkarılır. Bıçağın keskin kısmı, yüksek karbonlu paslanmaz çelikten üretilir. Sap hariç 40x160x2mm ölçülerinde üretilir. İçerisinde Türk tarihinin esintilerini de barından bu tasarım, Selçuklu 8 köşeli yıldız motifi ile tarihten iz taşıyarak Türkiye’nin şef bıçağı övgüsünü sonuna kadar hak eder.

  • Yüksek karbonlu paslanmaz çelik
  • Ağaç ve reçineden oluşan ahşap yüzey
  • Uzun ömürlü kullanım

Refika’nın Şef Bıçağının Dikkat Çeken Özellikleri

Refika’nın Şef Bıçağının Dikkat Çeken Özellikleri

Ürün profesyonel aşçılar ve evinin aşçıları için sebze, balık ve et dilimlemek, doğramak, kıymak gibi çok yönlü bir kullanım alanı sunar. Ürünün güçlü bıçağı ve keskin ucu sayesinde sağlam bir tutuş yakalayabilirsiniz. Bıçağın sadece keskin kısmını değil, sapını da ezme, yumuşatma gibi işler için kullanabilirsiniz. Bunu yaparken bıçağı doğru tutmayı unutmayınız. Bıçağın uzun süreli kullanımı ve keskinlik performansında bir düşüş yaşanmaması için elde yıkanması tavsiye edilir. Bıçağın yıkandıktan sonra derhal kurulanması üzerinde leke oluşumunu engeller ve ilk günkü gibi kalmasını sağlar. Bıçağı kullanırken doğru kesim teknikleri uygulamak mutfakta ortaya çıkacak kazaları önleyecektir. Refika’nın şef bıçağı diğer kesici aletlerde olduğu gibi bileme için uygundur. Fakat bu işlemin bıçaktan daha keskin bir materyal ile yapılması doğrudur. Porselen ya da bileme taşından araçlar kullanabilirsiniz.

Kullanışlı Tasarımıyla Refika'dan Şef Bıçağı

Kullanışlı Tasarımıyla Refika'dan Şef Bıçağı

Mutfakta çok fazla vakit geçiriyorsanız kuşkusuz en çok kullandığınız alet bıçak olacaktır. Hem profesyoneller için hem de evde kullanım için mutfakta keskin bir alet kullanmak oldukça önemlidir. Bıçağı almadan önce, elinize ağır gelip gelmemesi, dengesi ve rahat bir tutuşunun olması güvenli kullanım için gereklidir. Biraz teknik ve biraz profesyonellik arayan kişilerin tercihi şimdilerde Refika'dan şef bıçağı şeklinde olur. Bu ürün genellikle dilimleme, kıyma ve parçalama gibi işlerde oldukça işlevseldir. Bıçağın sap kısmı, %30 reçine ve %70 ağaçtan oluşarak katman katman üretilir. Keskin kısmı, yüksek karbon içeren çelikten ince işçilik ile meydana gelir. Refika’dan Türkiye’nin Şef Bıçağını, doğru kesim teknikleri ile kullanmak, üzerinde leke olmaması için yıkadıktan sonra hemen kurulanması da önemlidir. Böylelikle ürünü daha uzun süreli ve keskinliğini koruyarak gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Avantajlı Refika’dan Türkiye’nin Şef Bıçağı Fiyatları

Avantajlı Refika’dan Türkiye’nin Şef Bıçağı Fiyatları

Mutfağın olmazsa olmazlarından olan bıçak setlerinde birden fazla çeşit bulunur. Vaktinizin çoğunu mutfakta, yemek pişirerek geçirmekten hoşlanıyorsanız veya profesyonel olarak mutfakta çalışıyorsanız iyi ekipmanlar kullanmanız fayda sağlar. İyi ekipmanlar sizin zamandan, işten ve kuvvetten tasarruf etmenizi sağlar. Neredeyse mutfakta kullanılan her malzeme için ayrı bir kesici alet söz konusudur. Fakat ilk etapta tüm bu çeşitleri bir araya toplamak hem zaman kaybı, hem de bütçenize zararlı olacağı için daha kullanışlı ürünü tercih etmek önemlidir. Bu yönden birçok kesici alet türü düşünülerek tasarlanmış olan Refika’dan Türkiye’nin Şef Bıçağı fiyat olarak da tercih edilir. Bıçağın, keskin kısmıyla neredeyse her şeyi dilimleyebilir, kıyabilir ve parçalayabilirsiniz. Ahşap sap kısmı sayesinde de kestiğiniz ürünler alette kalmadan işleme devam edebilirsiniz. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Refika'dan Türkiye'nin Şef Bıçağı kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Tüm bu özelliklere ve avantajlı fiyatlara Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz.