Genel Markalar 6'lı Fırın Taşı - Refika Birgül

390 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar 6'lı Fırın Taşı - Refika Birgül

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Refikadan Satıcı Ünvanı: REFİKA BİRGÜL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4665422276400019 Vergi Kimlik Numarası: 1770095663
    Bu ürün Refikadan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 6 adet ateş tuğlası 20 x 10 x 2 cm Türkiye'de üretilmiştir

Ürün Özellikleri

  • Materyal Toprak
  • Ürün Tipi Standart
  • Renk Çok Renkli
  • Parça Sayısı 6 Parça
Geri Bildirim Ver

Refikadan 101306 6'lı Fırın Taşı

Refikadan 20 x 10 x 2 cm 6'lı fırın taşı sayesinde ekmek, pide ve pizza gibi hamur işlerini pişirmek son derece kolay bir hâl alır. Büyük taşları fırına sığdırmak oldukça zordur. Bunun yanı sıra bunları mutfakta muhafaza etmek de uğraştırıcı olabilir. Buna ek olarak satın aldığınız büyük fırın taşı herhangi bir çarpmada kırılabilir. Bu ürünleri ise kullanacağınız kadarını fırın tepsisine dizebilirsiniz. Refikadan 20 x 10 x 2 cm 6’lı fırın taşı, kalitesi ile ön plana çıkar. Standart fırınlar ile uyumlu olabilecek şekilde dizayn edilmiştir. Lezzetli yemekler yapmak için bu ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Taş fırının yemeklere kattığı lezzeti seven bireyler bu gereçleri sıkça satın alır.

  • Gözenekli taş yapısı
  • Ürünün boyutları 20 cm x 10 cm x 2 cm
  • Bezle silmesi önerilen taşlar

Refikadan 6'lı Fırın Taşının Özellikleri

Refikadan 6'lı Fırın Taşının Özellikleri

Refikadan 20 x 10 x 2 cm 6’lı fırın taşı son derece pratik bir üründür. Sürekli fırın ile yemek yapan bireyler için bu parça taşlar oldukça yararlıdır. Evde pasta ya da hamur işleri yapıyorsanız bu ürünleri kullanabilirsiniz. Her taş aynı kalınlıkta ve uzunluktadır. Bu sayede ürünleri fırına dizerken zorluk yaşamazsınız. Kalın bir yapıya sahip olan bu mutfak gereçlerinin yapıları kolayca bozulmaz. Refikadan 20 x 10 x 2 cm 6’lı fırın taşı standart bir tepsiye sığar. Bu ateş tuğlası kara fırınlarda kullanılan malzemeden üretilmiştir. Dışarıdan aldığınız ekmek, pide ve pizza gibi lezzetleri bu ürün sayesinde dilediğiniz zaman evinizde kolayca yapabilirsiniz. Ürünlerin her biri krem renge ve doğal görünüme sahiptir. Isıya ve çarpmalara dayanıklı olan Refikadan 6’lı fırın taşını kullanarak benzersiz yemekler hazırlayabilirsiniz.

Refikadan 6'lı Fırın Taşının Kullanımı Nasıldır?

Refikadan 6'lı Fırın Taşının Kullanımı Nasıldır?

Refikadan 20 x 10 x 2 cm 6’lı fırın taşının kullanımı oldukça kolaydır. Ürünü ilk kullanımdan önce nemli bir bezle silmeniz önerilir. Taşları sabun ile yıkamamanız gerekir. Söz konusu gereçleri sabun ya da deterjan ile temizlendiğinde taşların gözenekleri bu kimyasalları emer. Bunun sonucunda ise yemekler pişerken zararlı maddelerin tadı yiyeceklere geçer. Bu yüzden taşları belirli aralıklarla ve yalnızca nemli bir bez ile silebilirsiniz. Bu ürünü standart bir fırın tepsisine kolayca dizmeniz mümkündür. 6 taşı da tepsiye yan yana dizdikten sonra 45 dakika fırında ısıtmanız gerekir. Hazırladığınız ekmek, pide ya da pizza hamurunu fırın iyice ısındıktan sonra taşların üzerine yerleştirip pişirmeye başlayabilirsiniz. Refikadan 20 x 10 x 2 cm 6’lı fırın taşının kutu içeriğinde bulunan parçalar dikdörtgen bir yapıya sahiptir. Gereçleri kullanmadığınız zamanlarda üst üste dizerek kolaylıkla muhafaza edebilirsiniz.

Refikadan 6'lı Fırın Taşının Ebatları Nasıldır?

Refikadan 6'lı Fırın Taşının Ebatları Nasıldır?

Bu gereçlerden her birinin boyutları 20 cm x 10 cm x 2 cm olarak belirlenmiştir. Ev tipi fırınlar için ideal ölçülere sahip olan taşlardan kutu içeriğinde 6 adet bulunur. Fırınınızın ölçüleri doğrultusunda dilediğiniz kadar taşı pişirme işlemi için kullanabilirsiniz. Bahsi geçen gereçlerin enleri ve boyları evde kullanım için son derece uygundur. Bunlar, mutfakta ve fırında fazla yer kaplamaz. Kolay kullanım imkânı tanıyan ürünler, beklentilerinizi fazlası ile karşılar. Refikadan 20 x 10 x 2 cm 6’lı fırın taşının kutu içeriğinde yer alan gereçler tavsiye edildiği gibi temizlendiği takdirde deforme olmaz. Pişireceğiniz yemeklerin lezzetini artıracak olan bu ürünler, zamanla kararabilir. Ürünü her kullanımdan sonra yıkamak yerine taşların üzerindeki kalıntıları gereçler soğuduktan sonra kazıyıcı ya da fırça ile temizlemeniz tavsiye edilir. Dilerseniz siz de Refikadan 20 x 10 x 2 cm 6'lı fırın taşı yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu ürünü Trendyol üzerinden zahmetsiz ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.