Refikadan El Yapımı Gönlübol Çay Bardağı - 1 Adet - Tabaksız - Refika Birgül

225 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Refikadan El Yapımı Gönlübol Çay Bardağı - 1 Adet - Tabaksız - Refika Birgül

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Refikadan Satıcı Ünvanı: REFİKA BİRGÜL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4665422276400019 Vergi Kimlik Numarası: 1770095663
    Bu ürün Refikadan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • * Ürün paketinde 1 adet Gönlübol çay bardağı gönderilecektir. * Gönlübol bardağınızın dolum hacmi 1 büyük boy su bardağı veya 3 çay bardağına eşittir. * Bardak Ağırlığı: 166 gr. * Bardak Hacim: 285 cc. Bize göre çay ince belli bardakta içilir. Ancak modern hayat koşulları içerisinde bu ince belli bardakları evde, ofiste sürekli yeniden doldurmak gerektiğinden biz tiryakilere yetmez oldu. Bir çay tiryakisi olarak buna bir çare bulmak gerektiğini düşündüm. Bahar Kitapçı ve Tan Mavitan ile beraber bir buçuk yıl çalışarak Gönlübol’u tasarladık. Ne kadar mutlu ettiğini elinize alıp çayı yudumladığınızda çok iyi anlayacaksınız. Eğer büyük olduğu için çayım soğuyabilir diye düşünüyorsanız, ince belinin onu nasıl sıcak tuttuğunu elinize aldığınızda çok net anlayacaksınız. Çay tiryakilerinin gönlü bol olduğunu düşünerek onlara hakkı olan "Gönlübol" bardağını iftiharla paylaşırız. Afiyet ve Bereketle...

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Ürün Tipi Çay Bardağı
  • Parça Sayısı 1
  • Renk Beyaz
  • Özellik Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir
Geri Bildirim Ver

Refikadan Çay Bardağı Trendyol'da!

Çay tutkunları için bardağın en ince detayları bile fark yaratabilir. Tiryakilerin ihtiyaçları ve ince zevkleri düşünülerek tasarlanan Refikadan 285 cc el yapımı Gönlübol çay bardağı, hoş bir içim deneyimi sunar. İlk yudumu aldığınız andan itibaren, ürünün farkını anlayabilirsiniz. Toplamda bir buçuk yıl süren bir tasarım sürecinin ardından ortaya çıkan söz konusu ürün, kalite ve işlevselliği bir araya getirir. Bu çay bardağını ister kendi kullanımınız için ister sizin gibi bir tiryakiye hediye olarak alabilirsiniz. Büyük olmasına rağmen tutuşu oldukça rahat olan Refikadan 285 cc el yapımı Gönlübol çay bardağı kısa sürede favori mutfak gereçlerinizden biri olur.

  • Bardak Hacmi: 285 cc
  • Bardak Ağırlığı: 166 g
  • Paket İçeriği: Tekli (Dev/Jumbo)

Refikadan El Yapımı Gönlübol 1 Adet Tabaksız Çay Bardağının Özelliği Nelerdir?

Refikadan El Yapımı Gönlübol 1 Adet Tabaksız Çay Bardağının Özelliği Nelerdir?

Refikadan 285 cc el yapımı Gönlübol çay bardağı, şık tasarımı ve geniş iç hacmiyle kullanıcıların beğenisini kazanmayı başarır. Evinize afiyet ve bereket getirme mottosuna sahip ürün, özel bir tasarımdır. Ürünün dizaynında Bahar Kitapçı ve Tan Mavitan'ın işbirliği söz konusudur. Bu ürünün dolum hacmi, 1 büyük boy su bardağına eşittir. Ayrıca ürünle tek seferde, 3 çay bardağının alacağı kadar dolum yapılması mümkündür. Bardak, çay tiryakileri için ideal ölçülere sahiptir. Ürünün yüksekliği 9,6, bardak ağzında eni ise 6,5 cm kadardır. Ayrıca Refikadan 285 cc el yapımı Gönlübol Jumbo çay bardağının geniş yeri 8,5, dar kısmı ise 5,3 cm'dir. Çay severler için ideal özelliklere sahip olan ürünü ister ofiste ister ev ortamında rahatlıkla kullanmanız mümkündür.

Refikadan El Yapımı 1 Adet Tabaksız Çay Bardağı Kullanışlı mıdır?

Refikadan El Yapımı 1 Adet Tabaksız Çay Bardağı Kullanışlı mıdır?

Refikadan 285 cc el yapımı Gönlübol çay bardağı, son derece kullanışlı bir üründür. Özellikle çay tiryakilerine hitap eden ürün, ince bellidir. Bu sayede çay bardağını elinizle kolayca kavramanız mümkün hâle gelir. Ayrıca boyutları da ürünün elde kolay oturmasına olanak tanır. Refikadan el yapımı Gönlübol çay bardağının hacminin geniş olması da gerçek bir tiryakiye hitap eden bir özelliktir. Ürünün kapasitesi sayesinde hem ince belli bardakta hem de tek seferde bol miktarda çay içmek mümkün olur. Ayrıca Refikadan el yapımı Gönlübol çay bardağının camının ince olması da ürünün avantajlarından biridir. Söz konusu bardak, muadillerine kıyasla büyük olmasına rağmen çayı soğutmaz. Ürünün bu özelliği bardağın ince belli olmasıyla ilgilidir. Söz konusu bardağı; kahvaltıda, atıştırmalıkların yanında veya akşam yemeğinden sonra keyif yaparken kullanabilirsiniz.

Refikadan El Yapımı 1 Adet Tabaksız Çay Bardağı Kaliteli midir?

Refikadan El Yapımı 1 Adet Tabaksız Çay Bardağı Kaliteli midir?

Refikadan 285 cc el yapımı Gönlübol Jumbo çay bardağı, kalitesiyle öne çıkan bir üründür. Bu çay bardağı, el yapımı cam ürünlerde kullanılan üfleme tekniğiyle üretilmiştir. Bu sayede ürünün camı incecik bir yapıya kavuşur. Söz konusu çay bardağı, özel tasarımı sayesinde son derece zarif ve hoş bir görünüme sahiptir. Çay saatlerinizi seçkin bir ana dönüştürmek isterseniz bu bardağı kullanmaya başlayabilirsiniz. Söz konusu ürünle ilgili kullanıcıların görüş ve deneyimleri hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Refikadan 285 cc el yapımı Gönlübol çay bardağı yorumlarını okuyabilirsiniz. Çay içmeyi ihtiyaç olmaktan çıkartıp bir keyfe dönüştüren bu ürüne sahip olmak isterseniz, Trendyol üzerinden online alışveriş deneyimiyle satın alma işlemini gerçekleştirmeniz mümkündür. Böylece bu kaliteli ve işlevsel ürünü sadece birkaç tıkla ayağınıza kadar getirebilirsiniz.